De Gilmore Girls Reunion-fans zagen de nieuwe show van Melissa McCarthy niet aankomen

Inhoudsopgave:

De Gilmore Girls Reunion-fans zagen de nieuwe show van Melissa McCarthy niet aankomen
De Gilmore Girls Reunion-fans zagen de nieuwe show van Melissa McCarthy niet aankomen
Anonim

Gilmore Girls was een comedy-dramaserie die van 2000 tot 2007 werd uitgezonden over een tienermeisje en haar jonge alleenstaande moeder terwijl ze hun relaties met elkaar, familie, vrienden en partners navigeerden. Het speelde Lauren Graham als Lorelai Gilmore en Alexis Bledel als haar dochter, Rory. Lorelai en Rory's Stars Hollow-buren werden ook favoriet bij fans. Melissa McCarthy speelde een van die personages, Lorelai's beste vriend Sookie St. James.

Hoewel Melissa McCarthy bijna stopte met acteren voordat ze Gilmore Girls landde, is haar acteercarrière na het succes van de show alleen maar van de grond gekomen. Ze speelde in andere tv-series, waaronder Mike en Molly, en ze is ook een filmster. Ze speelt nu in een nieuwe tv-serie op Netflix genaamd God's Favorite Idiot.

9 Melissa McCarthy schittert in nieuwe Netflix-show Gods favoriete idioot

Melissa McCarthy's nieuwe Netflix-comedyserie ging op 15 juni in première. De show volgt het verhaal van Clark Thompson nadat hij erachter komt dat God hem heeft uitgekozen om een kracht te zijn om mensen te helpen en de wereld te beschermen tegen het kwaad. McCarthy speelt de collega en vriendin van Clark, Amily Luck. Samen staan het paar voor verschillende uitdagingen, waaronder een vuurmeer en een apocalyps.

8 Melissa McCarthy speelt naast haar man Ben Falcone

Melissa McCarthy's echtgenoot, Ben Falcone, schreef de serie. Hij speelt ook als Clark Thompson. Ben en Melissa ontmoetten elkaar in 1998 in een improvisatietheater. Ze trouwden in 2005 en ze delen twee dochters. Als Melissa en Ben een indicatie zijn, is het combineren van zaken met plezier niet altijd een slechte carrièrestap.

7 Melissa McCarthy en haar man werken veel samen

God's Favorite Idiot is niet het eerste project waar Melissa McCarthy en Ben Falcone samen aan hebben gewerkt. In feite waren hun samenwerkingen nietjes in hun beide carrières. In 2011 speelden ze allebei in Bridesmaids, wat de eerste keer was dat het paar samenwerkte op het grote scherm. Ze speelden samen in Identity Thief, The Heat en Spy. Ben regisseerde ook Melissa in Tammy, The Boss en Life of the Party.

6 Melissa McCarthy's voormalige Gilmore Girls Costar Yanic Truesdale schittert ook in haar nieuwe show

De Canadese acteur Yanic Truesdale speelde oorspronkelijk samen met Melissa in Gilmore Girls. Yanic speelde Michel, een andere vriend en collega van Lorelai Gilmore. Yanic en Melissa zijn onlangs herenigd op het scherm voor God's Favorite Idiot. Yanic speelt Chamuel, een engel die Clark komt informeren over zijn nieuwe status als een van Gods uitverkorenen.

5 Wat hebben Melissa en Yanic gezegd over hun reünie op het scherm?

Yanic en Melissa waren erg enthousiast om weer samen te komen voor de serie. Yanic vertelde E! Nieuws dat het een no-brainer was toen Ben en Melissa hem vroegen om mee te doen aan de show. Hij zei dat hij "geïntrigeerd was om opnieuw met [Melissa] te werken, met andere karakters en ons ouder zijn en op verschillende plaatsen in het leven." Melissa en Yanic zeiden ook dat ze Kelly Bishop of Lauren Graham zouden kiezen als ze een andere voormalige medespeler van Gilmore Girls konden kiezen om mee te doen aan het volgende seizoen.

4 Dit is niet de eerste keer dat Melissa McCarthy en Yanic Truesdale herenigd zijn op het scherm

In 2016 kwam de vierdelige revival van Gilmore Girls, Gilmore Girls: A Year in the Life, beschikbaar op Netflix. Veel van de originele sterren van de serie keerden terug. Lauren Graham, Alexis Bledel, Scott Patterson, Kelly Bishop, Matt Czuchry, Milo Ventimiglia, Liza Weil en Jared Padalecki namen allemaal hun oorspronkelijke rollen over. Yanic en Melissa keerden ook terug naar hun geliefde rollen als Michel en Sookie.

3 Waar is Yanic Truesdale nog meer mee bezig sinds Gilmore Girls?

Yanic Truesdale is blijven acteren sinds Gilmore Girls eindigde in 2007. Hij verscheen in de series Mauvais Karma, Mohawk Girls, The Fixer, Sing It!, The Catch en The Wedding Planners. Hij speelde ook in tv-films, waaronder Christmas Catch, Dan the Weatherman, Love by Accident, A Christmas Exchange en Fallen Angels Murder Club: Friends to Die For.

2 Wat komt er aan voor Melissa McCarthy?

God's Favorite Idiot is slechts een van Melissa McCarthy's opwindende nieuwe projecten. Ze is ook te zien in Thor: Love and Thunder, samen met Chris Hemsworth en Natalie Portman. In 2023 zal ze de hoofdrol spelen als Ursula in de live-action remake van De Kleine Zeemeermin, met in de hoofdrollen Halle Baliey en Javier Bardem. Ze is momenteel bezig met het filmen van Unfrosted, een komedie geregisseerd door Jerry Seinfeld.

1 Melissa en Yanic zijn niet de enige succesvolle voormalige Gilmore Girls-sterren

Melissa McCarthy en Yanic Truesdale zijn niet de enige voormalige Gilmore Girls-sterren die zijn blijven acteren. Milo Ventimiglia speelde Jack Pearson in de hitshow This Is Us. Lauren Graham speelde in Parenthood en The Mighty Ducks: Game Changers. Alexis Bledel speelde in The Handmaid's Tale en het gerucht gaat dat ze terugkeert naar haar rol als Lena in Sisterhood of the Traveling Pants 3. Matt Czuchry speelt Conrad Hawkins in The Resident.

Aanbevolen: