De vergeten Hugh Jackman-tv-show die na 2 afleveringen werd geannuleerd

Inhoudsopgave:

De vergeten Hugh Jackman-tv-show die na 2 afleveringen werd geannuleerd
De vergeten Hugh Jackman-tv-show die na 2 afleveringen werd geannuleerd
Anonim

Hugh Jackman is een van de meest populaire artiesten die er zijn, en zijn werk als Wolverine in de X-Men-franchise maakte van hem een begrip. Jackman is niet alleen een legende van het superheldengenre, maar hij heeft ook gebloeid in succesvolle musicals zoals The Greatest Showman.

In de jaren 2000 kreeg Jackman een rol in de serie Viva Laughlin. Gaat er geen belletje rinkelen? Dat komt omdat deze show sneller in vlammen opging dan 99% van de televisieprogramma's in de geschiedenis, waardoor het er een is die alleen in schande voortleeft.

Laten we eens kijken naar de show die na slechts twee afleveringen werd geannuleerd.

Jackman verscheen op 'Viva Laughlin'

Hugh Jackman Viva Laughlin
Hugh Jackman Viva Laughlin

Dankzij zijn tijd in de X-Men-franchise en andere succesvolle projecten op het grote scherm, kan het voor fans moeilijk zijn zich voor te stellen dat Hugh Jackman deelneemt aan een televisieshow. In 2007 was Hugh Jackman echter een van de artiesten die deelnam aan de serie Viva Laughlin, die de twijfelachtige onderscheiding heeft dat hij slechts in totaal twee afleveringen in de lucht is.

Viva Laughlin was een muzikale dramaserie die een Amerikaanse bewerking was van de Britse serie Blackpool. Nu hebben deze aanpassingen door de jaren heen een wisselend succes gehad, maar degenen die super succesvol waren, hebben het risico voor sommige studio's de moeite waard gemaakt. The Office is bijvoorbeeld het perfecte voorbeeld van een aanpassing die een groot succes werd.

Ondanks het succes dat Blackpool in het buitenland vond, zou Viva Laughlin niet in de buurt komen van wat die show kon bereiken. Hugh Jackman was de grootste naam die aan het project was verbonden, en artiesten als Lloyd Owen en D. B. Woodside waren ook te zien artiesten.

De show leek veel te bieden, maar niets is gegarandeerd in de business. Zoals de mensen die Viva Laughlin maken snel zouden ontdekken, missen sommige shows gewoon het vermogen om een publiek te vinden dat hen langer dan een paar afleveringen in de buurt houdt.

De show werd na twee afleveringen geannuleerd

Hugh Jackman Viva Laughlin
Hugh Jackman Viva Laughlin

Normaal gesproken, een show die flops minstens een heel seizoen zal draaien voordat hij door het netwerk op ijs wordt gezet. Er zijn echter momenten waarop een show zo teleurstellend is dat deze uiteindelijk helemaal niet wordt uitgezonden of na een paar afleveringen wordt ingeblikt. In het geval van Viva Laughlin werd de show al na twee afleveringen uit de lucht gehaald.

Jackman's vrouw, Deborra-Lee Furness, sprak over de annulering en zei: We zijn natuurlijk erg teleurgesteld, maar je moet risico's nemen in deze business. Een drama doen dat een musical is, zal een enorm risico zijn … maar als je geen risico's neemt, weet je … Als ik ga falen, wil ik spectaculair falen, en het lijkt erop dat we dat deden.”

“Hé, dat is showbizz. Het feit dat het na twee shows werd geannuleerd, het gebeurde snel en je hoeft alleen maar je knieën af te stoffen en door te gaan naar de volgende. We kijken nog steeds naar scripts en zijn nog steeds aan het ontwikkelen en je gaat gewoon door, vervolgde ze.

Het is niet zo erg ongewoon dat een show niet op het kleine scherm van start gaat, maar zoals we eerder vermeldden, worden shows ofwel helemaal geschrapt of kunnen ze minstens één seizoen draaien. In het geval van Viva Laughlin veranderde de annulering het in een van de kortstlopende shows aller tijden.

Het is een van de kortst lopende shows ooit

Hugh Jackman Viva Laughlin
Hugh Jackman Viva Laughlin

Viva Laughlin's vergeetbare run op televisie is zeker een waarschuwing voor netwerken dat ze beter hun due diligence kunnen doen met een show wanneer ze deze tot leven brengen. Ongelooflijk dat er shows zijn die zijn geannuleerd nadat ze slechts één aflevering hadden uitgezonden, wat betekent dat Viva Laughlin hun tijd op televisie verdubbelde.

Deze annuleringen van één aflevering zijn enkele van de zeldzaamste evenementen op televisie en het is altijd jammer om te zien dat een show zo snel wordt ingeblikt. Zelfs shows waarbij bekende artiesten moeite hebben om van de grond te komen. Emily's Reasons Why Not, bijvoorbeeld, speelde Heather Graham in de hoofdrol en werd na slechts één aflevering geschrapt.

Tijdens een bizarre wending van de gebeurtenissen heeft The Xtacles, een geanimeerde show die werd uitgezonden op Adult Swim, de enige twee afleveringen op dezelfde avond uitgezonden voordat het werd geannuleerd. De show duurde niet alleen een week, maar de studio die hem naar het kleine scherm bracht, stopte ermee.

Ondanks het feit dat Hugh Jackman aan boord was en gebaseerd was op een Britse serie, eindigde Viva Laughlin in vlammen op.

Aanbevolen: