Inside '1000-lb Sisters' Chris Combs' schokkende gewichtsverliestransformatie

Inhoudsopgave:

Inside '1000-lb Sisters' Chris Combs' schokkende gewichtsverliestransformatie
Inside '1000-lb Sisters' Chris Combs' schokkende gewichtsverliestransformatie
Anonim

Reality-tv is een hoofdbestanddeel van het kleine scherm en TLC is de thuisbasis van vele succesvolle shows waar fans graag naar kijken. In de afgelopen jaren is de 1000-pond Sisters uitgegroeid tot een favoriet bij fans.

1000-lb Sisters is een van de meest verslavende reality-tv-shows ter wereld, en dit is te danken aan de Slaton-zussen. Net als bij andere realityshows is een deel van wat we zien overdreven, maar tussen familieruzies, massale gezondheidsproblemen en relatiedrama worden de dingen heel echt in de show.

Hun reis was opmerkelijk, maar hun broer, Chris, is ook op zijn eigen reis geweest. Sommige voor-en-na-foto's hebben het internet stormenderhand veroverd en we willen een licht werpen op zijn verbazingwekkende transformatie.

'1000-Lb Sisters' is een hitshow op TLC

Januari 2020 markeerde het begin van 1000-pond Sisters op TLC, en het duurde niet lang voordat het publiek in de draaikolk van de Slaton-zussen werd gezogen. Dit duo was bedoeld voor het kleine scherm en nadat clips van de show viraal gingen op sociale media, werd de show voor velen een must-see tv.

Met Amy en Tammy Slaton in de hoofdrol, richtte deze show zijn tijd op de zussen die hun manier van leven veranderden om bariatrische chirurgie te ondergaan voor snel gewichtsverlies. Amy was in staat om het voor elkaar te krijgen, maar Tammy heeft een veel moeilijkere weg gehad.

Over haar gewichtsverlies na de operatie zei Amy: "Met een gastric bypass ben ik van 406 naar 250 gegaan. Ik voel me een stuk beter omdat ik nu achter hem aan kan rennen [Gage]. Ik word wel moe, maar het is niet zo erg als toen ik te zwaar was."

Gedurende de drie seizoenen van de show zijn er veel ups en downs geweest. De zussen hebben niet alleen enorme veranderingen in hun levensstijl moeten doorstaan, maar gezondheidscomplicaties, familiedrama en zelfs nieuwe gezinstoevoegingen hebben allemaal een rol gespeeld bij het vormgeven van de show en het veroorzaken van onvoorziene chaos in hun leven. Hierdoor was de show gedurende alle 28 afleveringen zeer vermakelijk.

De reis van de Slaton-zussen was fascinerend om te zien, maar ze zijn niet de enige mensen in de show die gestaag afvallen.

Chris Combs is op een reis naar gewichtsverlies geweest

Chris Combs, hun oudere broer, heeft ook veranderingen in levensstijl aangebracht. Combs was te laat op het feest van de show, maar toen hij eenmaal op gang was, begon hij aanzienlijke vooruitgang te boeken in de richting van zijn eigen bariatrische operatie.

Tijdens een bekentenis vertelde Combs waarom hij zijn eigen reis naar gewichtsverlies begon.

"De belangrijkste reden waarom ik deze operatie wil, is omdat mijn vader op 57-jarige leeftijd is overleden. En [mijn vader] woog tussen de 400 en 500 pond. Ik ben 41, ik wil er zijn voor de kinderen om te groeien opstaan, de kleinkinderen om op te staan. Ik wil ze alles kunnen leren wat ik weet. Ik wil er zijn voor mijn gezin. Zij zijn mijn alles, "zei hij.

Hoewel er tegenslagen waren, was Chris in staat om zijn doelstellingen voor gewichtsverlies te behalen, wat leidde tot de goedkeuring van zijn bariatrische operatie. Van daaruit zou Combs het mes ondergaan, waarmee hij een geheel nieuwe levensstijl op gang bracht.

Het is alweer een tijdje geleden sinds Chris Combs een operatie onderging om te helpen met zijn gewichtsverlies, en zoals te zien is op sociale media, heeft de verandering zijn vruchten afgeworpen.

Hoe hij er nu uitziet

Tegenwoordig ziet Combs eruit als een heel ander persoon, en dit is allemaal te danken aan de consistentie die hij heeft behouden tijdens zijn reis naar gewichtsverlies!

Volgens InTouch: "Tegenwoordig is hij 140 pond lichter, zijn bloedsuikerspiegel is gestabiliseerd en hoeft hij geen insuline meer te nemen na een bariatrische operatie in seizoen 3."

Het is echt opmerkelijk om te zien hoe ver hij is gekomen, en gezien het platform dat hij heeft, kan Combs een inspiratie zijn voor diegenen die gemotiveerd willen blijven op hun eigen weg naar een andere levensstijl.

Chris ging naar sociale media en zei: "Ik zou moeten zeggen dat dit de moeilijkste maar de meest lonende reis was die ik ooit heb gedaan."

Nu hij is afgevallen, zal Combs elke dag zijn best moeten doen om ervoor te zorgen dat hij het eraf houdt. Zoals fans in andere shows hebben gezien, is het net zo moeilijk om op gewicht te blijven, dus ik hoop dat hij dat kan.

Er is geen woord over een nieuw seizoen van 1000-pond Sisters dat naar TLC komt, maar als de show terugkeert, kun je maar beter geloven dat de productie zich zal concentreren op de ongelooflijke transformatie van Chris.

Aanbevolen: