Hoe 'Love Is Blind'-ster Shayne Jansen over de show denkt

Inhoudsopgave:

Hoe 'Love Is Blind'-ster Shayne Jansen over de show denkt
Hoe 'Love Is Blind'-ster Shayne Jansen over de show denkt
Anonim

Seizoen twee van Love is Blind zat boordevol intriges, drama en hartverscheurende emotionele zaken. Zoals gebruikelijk, bestond de Love is Blind-cast uit een diverse groep singles die de taak hadden om hun perfecte match te vinden voordat ze elkaar persoonlijk ontmoetten.

Het gedurfde uitgangspunt van de show, het idee dat mensen verliefd kunnen worden zonder elkaar persoonlijk te ontmoeten, werd aanvankelijk met scepsis ontvangen. Fans waren echter snel gewonnen voor de diepgaande liefdesrelatie tussen het sterrenpaar van seizoen één, Lauren en Cameron Hamilton.

Het lijkt erop dat Love is Blind-producenten niet van plan waren dit lang en gelukkig gevoel te repliceren in de combinaties van seizoen twee. Seizoen twee had een schijnbaar eindeloze voorraad schurken en onverenigbare combinaties. Fans waren vooral geschokt door het gedrag van Shayne Jansen tijdens de show, wat leidde tot aanzienlijke online spot.

Het blijft onduidelijk of de voorstelling van Shayne Jansen in de show inderdaad juist was. De Love is Blind-ster is onlangs naar buiten gekomen om een aantal misvattingen op te helderen die door de show zijn ontstaan. Dit is wat de ster te zeggen heeft over de show, castleden en zijn relatie met Natalie Lee.

8 Shayne Jansen was 'niet genoeg' voor Natalie Lee

Shayne Jansen en Natalie Lee's reis op Love is Blind eindigde met afwijzing bij het altaar. Jansen heeft bekend dat hij niet in staat was om aan de verwachtingen van Natalie Lee te voldoen en dat hij vaak het gevoel had dat hij "niet genoeg" voor haar was.

Verschijnen op The Viall Files Podcast, Jansen verklaarde: "Ze zou altijd kiezen, kiezen, kiezen, kleine dingen kiezen die ik verkeerd doe en nooit iets waarderen dat ik altijd goed voor haar doe."

7 Shayne Jansens relatie met Shaina Hurley is slechts platonisch

Love is Blind seizoen twee bevatte een explosieve scène waarin Shayne Jansen Natalie Lee aanzag voor Shaina Hurley in de pods. De scène leidde later tot beschuldigingen van een affaire tussen Shayne Jansen en Shaina Hurley.

Jansen erkent dat hij de situatie in de pods slecht heeft aangepakt. Hij beweert echter dat zijn relatie met Shaina Hurley louter platonisch was. In een gesprek met Nick Viall verduidelijkte de ster dat hij meevoelde met Shaina, omdat ze allebei werden afgeschilderd als schurken in de show.

6 Was Shayne Jansen aan de drugs tijdens het filmen van 'Love Is Blind?'

Shayne Jansens zenuwachtige verschijning tijdens het filmen van Love is Blind seizoen twee leidde tot beschuldigingen van drugsgebruik. Jansen ontkende deze beschuldigingen heftig in zijn interview met Nick Viall en zei: "Ik ben niet naïef om te zeggen dat ik het in mijn verleden niet eerder heb gedaan, zoals nee, maar niet in de show. Ik ben niet dom. Ik ga daar niet alles voor riskeren tijdens de show."

De ster verdedigde zichzelf verder door uit te leggen dat het onmogelijk zou zijn geweest om drugsgebruik op de Love is Blind-set te verbergen.

5 Waarom verscheen Shayne Jansen zenuwachtig op 'Love Is Blind'?

Shayne Jansens slordige verschijning in de show had blijkbaar meer te maken met verlammende angst dan met middelenmisbruik.

In dit interview met The Viall Files gaf de ster toe dat hij ongelooflijk angstig was in de dagen voorafgaand aan zijn huwelijk met Natalie Lee. “Ik heb dagenlang niet geslapen omdat ik geen idee had wat ze bij het altaar zou gaan zeggen, geen idee. Mijn ouders, mijn moeder, mijn hele familie waren in de stad. Ik schaamde me zo. Mijn angst werd gek.”

4 In de ‘Love Is Blind’ Pods zijn was ongelooflijk ongemakkelijk voor Shayne Jansen

Love is Blind's geluiddichte pods zijn vaak het startpunt van iconische romantische connecties. Voor Shayne Jansen was het echter een ongelooflijk ongemakkelijke ervaring om in de pods te zitten.

In een gesprek met Nick Viall over zijn ervaring in de pods, beweerde Jansen: "Je hebt camera's hier, camera's hier, die naar je staren terwijl je je liefde bekent, en je praat over diepe emoties. Het is een ongemakkelijke situatie."

3 Is Shayne Jansen nog steeds verliefd op Natalie Lee?

Shayne Jansen en Natalie Lee kwamen weer bij elkaar en gingen uit elkaar kort na hun mislukte huwelijk op Love is Blind.

In zijn interview met Nick Viall trok Jansen de authenticiteit van zijn gevoelens voor Natalie Lee in twijfel, waarbij hij speculeerde dat hun relatie gebaseerd zou kunnen zijn op een traumatische band. "Ik hou van Natalie, maar ben ik verliefd geworden op het idee van haar? Ik ga heen en weer en ik denk er de hele tijd aan."

2 Wat Shayne Jansen vindt van Abhishek 'Shake' Chatterjee

Abhishek 'Shake' Chatterjee was de ongekwalificeerde schurk van Love is Blind seizoen twee. Shayne Jansen is van mening dat Shake's vertolking in de show een afgezwakte versie was van zijn echte persoonlijkheid.

Volgens Shayne gedroeg Shake zich afschuwelijk tijdens de reünie van Love is Blind seizoen twee. In een commentaar op dit gedrag beweerde Jansen: "Ik denk dat er een aantal onderliggende problemen zijn die hij niet voor zichzelf aanpakt."

1 Shayne Jansens gedachten over de cast van ‘Love Is Blind’

Shayne Jansen is niet van plan een relatie met de Love is Blind-cast te onderhouden. De ster heeft het gevoel dat zijn vijandige relatie met Natalie Lee een onherstelbare breuk heeft veroorzaakt tussen hem en zijn mede-cast van Love is Blind.

In zijn interview met Nick Viall legde Jansen deze beslissing uit: "Er is op dit moment veel gebeurd buiten de show. Het is constant roddel en drama met hen."

Aanbevolen: