Alles wat we weten over het koppel 'Ladies Of London', Caroline Stanbury en Sergio Carrallo

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over het koppel 'Ladies Of London', Caroline Stanbury en Sergio Carrallo
Alles wat we weten over het koppel 'Ladies Of London', Caroline Stanbury en Sergio Carrallo
Anonim

Caroline Stanbury, vooral bekend van haar tijd op Ladies of London, zorgde voor veel golven toen ze een relatie aanging met Sergio Carrallo. Fans zagen deze aankondiging helemaal niet aankomen en hadden veel meningen over haar datingkeuze. De persoonlijke stylist en de voormalige Real Madrid-speler verschillen 18 jaar in leeftijd, en dat bracht fans, evenals enkele van hun familieleden, in een absolute wervelwind van emoties.

Iedereen leek een mening te hebben over deze relatie, maar uiteindelijk bleven Caroline en Sergio de details van hun liefdesleven op sociale media blazen en pronkten ze met hun gedeelde avonturen zodat fans ze konden zien. Ze hebben de wereld zeker laten zien dat ze gefocust zijn op het samen bouwen aan een toekomst, en niets zal hen in de weg staan

10 Caroline Stanbury was klaar om te daten na de scheiding

Voordat ze werd gekoppeld aan Sergio Carrallo, was Caroline Stanbury getrouwd met Cem Habib. De twee waren een indrukwekkende 17 jaar man en vrouw voordat ze besloten ermee te stoppen. Caroline maakte meteen duidelijk dat ze de deur voor het huwelijk nog niet helemaal had gesloten. Ze gaf aan dat ze klaar was om te daten en zei: "Ik ben nu heel tevreden. Ik ben aan het daten, ik ben gelukkig, ik ben goed, ik ben goud. Zal ik het zonder man doen?'"zei ze. "Wat mij betreft zou de man de kers op de taart moeten zijn, niet de taart."

9 Sergio Carrallo initieerde de eerste kus

Fans die nieuwsgierig zijn naar hoe deze relatie tot stand is gekomen, hoeven zich niet meer af te vragen. Caroline Stanbury en Sergio Carrallo speelden een superleuk spel voor koppels, door hun ogen te sluiten en een hele reeks vragen over hun relatie te beantwoorden. De fabelachtig grappige video werd overal op sociale media gedeeld en toonde de leuke en eigenzinnige kant van hun relatie. Gedurende deze tijd werd onthuld dat het Sergio was die de allereerste zet maakte. Hij plantte eerst een kus op Caroline, en de rest, zoals ze zeggen, is geschiedenis.

8 Caroline maakte haar relatie met Sergio Carrallo Instagram Official

Na vrij heimelijk te daten en de zaken vrij rustig tussen hen te houden, besloot Caroline Stanbury dat de tijd was gekomen om haar hete nieuwe romance op de spits te drijven. Ze schokte haar fans door een foto van zichzelf met Sergio te delen op sociale media. De foto is genomen toen ze samen op vakantie waren in Saint Tropez. Zij is uiteindelijk degene die hen Instagram officieel heeft gemaakt, en fans reageerden snel op het nieuws dat hun nieuwe relatie op deze manier openbaar werd gemaakt. Het was meteen duidelijk dat Caroline en Sergio verliefd op elkaar waren en hun chemie was zichtbaar voor hun fans.

7 Ze zijn op een aantal mooie epische vakanties gegaan

De wervelende romance tussen Caroline en Sergio heeft hen samen over de hele wereld gebracht. Dit stel deelt duidelijk een passie voor reizen en heeft elk fragmenten van hun reis en avonturen gedeeld op sociale media. Fans hebben elke foto opgelikt en genoten van het volgen van hun romantiek en hun luxe reismomenten. Caroline en Sergio zijn naar Saint Tropez, Griekenland, Zuid-Afrika, New York City en natuurlijk Dubai gegaan - om maar een paar van hun epische vakanties te noemen die prominent op Instagram stonden.

6 Ze zijn verloofd op een berg

2021 begon met een echte knaller voor Caroline Stanbury en Sergio Carrallo toen ze hun verloving met de wereld aankondigden. Sergio plande het grote moment perfect en vroeg Caroline vanaf de top van een berg ten huwelijk tijdens een reis naar de Himalaya. Ze pochte opgewonden hun geweldige nieuws in januari 2021 door een duizelingwekkend bericht op sociale media te plaatsen."Dus ik wilde dit moment met jullie allemaal delen! 5400 meter hoger op de heilige meren zei ik JA!" Ondertussen plaatste Sergio dit bericht op zijn account: "5400 meter hoger in de heilige meren is mijn nieuwe reis gewoon begin. ZE ZEI YESSS!!”

5 Ze hebben een overdreven actief intiem leven

Dit koppel deelt veel relatiedetails op sociale media en ze zijn vrij open over het beantwoorden van vragen tijdens interviews. Toen hij commentaar gaf op het onderwerp van hun intieme tijd achter gesloten deuren, maakte Sergio Carrallo duidelijk dat zijn professionele voetbaldagen een weerspiegeling zijn van zijn energie en uithoudingsvermogen, en hij maakte een duidelijke vergelijking met hoe dat zich verta alt naar een zeer actief intiem leven met Caroline. "Ik verbrandde veel calorieën toen ik aan het voetballen was, dus ik moet een andere manier vinden…" zei hij, verwijzend naar een zeer actieve en boeiende ervaring in de slaapkamer.

4 Sergio Carrallo's vader bood hem geld aan om Caroline Stanbury te dumpen

Caroline en Sergio zijn misschien verliefd op elkaar, maar hun relatie heeft zware kritiek gekregen van Sergio's familie. Als moeder van drie kinderen die 18 jaar ouder is dan Sergio, beschouwt zijn familie Caroline als een mismatch die uiteindelijk zijn toekomst zal ruïneren. Onlangs is onthuld dat Sergio's vader het zo erg oneens was met hun vakbond dat hij aanbood een groot deel van zijn vermogen aan Sergio te verstrekken als hij maar voorgoed bij Caroline weg zou lopen. Beide ouders van Sergio zijn doorgegaan met het ondersteunen van hun zoon, maar hebben hun zorgen niet kwijtgescholden en lijken er niet van overtuigd dat deze relatie bedoeld is om lang mee te gaan.

3 Ze hebben veel kritiek gehad op hun leeftijdsverschil van 18 jaar

Dit stel is smoorverliefd, ondanks de reacties die ze van het publiek hebben gekregen. De zorgen die Sergio's ouders hadden over deze relatie, worden gedeeld door fans die geloven dat dit leeftijdsverschil te groot is om deze relatie te laten slagen. Sergio is er ook van beschuldigd bijbedoelingen te hebben, waarbij velen beweren dat hij Caroline misschien voor haar geld gebruikt.

Aan de andere kant hebben anderen uitgehaald naar het paar dat Caroline Stanbury beschuldigt van het gebruik van Sergio Carrallo voor fysieke bevrediging en als een rebound na haar mislukte huwelijk. De twee blijven gefocust op de liefde die ze voor elkaar hebben en blijven deze beschuldigingen ontkennen.

2 Hun huwelijksfeesten gingen maar door…

Caroline Stanbury en Sergio Carrallo's huwelijksvieringen begonnen ruim voordat hun eigenlijke trouwdag ronddraaide. Omdat ze hun opwinding niet konden bedwingen, begonnen ze aan verschillende pre-huwelijksfestiviteiten die een week voor de grote dag begonnen. Ze genoten van diners en feesten met vrienden terwijl ze aftelden naar hun bruiloft. Ze vierden feest met Nicole Scherzinger en Thom Evans tijdens de "huwelijksweek", en fans met arendsogen merkten op dat dit een aanvulling was op hun intieme ceremonie in Mauritius in november.

1 Caroline Stanbury en Sergio Carrallo's uitbundige trouwdag

Op 18 december 2021 maakten Caroline en Sergio hun liefde voor elkaar officieel officieel door in het huwelijksbootje te stappen tijdens een zeer uitbundig huwelijksfeest. De grote dag vond plaats in het Raffles The Palm Hotel and Resort in Dubai. Ze wisselden geloften uit terwijl ze omringd waren door familie en vrienden in een zeer uitbundige ceremonie, die werd gevolgd door enkele mooie festiviteiten. Juliet Angus, Sophie Stanbury en Luke Henderson behoorden tot de leden van de Ladies Of Londo n die aanwezig waren bij deze zeer uitgebreide viering.

Aanbevolen: