Hoe Julia Fox niet gefaseerd is gebleven door het drama tussen Kanye en Kim

Inhoudsopgave:

Hoe Julia Fox niet gefaseerd is gebleven door het drama tussen Kanye en Kim
Hoe Julia Fox niet gefaseerd is gebleven door het drama tussen Kanye en Kim
Anonim

Uncut Gems-actrice Julia Fox heeft onlangs de krantenkoppen gehaald voor haar spraakmakende relatie met rapper Kanye West. De romance van het stel verwaterde buitengewoon snel: zodra Fox hun nieuwe relatie had bevestigd tijdens een artikel dat ze voor Interview schreef, was het afgelopen tussen hen. De splitsing werd in februari bekend bij het publiek, en ondanks Julia's bewering dat ze alleen met Kanye uitging om "mensen iets te geven om over te praten" - het lijkt erop dat ze snel in Ye was geïnvesteerd en was teleurgesteld dat de dingen zo snel eindigden na een veelbelovende start die de Donda-rapper haar had zien winnen, eten en romantiseren.

Kanye was de relatie aangegaan die nog steeds wankelde van zijn scheiding van vrouw Kim Kardashian, met wie hij vier kinderen deelt, en zijn steeds grilliger gedrag is zorgwekkend voor fans. Of Fox om oprechte redenen betrokken raakte, of gewoon wat aandacht wilde, v alt nog te bezien, maar haar naam vult nu overal nieuwssites. In het licht van haar plotselinge stijging naar de A-lijst, laten we eens kijken naar wie Julia Fox precies is.

6 Wie is Julia Fox?

Geboren in Milaan, Italië, heeft de 32-jarige Julia een buitengewoon leven geleid. Ze is een soort polymath, met talenten op tal van gebieden. Ze heeft in dienstbetrekkingen gewerkt, als modeontwerper, kunstenaar, fotograaf, schrijver, model, regisseur en, natuurlijk, actrice.

Haar eerste grote doorbraak kwam drie jaar geleden met de film Uncut Gems, waarin ze een verkoopassistent speelde die ook vriendin is van het personage van Adam Sandler. Haar rol oogstte veel bijval en aandacht.

Ze deelt een eenjarige zoon met haar voormalige echtgenoot Peter Artemiev, die piloot is. Fox heeft hem naar verluidt een "dead beat dad" genoemd en schreef op Instagram - hem verder berispend - "Deze man liet me achter met een 5 maanden oude en een hond en een huis en ALLE REKENINGEN. Het is verkeerd!!! Het is niet eerlijk.”

5 Julia Fox beweerde niet gefaseerd te zijn door Kanye's aanhoudende gevoelens voor ex Kim Kardashian

Terwijl ze kort de vriendin van Kanye was, maakte Julia duidelijk dat ze zich geen zorgen maakte over zijn duidelijk aanhoudende gevoelens voor zijn ex-vrouw, Kim Kardashian.

"Ik weet zeker dat er nog wat resterende gevoelens zijn, en dat is normaal, het is menselijk", zei Fox. "Ik weet ook dat hij nu bij mij is. En dat is het enige dat telt," voegde ze eraan toe.

"Ik noem hem mijn vriendje en hij noemt mij zijn vriendin", zei ze.

4 Julia Fox had ook geen last van beweringen dat ze op Kim Kardashian lijkt

Ze was ook niet van streek door de implicaties dat Kanye haar opzocht vanwege haar uiterlijk dat op Kardashian leek, of dat ze zich hetzelfde kleden.

"We hebben een aantal van de vergelijkbare looks gedragen, die ik wist op het moment dat ik ze droeg, ik wist dat Kim het eerder had gedragen," zei Fox. "Maar ik vond het wel cool dat ze het had gedragen."

"Het is jammer omdat vrouwen altijd tegen elkaar worden opgezet en er is duidelijk 10 jaar geschiedenis die ze eerder hebben, en ik wil nooit uit de pas lopen en spreken over iets dat ik heb geen plaats om verder te praten, " vervolgde ze.

3 Julia Fox is heel open geweest over haar relatie met de rapper

Fox heeft openlijk gesproken over haar korte romance met Stronger-zangeres Kanye, en schreef er een stuk over voor Interview magazine. Eerlijk schrijvend zei ze:

'Ik ontmoette Ye in Miami op oudejaarsavond en het was meteen een klik. Zijn energie is zo leuk om in de buurt te zijn. Hij liet mij en mijn vrienden de hele nacht lachen, dansen en glimlachen. We besloten de energie op peil te houden en terug te vliegen naar New York City om Slave Play te zien. Ye's vlucht landde om zes uur en het toneelstuk was om zeven uur en hij was daar OP TIJD. Ik was onder de indruk. Na het toneelstuk kozen we ervoor om te dineren bij Carbone, een van mijn favoriete restaurants. Duidelijk.'

2 Het mocht echter niet zo zijn

Het lijkt er echter op dat hun romance niet lang duurde voor deze wereld. Op 14 februari (wauw, over timing gesproken), kondigde Julia's publicist aan dat Julye (werkt dat?!) er niet meer was. "Julia en Kanye blijven goede vrienden en medewerkers, maar ze zijn niet langer samen", zei de vertegenwoordiger.

1 Julia Fox heeft een verbazingwekkende netto waarde

Hoewel ze zeker niet in dezelfde financiële competitie zit als miljardair Kanye, is Julia Fox zeker niet arm. De veelzijdige actrice heeft een aanzienlijk vermogen op haar naam staan, met naar verluidt $ 30 miljoen op haar bankrekening, volgens Distractify. Julia's vermogen is gegenereerd door inkomsten uit haar inmiddels ter ziele gegane modemerk, acteer- en modellenwerk, en ook uit haar schrijfprojecten. De schoonheid bouwt elk jaar voort op haar rijkdom, waardoor ze een van de rijkste actrices ter wereld is.

Aanbevolen: