Waarom de vriendjeskeuzes van Margaret Qualley niets minder dan eigenaardig lijken

Inhoudsopgave:

Waarom de vriendjeskeuzes van Margaret Qualley niets minder dan eigenaardig lijken
Waarom de vriendjeskeuzes van Margaret Qualley niets minder dan eigenaardig lijken
Anonim

Actrice Margaret Qualley - vooral bekend van haar hoofdrol in projecten als The Leftovers, Maid en Once Upon a Time in Hollywood - heeft zeker geen saaie datinggeschiedenis. De 27-jarige is de afgelopen jaren in verband gebracht met een flink aantal mede-beroemde gezichten die, toegegeven, niet al te veel gemeen hebben.

Vandaag bekijken we enkele van de meest eigenaardige relaties waarin Margaret Qualley heeft gezeten. Van het daten van Hollywood's beruchte bad boy Shia LaBeouf tot een link met het Britse model Cara Delevingne - blijf scrollen om erachter te komen meer over de spannende liefdesgeschiedenis van Margaret Qualley!

Margaret Qualley is 18 jaar jonger dan filmmaker Cary Joji Fukunaga

In 2017 had Margaret Qualley een relatie met regisseur Cary Fukunaga. Destijds was Qualley 21, terwijl de regisseur van No Time To Die 18 jaar ouder was. Us Weekly was de eerste die hun relatie meldde, maar de twee wisten het grotendeels onder de radar te houden. Kort nadat mensen merkten dat de twee een item zouden kunnen zijn, gingen Qualley en Fukunaga uit elkaar.

In mei 2022 brak het nieuws uit dat Fukunaga 'zijn macht ontnam om jonge vrouwen op de set te achtervolgen'. Qualley vond een post over de regisseur "gaslighting" leuk, waardoor iedereen zeker geloofde dat de twee hun relatie niet op goede voet hadden beëindigd.

Waarom Margaret Qualley en Shia LaBeouf uit elkaar gingen

Volgens Who's Dated Who had de actrice eind december 2020 een relatie met mede-Hollywood-ster Shia LaBeouf. Destijds was LaBeouf al controversieel dankzij zijn talrijke juridische problemen. Kort na de ex van LaBeouf beschuldigde muzikant FKA Twigs de acteur van misbruik, wat de reden lijkt te zijn geweest waarom Margaret Qualley het verbrak met de acteur nadat hij slechts een maand met hem had verkering.

In een interview met Harper's Bazaar opende Qualley haar steun voor FKA Twigs. "Het was belangrijk voor mij voor haar om te weten dat ik haar geloof - en zo simpel is het", zei Qualley. De actrice ging uit met de acteur tijdens het filmen van de Netflix-hit Maid, die ook gaat over zaken als misbruik.

"Helaas komt het zo vaak voor", zei Qualley over de ervaring van haar Maid-personage. "En het is waar dat meer dan de helft van de mensen tijdens hun leven een bepaald niveau van psychologische dreiging ervaart binnen een relatie. Ik heb gewoon mijn best gedaan om het script te lezen en de realiteit van [het personage] zoveel mogelijk binnen de scènes te ervaren."

Heeft Margaret Qualley Date Model Cara Delevingne?

In de zomer van 2020 werd Margaret Qualley gelinkt aan model Cara Delevingne met wie ze destijds vaak werd gespot. In juli 2020 deelde Delevingne een aantal foto's van de twee samen met het bijschrift "I'm not cute, you are @margaretqualley."

Al snel begonnen fans te speculeren of de twee meer zijn dan alleen goede vrienden, vooral nadat de twee werden gespot terwijl ze een gemaskerde kus deelden terwijl ze aan het lunchen waren in Los Angeles. Geen van de twee dames heeft echter ooit een romantische relatie bevestigd of ontkend, en zelfs als die er was, duurde die niet lang.

De relatie van Margaret Qualley en Pete Davidson

Margaret Qualley en komiek/acteur Pete Davidson hadden een wervelende romance van 2 maanden, waarna ze uit elkaar gingen. Kort nadat ze uit elkaar gingen van actrice Kate Beckinsale, werd Davidson in de zomer van 2019 gespot met Qualley. Tijdens hun kortstondige romance werden de twee sterren vaak samen gespot, en ze verhulden zeker niet dat ze samen waren. daten.

Helaas, slechts 2 maanden nadat Us Weekly het nieuws over hun relatie brak, maakte het paar een einde aan de dingen. Volgens een insider van People gingen de twee uit elkaar vanwege hun afstand."Het was de lange afstand. Ze zijn nog steeds vriendelijk, maar het is gewoon niet gelukt", zei de bron. Ze hadden tot voor kort geprobeerd het te laten werken, maar nu is het voorbij."

Is Margaret Qualley verloofd met Jack Antonoff?

Momenteel is Margaret Qualley verloofd met muzikant Jack Antonoff met wie ze in 2021 begon te daten. Kort nadat het nieuws over hun verloving openbaar was gemaakt, ging de actrice naar Instagram om het te bevestigen met een reeks foto's. Ze ondertitelde de post met "Oh ik hou van hem!"

Jack Antonoff is 11 jaar ouder dan de actrice.

Afgaande op de datinggeschiedenis van Margaret Qualley, is het veilig om te zeggen dat de actrice in de loop der jaren met verschillende soorten partners heeft geëxperimenteerd en dat ze zeker niet slechts 'één type' heeft. Van onrustige Hollywood-sterren tot vrijgevochten modellen, de actrice lijkt aangetrokken te worden door allerlei verschillende persoonlijkheden!

Aanbevolen: