Deze 10 acteurs eisten iets anders dan geld om in een film te spelen

Inhoudsopgave:

Deze 10 acteurs eisten iets anders dan geld om in een film te spelen
Deze 10 acteurs eisten iets anders dan geld om in een film te spelen
Anonim

Acteurs die rare eisen stellen aan hun filmcontracten is niets nieuws voor Hollywood. Sterren met voldoende roem en invloed kunnen bijna alles vragen. George Clooney eist privé basketbalvelden, Paris Hilton had een kreeftentank bij de hand toen ze een cameo voor een film deed (die niet eens de laatste versie van de film haalde), en de rare contracteisen van wijlen Marlon Brando waren net zo legendarisch als de rollen die hij speelde.

Het is één ding om een paar extra voorzieningen in je kleedkamer te eisen, maar sommige eisen zijn gewoon bizar, zelfs voor de meest notoir excentrieke sterren. Dit zijn enkele eisen die sterren in het verleden hebben gesteld en die vandaag de dag nog steeds de wenkbrauwen doen fronsen.

10 George Clooney eiste een privétuin

Voor zijn rol in Gravity eiste George Clooney voorzieningen die niet alleen een privébasketbalveld omvatten, maar een hele privétuin om in te ontspannen. Vermoedelijk gebruikte Clooney het veld om fit te blijven tijdens het filmen, maar waarom had hij een hele tuin voor zichzelf is nooit uitgelegd.

9 Jack Nicholson Banned Celtics-uitrusting

Jack Nicholson is berucht om zijn capriolen op de set. Tijdens het filmen van The Departed vroeg hij om een scène waarin zijn personage cocaïne gebruikte van het lichaam van een naakte prostituee, en hij liep rond met een gigantische dildo die ook in een scène in de film belandde. Maar Nicholson heeft nog een andere regel die in zijn contracten wordt geschreven, cast en crew kunnen niet komen opdagen om Boston Celtics-uitrusting te dragen. Nicholson is een beroemde fan van LA Lakers en hij zal de aanwezigheid van de rivalen van zijn team tijdens het filmen niet door de vingers zien. Dat noem je een diehard fan!

8 Paris Hilton wilde kreeft (voor een film waar ze uit werd geknipt)

Herinner je je de korte cameo van Paris Hilton in de politiekomedie The Other Guys van regisseur Adam McKay? Eigenlijk doet niemand dat, want het is uit de film geknipt. Maar zelfs voor slechts een cameo zal de erfgename van het hotel geen concessies doen aan haar luxe behoeften. Hilton eiste dat er een tank verse kreeften bij de hand was tijdens het filmen, samen met een fles Grey Goose-wodka om het weg te spoelen. Dat is veel om toe te voegen aan het cateringbudget voor een rol die niet eens goed genoeg was om de uiteindelijke film te halen.

7 Will Smith's 'Men In Black' Super Trailer

Tijdens de opnames van Men In Black III had Will Smith nogal wat extra voorzieningen nodig. Om deze film te maken, had Smith een dubbeldekkerbus nodig, uitgerust met meerdere slaapkamers, een kantoor en een volledig operationeel gymnasium voor zijn kleedkamer en trailer.

6 Marlon Brando moest gewoon die ijsemmer dragen, K!?

De lijst met legendarische rollen gespeeld door Brando is uitgebreid en bevat klassiekers als The Godfather en A Streetcar Named Desire. Even legendarisch zijn de eisen die de acteur stelde tijdens het filmen, evenals zijn verwarrende capriolen. Geen enkele rol van Marlon Brando werd beruchter gevoed door zijn capriolen dan de flop-remake van The Island Of Dr. Morau, een film waarvan de mislukte productie het onderwerp is van meerdere boeken en documentaires. Tijdens het filmen vroeg hij een dwerg om zijn metgezel voor de hele film, en in één scène nam hij een ijsemmer, zette die op zijn hoofd en weigerde hem af te doen. De scène met de ijsemmer heeft de definitieve versie van de film gehaald.

5 Prince kan niet werken met de Kardashians

Prince vond het leuk om een korte verschijning te maken in Zoey Deschanel's Fox-sitcom New Girl, maar hij had een heel eenvoudige, nogal achterbakse, eis. In dezelfde aflevering met Prince zouden de Kardashians ook een cameo maken, maar op verzoek van Prince werden ze uit de definitieve versie van het script geknipt. Hij weigerde de show te doen als de Kardashians erbij zouden zijn. De overleden muzikant was geen fan van reality-tv.

4 Steve McQueen eiste meer regels

Steve McQueen was de actiester van de jaren 70, en de rampklassieker The Towering Inferno verpersoonlijkt dat. Maar de film was ook een ego-flex van McQueen omdat de acteur boos was dat zijn tegenspeler, Paul Newman, meer regels had dan hij. McQueen tekende pas bij de film als hij wist dat hij net zoveel dialoog had als Newman.

3 Geen boten of vliegtuigen voor Jamie Foxx

Miami Vice was een enorme hit toen het in de jaren tachtig werd uitgezonden, en toen regisseur Michael Mann de verfilming op zich nam, castte hij Jamie Foxx en Colin Farrell in de hoofdrollen. De show was beroemd om de actiescènes met snelle achtervolgingen en vliegtuigen, wat een enorme fobie voor Foxx is. De acteur weigerde tijdens de hele opnames in de buurt van een boot of vliegtuig te komen, waardoor de regisseur een uitdaging vormde die het bijna onmogelijk maakte om te filmen.

2 Julia Roberts houdt van haar vogel

Hoewel sommige eisen op deze lijst variëren van bizar tot onredelijk, heeft Julia Roberts één heel eenvoudige standaard, maar wel een die erg belangrijk voor haar is. Julia Roberts drinkt elke dag liters op liters Avian-flessenwater, en daarom eist ze een ruime voorraad voor elke film die ze maakt. Terwijl sommigen spotten met degenen die kieskeurig zijn over hun flessenwater, is dit niet de meest onredelijke vraag op deze lijst, je hebt toch water nodig om te overleven.

1 Jennifer Lawerence kan niet werken zonder de Kardashians

Terwijl Prince weigerde met de Kardashians samen te werken, had Oscarwinnares Jennifer Lawerence de Kardashians nodig om te werken. Tijdens het filmen van Mother, een zeer emotioneel intense film met een aantal nogal traumatiserende scènes, had Lawrence een veilige plek nodig om tot rust te komen, dus gaven de producenten haar een privétent waar ze Keeping Up With The Kardashians doorlopend kon kijken. De tent was ook versierd met foto's van de beroemde familie. Dat is een manier om te ontspannen tussen de opnames door.

Aanbevolen: