Alles wat we weten over 'Shazam! Woede van de goden

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over 'Shazam! Woede van de goden
Alles wat we weten over 'Shazam! Woede van de goden
Anonim

Twee jaar nadat DC Comics ons kennis liet maken met Shazam, is de superheld terug met het tweede deel van de franchise. Getiteld Shazam! Fury of the Gods, de film gaat verder met wat de vorige titel ophield met onze favoriete bovenmenselijke.

Onlangs heeft de studio zojuist de eerste teaser van de film uitgebracht, waarbij verschillende belangrijke kunsten en hints zijn achtergelaten over wat zich waarschijnlijk zou kunnen ontvouwen. Hoewel de film zelf over twee jaar wordt uitgebracht, is er nooit een beter moment om te bespreken wat we veilig kunnen verwachten van de tweede film van Shazam!.

10 Het zal dienen als het vervolg op 'Shazam' (2019)

Shazam
Shazam

Wat het verhaal betreft, er zijn geen details om in te duiken, behalve dat het zal dienen als een vervolg op de vorige film uit 2019. Zoals alle blockbuster-projecten, is het geen geheim dat DC Comics hun kaarten dicht bij elkaar zal houden en geheim zal houden over de plotdetails, hoewel het veilig is om aan te nemen dat het zal volgen op de grote cliffhanger in de finale minuten van de laatste film.

9 Zachary Levi zal zijn rol als superheld opnieuw opnemen

Afbeelding
Afbeelding

Niet te lang nadat de eerste film in première ging, kondigde Zachary Levi zijn terugkeer als Shazam aan. In de eerste teaser kunnen we zelfs zien dat zijn kostuum enigszins is veranderd: minder van het levendige, spandex-achtige ensemble en meer van een getextureerde en zware spreiding. Daarnaast zal Asher Angel de kinderversie van Billy Batson spelen.

Volgens hem was het schrijfproces zelf halverwege 2020 begonnen te midden van de pandemische chaos van COVID-19, waar de schrijvers waarschijnlijk thuis vastzaten in hun creatieve zone.

8 Lucy Liu, Helen Mirren en Rachel Zegler voegen zich bij de met sterren bezaaide cast

Shazam BTS
Shazam BTS

Naast Levi en Angel zullen verschillende nieuwe castleden en nieuwe nieuwkomers zich bij het project voegen. De 20-jarige actrice Rachel Zegler, die de hoofdrol zal spelen in West Side Story van Steven Spielberg, werd afgelopen februari gecast en zal "een mysterieuze sleutelrol spelen". Sterker nog, ze scoorde geschiedenis als de tweede Colombiaanse Amerikaan die werd gecast in een DC-superheldenproject. Lucy Liu en Helen Mirren zijn ook gecast, en het zal interessant zijn om te zien wat de ervaren actrices voor ons in petto hebben.

7 De ontwikkeling begon kort na de film van 2019

Shazam
Shazam

Na het succes van de Shazam 2019!, bestelde DC Comics kort een vervolg met een aantal belangrijke leden van het productieteam, bestaande uit acteurs, regisseurs en schrijvers die hun rol opnieuw vertolken. Het belangrijkste fotografieproces werd in mei 2021 geleid door Gyula Pados en de productie is vertraagd vanwege de aanhoudende COVID-19-pandemie.

6 Het was uitgesteld vanwege de pandemie

Shazam
Shazam

Zoals hierboven vermeld, heeft het project een behoorlijk moeilijke tijd doorgemaakt als gevolg van de pandemie. De acteur van de titulaire held zei echter dat de opnames begin 2021 begonnen, en met de eerste teaser die is uitgekomen, hopen we dat de film niet hetzelfde lot zal ondergaan als de meeste grote projecten uit het pandemische tijdperk, zoals James Bond is geen tijd om te sterven.

5 Henry Gayden schrijft het script met David F. Sandberg in de regiestoel

Shazam
Shazam

Na het succes van de eerste film keerde Henry Gayden snel terug om het script van het vervolg te schrijven, samen met regisseur David F. Sandberg en producer Peter Safran, die een belangrijke rol speelden in de vorige film. Als je niet bekend bent met de naam van laatstgenoemde, hij heeft verschillende credits voor horrorkassahits, zoals The Conjuring-franchise, Annabelle, The Nun, Buried en meer.

4 Black Adam & Thaddeus Sivana komen niet in 'Shazam!' 2

Toen het vervolgnieuws arriveerde, verwachtten veel mensen dat Black Adam of Thaddeus Sivana de eindbazen zouden zijn. Helaas heeft Mark Strong, de acteur achter de gemene dokter in de eerste film, in mei bevestigd dat hij niet in het vervolg zou verschijnen.

Hoewel er op dit moment niets is bevestigd over Black Adam, is het veilig om te verwachten dat Shazam! Fury of the Gods zal niet het forum zijn voor die vechtpartij. Volgend jaar in de zomer komt er echter een Black Adam-film, waarin hij wordt gespeeld door Dwayne "The Rock" Johnson.

3 Het wordt een PG-13-film voor alle leeftijden

Shazam
Shazam

Zoals de meeste superheldenfilms tegenwoordig, zal DC Comics ernaar streven een zo breed mogelijk publiek te verwelkomen voor zowel nieuwe als oudere kijkers. Dat gezegd hebbende, Shazam! Fury of the Gods wordt mogelijk een PG-13-film, wat betekent dat voorlopig niets te gek zal zijn. MPAA geeft echter geen beoordelingen voor films die nog niet klaar zijn om naar de bioscoop te gaan.

2 Er is al een teaser beschikbaar

Hier is onze eerste blik op de film uit 2023. In deze teaser is er een kleine verandering in het kostuum van Shazam, zoals eerder vermeld, waardoor er veel brandende vragen zijn voor de fans. Zou dat ook kunnen betekenen dat zijn mede-bovenmenselijke broers en zussen kostuumupgrades krijgen? Wie weet? Alleen de tijd zal onze nieuwsgierigheid beantwoorden.

1 Het wordt uitgebracht in juni 2023

Afbeelding
Afbeelding

Per juni 2021 heeft DC Comics bevestigd de film op 2 juni 2023 uit te brengen. Zoals gezegd, Shazam! Fury of the Gods is zwaar getroffen door de aanhoudende pandemie. Warner Bros en New Line Cinema hadden de film oorspronkelijk gepland voor een release op 1 april 2022, maar het is uitgesteld tot 4 november 2022 en nu weer tot 2 juni 2023.

Aanbevolen: