6 spannende momenten die je kunt verwachten in seizoen 8 van 'Southern Charm

Inhoudsopgave:

6 spannende momenten die je kunt verwachten in seizoen 8 van 'Southern Charm
6 spannende momenten die je kunt verwachten in seizoen 8 van 'Southern Charm
Anonim

Na een achtbaan van een rit die Southern Charm seizoen zeven was, hebben fans reikhalzend uitgekeken naar een nieuw seizoen. Het herbeleven van de lockdown en het begin van de pandemie was traumatisch, maar deze mensen maken het vermakelijk. De cast kwam er doorheen door regelmatig veel te drinken en op elkaar in te zoomen.

Natuurlijk keerden Craig Conover, Austen Kroll, Shep Rose en Kathryn Dennis terug naar onze schermen, maar veel castleden vertrokken. OG-castlid Cameran Eubanks verliet de serie samen met Naomie Olindo en Chelsea Meissner. Bekend gezicht Leva Bonaparte en newbie John Pringle voegden zich bij de cast, evenals Krolls ex-vriendin Madison LeCroy.

Fans waren behoorlijk geschrokken van de cast-shake-up, maar de overgang verliep relatief soepel. Madison en Austen verspilden er geen tijd aan om er op in te gaan, en Dennis stond onder grote publieke controle. Zoveel van het drama bleef in de lucht hangen, vooral na de explosieve tweedelige finale. Het is een jaar geleden dat fans de mannen en vrouwen uit Charleston hebben ingehaald. Het lijdt geen twijfel dat seizoen acht net zo gek zal zijn als het vorige!

6 Madison LeCroy kondigde haar verloving met Brett Randle aan

Na twee jaar op en neer te zijn geweest, besloten Austen Kroll en Madison LeCroy in december 2020 eindelijk te stoppen. Fans keken toe hoe ze hun nieuwe relatie als exen in de show verwoordden. Tijdens de reünie ging Kroll tegen LeCroy aan en noemde haar een monster vanwege de manier waarop ze hem behandelde. Deze ex-koppeling haalde ook de krantenkoppen toen Madison werd gekoppeld aan Jay Cutler nadat Kroll een goede band met Kristin Cavallari had gekregen.

Het was een schok voor velen toen Madison haar verloving aankondigde met Brett Randle, haar vriend van slechts zes maanden. LeCroy gutste over haar nieuwe verloofde en zei: "Ik ben verheugd om aan te kondigen dat ik verloofd ben!" ze vertelde ons exclusief in oktober 2021. “Er is iets aan getrouwd zijn. Dat is zo'n veilig gevoel dat ik het niet kan uitleggen, 'voegde ze eraan toe. “Het is gewoon een partnerschap en als een verenigd front dat je niet kunt breken, dat vind ik leuk. Daar kijk ik naar uit.”

5 Austen Krolls reactie op de verloving van zijn ex

Kroll besloot de grotere man te zijn en wenste zijn ex en haar nieuwe partner niets dan het beste. “Het overweldigende waar ik aan heb gedacht, is dat dit verder gaat dan alle onzin die ik al tijden met haar heb. Ze heeft een zoon', legde Kroll, 34, op woensdag 27 oktober uit in Watch What Happens Live With Andy Cohen. nieuwe familie.” Het zal interessant zijn om de reactie van Kroll in re altime te zien wanneer seizoen acht wordt uitgezonden. Hij zal op de een of andere manier hartelijk met hen moeten omgaan, wat geen van beiden is gelukt.

4 Naomie Olindo's rommelige split van Metul Shah

Na een abrupt vertrek uit Naomie na seizoen zes, waren fans een beetje verrast om te horen dat ze terug zou komen. Olindo maakte in seizoen drie kennis met de serie als Craig Conover's vriendin. Helaas nam hun relatie een rommelige wending en ging het paar na drie jaar samen uit elkaar. Naomie werd een fulltime castlid tijdens seizoen zes en toonde haar nieuwe relatie met anesthesist Metul Shah. Ze besloot te stoppen met de serie en naar NYC te verhuizen om bij Shah, haar nieuwe verloofde, te zijn. Helaas kwam Naomie erachter dat Metul een affaire had, dus verliet ze hem onmiddellijk en keerde terug naar haar geboorteplaats in Charleston.

3 Naomie Olindo keert terug voor seizoen acht

Toen Naomie eenmaal thuis was, smeekte ze de producenten om haar terug te halen. "Ik moest het leuk vinden, mijn weg terug smeken [en] ik had zoiets van, 'Jongens, alsjeblieft. Ik weet dat ik gestopt ben, en ik weet dat ik tegen iedereen zei dat ze moesten oprotten. Maar alsjeblieft, ik ben erg depressief en ik wil heel graag terugkomen. Ik weet niet wat ik ga doen als ik terug ben in Charleston,' en ze zeggen: 'Oké,'", zei ze op The Skinny Confidential Him & Her podcast.

Haar kussen-makende ex-vriend woog op de openbare breuk tussen haar en Shah. Craig Conover verklaarde op WWHL: Ze is heel gelukkig geweest. Ik denk dat ze op een rare manier is herbeleefd, en ze is blij om terug te zijn in Charleston. En dingen gebeuren met een reden, en ze is gewoon … ik denk niet dat ze zo blij was in haar relatie en ik denk dat ze gewoon blij is weer haar eigen leven te leiden.”

2 Craig Conover is aan het daten met Paige DeSorbo

Craig Conover heeft een relatie met realityster Paige DeSorbo. De kussenkoning en de fashionista werden hecht toen ze samen in de spin-offserie Winter House verschenen. Conover en Desorbo begonnen te daten in oktober 2021 en fans zijn verheugd om hun relatie te zien bloeien op Southern Charm. DeSorbo heeft al verklaard dat ze een paar optredens in Charleston zal maken en de fans van Summer House zijn extatisch!

1 De relatie tussen Shep Rose en Taylor Ann Green

De typische playboy heeft eindelijk "de ware" gevonden in Taylor Ann Green. Fans ontmoetten het meisje dat vorig seizoen Shep's bad-boy manieren veranderde, en ze kijken ernaar uit om Green weer in de show te zien verschijnen. Naar verluidt komt het onderwerp van het huwelijk naar voren, en we zullen hun antwoord zien tijdens seizoen acht! Rose onthulde eerder dat hij het moeilijk had om redenen te vinden om niet voor altijd bij Taylor te willen zijn. "Ik zei een beetje gekscherend dat ze weigert me een reden te geven om niet verliefd op haar te zijn, eerlijk gezegd. Zoals, ik kan een reden vinden om, zoals, me een weg te banen uit, zoals, elke - oh, geen wezel, maar je weet wat ik bedoel?' vertelde hij US Weekly in 2020.

Aanbevolen: