Coco Jones voor Bel Air: wat was ze van plan na Disney?

Inhoudsopgave:

Coco Jones voor Bel Air: wat was ze van plan na Disney?
Coco Jones voor Bel Air: wat was ze van plan na Disney?
Anonim

Toen Coco Jones de originele Disney-film Let it shine leidde en liet zien hoe uitzonderlijk getalenteerd ze was als actrice, zangeres en danseres en zelfs als rapper, hadden fans hoge verwachtingen van de jonge ster. Toen ze net van een wedstrijdshow Next Big Thing kwam, waar ze tweede werd, en zich voegde bij een lijst van Disney-sterren die in meer dan één Disney-show zijn verschenen, waren alle ogen op haar gericht om te zien wat ze hierna zou doen.

Ondanks het feit dat ze bekendheid kreeg op het netwerk dat de carrière van sterren heeft gelanceerd die A-listers zijn geworden, ging haar carrière niet zoals verwacht na Disney.

Met een behoorlijk aantal acteurs waarvan we helemaal vergeten waren dat ze zelfs op Disney Channel waren, hoewel een groot deel van hun adolescentie voor de camera's stond, bleef de actrice en zangeres fans redenen geven waarom ze niet vergeten kan worden, met haar constante muziekreleases en haar recente rol in Bel Air, een reboot van de klassieke sitcom The Fresh Prince of Bel-Air.

10 Coco Jones als voormalig Disney Channel-regulier

Coco trok de aandacht van Disney nadat haar moeder een video op YouTube plaatste van de jonge ster die het volkslied zong. In een levensveranderende kans werd ze uitgenodigd om te verschijnen in seizoen 3 van Radio Disney's Next Big Thing, waar ze tweede werd. Daarna speelde ze een gastrol in de televisieserie So Random van Disney Channel. In 2012 kreeg ze de hoofdrol van Roxanne "Roxie" Andrews in de Disney-televisiefilm Let It Shine, wat Coco's doorbraakrol was op dat moment … of zou moeten zijn. Daarna speelde ze in Disney Channel's Good Luck Charlie.

9 Wat is er gebeurd met de Disney-carrière van Coco Jones?

Na de hoofdrol als Roxie in een film die de meest bekeken originele Disney Channel-film en trending film van het jaar voor kinderen en tweens werd, verklaarde Coco dat er plannen waren voor een vervolg op Let It Shine, maar het project verliet de planningsfase nooit in uitvoering. Ze legde in september 2020 op haar YouTube-kanaal verder uit dat ze haar eigen tv-show zou hebben, met haar denken dat ze de volgende Raven zou zijn, maar Disney wilde het niet oppakken. Ze noemde colorisme in de entertainmentindustrie en noemde de hele ervaring van het niet "verhandelbaar" zijn traumatiserend als een klein kind.

8 Coco Jones' rol in Bel Air

Toen eind vorig jaar het nieuws van een vernieuwde versie van de sitcom The Fresh Prince of Bel-Air werd aangekondigd, waren de kijkers hier enthousiast over. Wat de kijkers enthousiast maakte, was om Coco Jones de moderne rol van Hilary Banks te zien spelen in Peacock's Bel Air. Ze speelt neef van Will, chef-kok en levendige influencer met een misselijkmakend garderobe-ensemble. Om te bedenken dat de actrice onzeker was over de rol toen ze auditie deed, belichaamde ze moeiteloos Hilary.

7 Coco Jones' zangcarrière

Hoewel haar carrière zijn hoogtepunt nog niet heeft bereikt, heeft de actrice geen beat gemist als het gaat om het uitdelen van nieuwe muziek en het coveren van populaire liedjes. Ze tekende in maart bij Def Jam nadat ze een tijdje zelfstandig artiest was. Ze kreeg eerder een platencontract bij Hollywood Records in 2012, waar ze haar debuutsingle "Holla at the DJ" uitbracht die veel lof ontving. Ze toerde zelfs met Mindless Behaviour. Ze werd echter in 2014 gedropt. Hopelijk is deze nieuwe muzikale samenwerking misschien precies wat Coco nodig heeft om te schitteren als de ster die ze is, en een breder publiek te krijgen.

6 Ze verscheen op de Terrell Show en presenteert nu T en Coco met Terrell

Coco Jones is een vaste klant geweest in The Terrell Show, met gastrollen in een paar afleveringen en haar vocale karbonades tentoongesteld. Ze speelde haar single "Caliber" voor de eerste keer ooit in de show in april. Haar geweldige synergie en vriendschap met Terrell is misschien wel de reden waarom ze steeds terugkomt. Ze hebben zelfs samen een kookshow genaamd T And Coco, die vorig jaar in première ging.

5 Coco Jones was op Wild N Out

Coco bracht haar rapspel toen ze in juni verscheen in een aflevering van Nick Cannon Presents Wild N Out, waar ze deelnam aan een reeks R&B-, freestyle- en wilde-stijlgevechten. Laten we haar gedenkwaardige Busta Rhymes-tongverdraaiing en rap-confrontatie niet vergeten, waarbij iedereen in een wurggreep zat. Haar spetterende optreden met Chico Bean liet zien hoe getalenteerd de jonge ster is.

4 Coco Jones speelde in Netflix's Vampire Vs The Bronx

De komische horrorfilm Vampire Vs The Bronx volgt tieners die gedwongen worden hun Bronx-buurt te beschermen wanneer deze wordt binnengevallen door vampiers. Coco Jones bracht haar tienerkant met Rita. De film werd uitgebracht op Netflix op 2 oktober 2020, met een goedkeuringsscore van 90% op basis van recensies op Rotten Tomatoes.

3 Coco Jones was het gezicht van Fanta

Coco was in juli 2017 te zien in een Fanta-commercial, samen met YouTubers en in feite enkele geselecteerde personen in de openbare scene die het idee van zelfexpressie waarderen. Jordan Fischer, Eva Gutowski en Lauren Riihimaki werkten samen met het merk om fans aan te moedigen zichzelf te uiten en hun persoonlijke smaak te laten zien. Vervolgens vertelde ze hoe enthousiast ze was om deel uit te maken van de campagne.

2 Coco speelde in Five Points op Facebook Watch

Coco Jones speelde in de tienerdrama-webserie Five Points en speelde de terugkerende rol van Jayla. Het eerste seizoen ging in première in juni 2018 op Facebook Watch en werd verlengd voor een tweede seizoen, dat op 5 augustus 2019 in première ging. De serie werd uitvoerend geproduceerd door Kerry Washington.

1 Hoeveel is Coco Jones waard?

De zangeres, actrice, danseres en rapper zit al sinds haar zesde in de entertainmentindustrie en boekte vooruitgang in haar carrière, zowel in muziek als in acteren. Zoals het er nu uitziet, komt haar belangrijkste bron van inkomsten uit zowel de film- als de muziekindustrie. Dus vanaf 2022 wordt het vermogen van de jonge ster geschat op ongeveer $ 2 miljoen, met een jaarsalaris van $ 400.000.

Aanbevolen: