Wie zijn de heldere jonge sterren uit Jack Black's nieuwe Space Age-komedie?

Inhoudsopgave:

Wie zijn de heldere jonge sterren uit Jack Black's nieuwe Space Age-komedie?
Wie zijn de heldere jonge sterren uit Jack Black's nieuwe Space Age-komedie?
Anonim

Netflix's nieuwste geanimeerde ruimte-ravotten Apollo 10+1⁄2: A Space Age Childhood vertelt het verhaal van de eerste maanlanding in de zomer van 1969 vanuit twee verweven perspectieven (in een stijl die erg lijkt op A Scanner Darkly.) De film bracht zowel nostalgie teweeg als het publiek kennis te laten maken met een nieuwe visie op een van de meest monumentale gebeurtenissen in de menselijke geschiedenis, en werd bij zijn debuut met lovende kritieken ontvangen. Nadat je de film hebt gestreamd, heb je je misschien afgevraagd: 'Waar heb ik die stemmen eerder gehoord?'

De cast van Apollo bevat veel bekende gezichten (… stemmen), een paar veteranen en een aantal aanstormend talent dat op het punt staat door te breken en bekende namen te worden. Dat gezegd hebbende, laten we de cast van de nostalgische ruimtereis eens nader bekijken en uitvinden wie ze zijn en waar je ze misschien van kent, zullen we? Dat zullen we doen.

10 Milo Coy speelt de jonge Stan, terwijl Jack Black de volwassen Stan speelt

Jack Black en Milo Coy hebben de taak om hun stem te lenen om Stan, de hoofdpersoon van de film, tot leven te brengen. Black staat natuurlijk bekend om zijn hilarisch gekke rollen zoals die in Shallow Hal, School of Rock, en Orange County. Black's kenmerkende stem is ook te horen op alle Tenacious D's (Black's band samen met Kyle Gass, natuurlijk) vele nummers. Die ondernemingen hebben van Jack een rijke man gemaakt (en met een nettowaarde van $ 30 miljoen). Milo Coy, aan de andere kant, maakt zijn filmdebuut in Apollo en geeft een geweldige (snap je?) uitvoering voor zijn filmdebuut.

9 Natalie L'Amoreaux als Vicky

Natalie L'Amoreaux de stem van Vicky, het oudste kind in Sams familie. Volgens IMDB.com kreeg L'Amoreaux in haar eerste jaar van de middelbare school een hoofdrol in Apollo (behoorlijk indrukwekkend.) Natalie is vooral bekend door haar rol als Amy in de onafhankelijke speelfilm, Addict Named Hal, geregisseerd door Lane Stanley.

8 Jessica Brynn Cohen As Jana

Jessica Brynn Cohen speelt Jana, het ongevalsgevoelige, derde oudste kind in Sams familie. Cohen is bekend van haar rollen in de korte films This is Me en Suspended.

7 Sam Chipman als Greg

Sam Chipman portretteert Greg, een andere oudere broer of zus van Sam. Chapman maakt zijn acteerdebuut in Apollo, waarmee hij de tweede acteur in de film is die dit doet.

6 Danielle Guilbot als Stephanie

Danielle Guilbot portretteert Stephanie, de op een na jongste zus van Sam. Guilbots filmcredits omvatten Ghost Light (A Broadway Love Song), Christmas Lovers Anonymous, de tv-film Impropriety, en het korte drama uit 2011Ruth's Medaillon.

5 Josh Wiggins als Steve

Josh Wiggins portretteert Steve, de oudere broer van Stan. Wiggins is vooral bekend van zijn rollen als Justin Wincott in Max, Jonas Ford in Mean Dreams, en, meest recentelijk, Hugo Gaffney in het comedy-drama 2020 I Used to Go Here. Volgens Tribute.ca, de 23-jarige Texan kan "spoofvideo's" op YouTube noemen voor het lanceren van zijn carrière. Wincott voegde er verder aan toe dat zijn broers "een grote rol speelden bij het helpen met de YouTube-video's" en dat "als ze me niet hadden geholpen, ik dit helemaal niet zou doen." Het draait allemaal om familie.

4 Zachary Levi As Kranz

De toetreding tot Jack Black en alle getalenteerde jonge acteurs om deze film tot leven te brengen, zijn enkele andere gevestigde veteranen van het scherm.

Zachary Levi portretteert Kranz, de man die Stan rekruteert en opleidt. Levi is het meest bekend van de rol van Chuck Bartowski in de serie Chuck. Maar het meest recent heeft hij natuurlijk de felrode panty aangetrokken en het Griekse pantheon opgeroepen als Shazam in de DCEU-film Shazam! (serieus, is hier een echo in?) Levi heeft in het verleden stemwerk gedaan en trad op met Mandi Moore in de animatiefilm Tangled en Rapunzel's Tangled Adventure.

3 Glen Powell als Bostick

Glen Powell speelt de rol van Bostick, die ook Stan helpt op zijn reis om ruimteklaar te worden. Powell speelde de rol van Chad Radwell in de Fox-komedie-horrorserie Scream Queens. Zijn kredieten omvatten ook de rol van Finnegan in Everybody Wants Some!! (waar hij werkte met regisseur Richard Linklater, die toevallig Apollo regisseerde), evenals de romantische Netflix-komedie Set It Up in 2016. Een deel van Powells eerdere werk omvat kleine rollen in The Dark Knight Rises en Spy Kids 3-D: Game Over.

2 Lee Eddy als moeder

Lee Eddy leent haar stem om Sams slimme moeder tot leven te brengen. Eddy is een voormalig lid van The Peter Pan Players, als kindactrice en werd verkozen tot " Beste Actrice in Austin" in de Reader-peiling van The Austin Chronicle voor 2004, 2005 en 2006. Haar bekendste rollen zijn die van Four Seven Niner in de Rooster Teeth-webproductie Red Vs Blue (gebaseerd op de Halo franchise) en Gwen in de animatieserie Camp Camp. Eddy is ook te zien in de door Robert Rodriguez geregisseerde We Can Be Heroes, en andere films zoals Mercy Black, in de rol van Lily Bellows.

1 Bill wijs als vader

Bill Wise speelt Sam's vader in de film, maar Bill is vooral bekend om zijn voice dub-werk voor anime en heeft samengewerkt met regisseur Robert Linklater in het verleden (in de films SubUrbia en Waking Life.) Zijn vroege werk omvat 1994's The Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation, Rune (die de eer heeft de eerste speelfilm te zijn die debuteerde op Apple Inc.'s Video iPod), evenals de Rooster Teeth-productie Lazer Team met Lee Eddy. Wise's anime-credits omvatten Rurouni Kenshin: The Motion Picture en Legend of Crystania: The Motion Picture.

Aanbevolen: