Wie is Elizabeth Trump Grau en wat doet ze?

Inhoudsopgave:

Wie is Elizabeth Trump Grau en wat doet ze?
Wie is Elizabeth Trump Grau en wat doet ze?
Anonim

Sinds Donald Trump een jonge man was, was het duidelijk dat hij de waarde inzag van het combineren van familie en zaken toen hij voor zijn vader Fred ging werken. Met dat in gedachten is het niet verwonderlijk dat toen Donald een "reality" -ster werd vanwege The Apprentice, hij drie van zijn kinderen, Ivanka, Donald Jr. en Eric, een deel van de show maakte. Bovendien verschenen Donalds vrouw Melania en jongste zoon Barron ook tijdens afleveringen van The Apprentice.

Naast het feit dat Donald Trump de wereld aan zijn kinderen heeft voorgesteld, zijn mensen ook geïnteresseerd geraakt in andere leden van de familie van de voormalige president. Er is bijvoorbeeld veel gemaakt over Donalds relatie met Fred Jr., zijn overleden oudere broer. Aan de andere kant lijkt het alsof de meeste mensen bijna niets weten over Donalds zus Elizabeth Trump Grau.

Hoe was de jeugd van Elizabeth en Donald Trump?

Twee generaties voordat de voormalige president van de Verenigde Staten Donald Trump en zijn zus Elizabeth werden geboren, begon hun grootvader het familiebedrijf. Frederick Trump, een voormalige kapper, begon onroerend goed te verwerven in Queens toen hij plotseling zijn leven verloor tijdens de grieppandemie van 1918 toen hij 49 jaar oud was. Ook al was Donalds vader Fred Trump pas 12 toen zijn vader stierf, hij trad in de voetsporen van zijn vader door door te gaan met het verwerven van onroerend goed en hij breidde uit door een bouwbedrijf te starten.

Naast het vormen van een zeer succesvol bedrijf dat hem zeer rijk heeft gemaakt, stapte Fred Trump in het huwelijksbootje met Mary Trump en kregen ze samen vijf kinderen. In 1937 werd Maryanne geboren, gevolgd door Fred Jr. in 1938, Elizabeth in 1942, Donald in 1946 en Robert in 1948.

Hoewel Freds zakenimperium hem duidelijk bezig hield, is het duidelijk dat hij veel om zijn kinderen gaf. Fred verwelkomde tenslotte twee van zijn zonen in het familiebedrijf en het lijkt erop dat zijn andere kinderen een vergelijkbare kans hadden. Als het echter om Donalds zussen en zijn oudste broer Fred Jr. gaat, hebben ze allemaal besloten om hun leven een heel andere richting in te slaan.

Komt Elizabeth Trump Grau goed samen met Donald Trump?

Tijdens het presidentschap van Donald Trump was er veel discussie over zijn kinderen, zijn vrouw, zijn overleden broer Fred Jr. en zijn federale rechterzus Maryanne. Aan de andere kant heeft de pers nooit te veel aandacht besteed aan Donalds andere zus Elizabeth, hoewel het duidelijk lijkt dat zij en de voormalige president een hechte relatie hebben. Elizabeth is tenslotte gezien bij evenementen waar haar broer aan het woord was. Bovendien, toen haar nicht een allesomvattend boek over de voormalige president publiceerde, steunde Elizabeth Donald door te zwijgen over de controverse.

Behalve dat ze haar relatie met haar beroemde broer Donald en vermoedelijk haar andere broers en zussen waardeert, heeft Elizabeth Trump Grau meer liefde in haar leven. Per slot van rekening kreeg Elizabeth haar tweede achternaam van haar langdurige huwelijk met een zeer succesvolle televisie- en filmproducent genaamd James Grau, met wie ze in 1989 trouwde. James, een Emmy-winnaar, was de president van Charisma Productions, een reclamebureau en productiehuis.

Elizabeth Trump Grau's $ 300 miljoen netto waarde en carrière

Volgens getrouwdbiography.org is het huidige vermogen van Elizabeth Trump Grau $ 300 miljoen, maar betrouwbare bronnen moeten dat cijfer nog bevestigen. Hoewel er geen manier is om precies te weten hoe nauwkeurig dat aantal is, is het vrijwel zeker dat Elizabeth veel geld tot haar beschikking heeft. Het is tenslotte bekend dat de zakenman van Elizabeth veel geld naliet aan zijn kinderen en dat haar man James het uitzonderlijk goed deed in zijn carrière.

Naast al het geld dat mensen in de familie van Elizabeth Trump Grau hebben verdiend, is het belangrijk op te merken dat ze een zeer succesvolle carrière had. Elizabeth heeft tenslotte vele jaren in het bankwezen gewerkt en naar verluidt heeft ze in die branche verschillende functies gehad. Uiteindelijk is gemeld dat Elizabeth vóór haar pensionering uitgroeide tot executive voor Chase Manhattan Bank.

Helaas was Elizabeth Trump Grau betrokken bij één incident waardoor ze waarschijnlijk een aanzienlijk deel van de verandering verloor. Omdat Elizabeth een vermogend persoon is, kon ze een duur appartement kopen in het Trump Palace in New York City. Zoals elke huiseigenaar waarschijnlijk zal kunnen bevestigen, kan het bezit van een huis, appartement of appartement een geldput zijn, omdat er op elk moment iets mis kan gaan. Helaas voor Elizabeth is er gemeld dat er in 2017 een groot lek was in haar appartement dat veel waterschade heeft veroorzaakt. Naast alle vernieling die aan haar eigen appartement was aangericht, klaagde Elizabeths buurvrouw haar aan voor $ 400.000 als compensatie voor de schade die aan hun huis was aangericht.

Aanbevolen: