Deze beroemdheden hebben de grootste geur (parfum) collectie

Inhoudsopgave:

Deze beroemdheden hebben de grootste geur (parfum) collectie
Deze beroemdheden hebben de grootste geur (parfum) collectie
Anonim

Parfums zijn een al lang bestaand product in de schoonheidsindustrie en bieden een breed scala aan selecties, van betaalbare oliën tot luxe parfums die een arm en een been kosten. De parfummarkt is gegroeid tot meer dan 30,6 miljard en blijft stijgen met de stijgende vraag. Terwijl veel geurmerken producten verkopen op basis van betaalbaarheid, gebruiken luxe modehuizen aanbevelingen van beroemdheden en gedrukte advertenties om verkopen te genereren. Het gaat allemaal terug tot het moment dat Hollywood-icoon Marilyn Monroe bekende dat ze elke avond dat de vraag naar geuren het dak bereikte, niets anders droeg dan een paar druppels Chanel No.5 in bed.

Vandaag de dag hebben enkele van de grootste beroemdheden in Hollywood hun parfumlijn en gebruiken ze ook liever parfums van gevestigde merken. Van Dakota Johnson's merkaantekening en liefde voor Gucci tot Hailey Bieber's nieuwe favoriete parfum van Ariana Grande, laten we eens kijken naar beroemdheden met de grootste parfumcollectie.

10 Emma Stone

Emma Stone, een op details georiënteerde actrice, zorgt ervoor dat elk aspect van haar personages wordt opgemerkt, inclusief hun geur. De actrice heeft een uitgebreide collectie verzameld omdat ze sinds haar zestiende geur gebruikt om karakter te krijgen. Het huidige gezicht van Louis Vuitton Les Parfums, de starlet, heeft ook toegegeven dat ze Les Exclusifs de Chanel Gardénia sprayt voordat ze naar bed gaat om haar te helpen in slaap te vallen.

9 Victoria Beckham

Posh Spice heeft haar talenten uitgebreid naar verschillende gebieden in de industrie, waaronder deel uitmaken van de Spice Girls, een mode-imperium leiden en een merkondersteuner zijn. Beckham introduceerde een paar jaar geleden een geurlijn via haar modellijn. Beckhams favoriete parfum is de Grapefruit cologne van Jo Malone London, die een opbeurende geur heeft van pepermunt, piment en rozemarijn.

8 Rihanna

Voordat Rihanna de wereld stormenderhand veroverde met Fenty Beauty, waagde Rihanna zich in de schoonheidsindustrie met haar parfum Reb'l Fleur Eau De Parfum, een combinatie van Hollywood en haar Barbados-roots. Elke beroemdheid die Rihanna tegenkomt, heeft gedetailleerd beschreven dat de zanger naar de hemel ruikt. Samen met het Fenty Beauty-parfum dat Rihanna mede heeft gemaakt, gebruikt ze Kilian Love, Don't Be Shy.

7 Meghan Markle

Koninklijke bruiloften zijn een speciale gelegenheid, en Meghan Markle had de prestatie om een op maat gemaakt parfum te gebruiken van Floris London, de parfumeur van de koningin, geïnspireerd door het parfum van Bergamotto di Positano. Markle heeft geploeterd met verschillende geuren voor dagelijks gebruik, waaronder Jo Malone's Wood Sage and Sea S alt, Jo Malone London's Wild Bluebell en Bvlgari BLV II, en Oribe Côte d'Azur Eau de Parfum.

6 David Beckham

Net als zijn vrouw lanceerde David Beckham ook een modewinkelimperium en introduceerde hij David Beckham Homme in 2011. Zijn parfumlijn heeft zeven parfums, waarvan bekend is dat Beckham er enkele gebruikt. Naast zijn creaties gebruikt Beckham ook twee Dior-geuren en één Chanel-geur. De parfums in zijn collectie zijn de bestseller Dior Féve Délicieuse, Dior Féve Délicieuse en Chanel's Boy Eau de Parfum.

5 Beyoncé

Beyoncé wordt om vele redenen geprezen als Queen Bey, en een daarvan is het hebben van het meest succesvolle parfum van beroemdheden, een imperium van $ 400 miljoen genaamd Heat Beyoncé. De zangeres heeft sinds 2010 veertien parfums in haar lijn geïntroduceerd door samenwerkingen met de beste artiesten. Naast het gebruik van haar geuren, is het kenmerkende parfum van Beyoncé Emporio Armani Diamonds van Giorgio Armani, een gedurfde, volle, frisse geur.

4 Dakota Johnson

Dakota Johnson gebruikt al vanaf jonge leeftijd parfums en houdt, als merkambassadeur van Gucci, het liefst een verzameling van hun beste parfums. Johnson geeft de voorkeur aan Gucci Bloom Acqua di Fiori, een product dat ze al vele jaren gebruikt. Een andere reden waarom de actrice er de voorkeur aan geeft, is omdat haar moeder, Melanie Griffith, al jaren hetzelfde parfum gebruikt.

3 Cher

Een icoon in alle opzichten, Cher sloot zich aan bij het concept van genderloos parfum met Cher Eau de Couture, voor het eerst geïntroduceerd in 2019. In plaats van geuren te mengen om een geur te creëren, onderging de zangeres een zorgvuldig proces om een parfum te creëren dat ze heeft beschreven dat mannen niet zullen vergeten. Het flirterige en sensuele parfum is haar favoriete geur sinds de lancering, en ze noemt het een onvergetelijke ervaring bij gebruik.

2 Priyank Chopra

Terwijl ze rondgingen in de talkshows op de late avond, complimenteerden veel presentatoren Priyanka Chopra's parfumkeuzes. Hoewel de actrice met een paar heeft geëxperimenteerd, blijven twee geuren een nietje in haar collectie. Dolce & Gabbana, The One Eau De Parfum, biedt hints van vanille en jasmijn, waar ze van geniet, en haar al lang bestaande favoriet is de Trussardi Donna Eau de Parfum.

1 Hailey Bieber

Hailey Bieber is de nieuwste beroemdheid die de cosmetische industrie betreedt met haar huidverzorgingsmerk en hoewel de lancering van een parfumlijn nog moet komen, gebruikt ze het liefst geuren die door andere artiesten zijn gemaakt. Onlangs gaf Bieber toe dat ze dol is op het R. E. M-parfum van Ariana Grande. Omdat ze echter vaak genoeg krijgt van het dragen van hetzelfde parfum, wisselt ze het af met EX NIHILO Amber Sky Eau De Parfum.

Andere opmerkelijke beroemdheden met een verbluffende geurcollectie zijn Paris Hilton, Ariana Grande en Emily Blunt. Geuren zijn een kenmerkende stijl geworden voor sterren die mensen willen herinneren aan hun geuren. Terwijl ze ploeteren met verschillende parfums, vinden ze vaak de kenmerkende geur waarnaar ze op zoek zijn.

Aanbevolen: