Kourtney Kardashian en Travis Barker's PDA is "onhandig" voor Scott Disick

Inhoudsopgave:

Kourtney Kardashian en Travis Barker's PDA is "onhandig" voor Scott Disick
Kourtney Kardashian en Travis Barker's PDA is "onhandig" voor Scott Disick
Anonim

Kourtney Kardashian en haar man Travis Barker hebben een PDA-probleem en Scott Disick is er niet voor. De realityster voelt zich naar verluidt zo "onhandig" door het constante spervuur van intimiteit dat zich tussen de twee afspeelt dat hij het niet kan verdragen om naar The Kardashians te kijken en elk moment opnieuw te beleven.

Kourtney Kardashian en Travis Scott's PDA is TMI voor Scott Disick

Scott probeert Kourt en Travis te respecteren terwijl ze van hun moment genieten, maar het kan "onhandig" zijn voor de realityster, vertelde een bron exclusief aan Us Weekly.

“Hij neemt niet de tijd om de volledige afleveringen te bekijken, en waarom zou hij dat wel doen? Dat hoeft hij niet. Dat is het laatste wat hij wil doen - de ongemakkelijke momenten van hem, Travis en Kourtney herbeleven. Hij heeft het al meegemaakt.'

De reactie van de Heer op de romance van Kourt en Travis is een verhaallijn geweest in het eerste seizoen van Hulu's The Kardashians, en de bron zegt dat Scott leed door de huiveringwekkende momenten voor de camera's.

"Hij kwam opdagen en gaf de camera's wat ze wilden, en aan het eind van de dag krijgt hij een mooi salaris", beweerde de insider. “Hij wendt zich af als hij bij hen in de buurt is en ze zoenen. Het is gênant en Travis en Kourtney doen alsof er niemand in de kamer is wanneer ze samen zijn. Scott gaat helemaal over PDA, maar zou nooit een van zijn exen in zo'n ongemakkelijke positie brengen.

Scott is niet het enige gezinslid dat genoeg heeft gehad

Het paar is zeker niet teruggeschrokken van het uiten van hun fysieke aantrekkingskracht in het openbaar, en Scotty is niet de enige persoon die het is opgevallen. Khloe Kardashian gaf in de aflevering van de show van donderdag toe dat ze de momenten ongemakkelijk vond.

“Het is zo ongemakkelijk voor de andere betrokken broers en zussen. We weten niet wat we moeten doen', zei Khloe destijds. "We proberen allemaal gewoon respectvol te zijn voor elkaars nieuwe levens."

Kourt vertelde Elle eerder dat de openbare intimiteit van het stel te danken is aan Travis' kijk op het leven. Ze legde uit dat hoewel ze verlegen kan zijn, haar nieuwe echtgenoot haar hielp om 'in het heden te blijven en zich te concentreren op wat belangrijk is'.

Aanbevolen: