Is Jenni Rivera's vriend Fernando Ramirez nog in leven?

Inhoudsopgave:

Is Jenni Rivera's vriend Fernando Ramirez nog in leven?
Is Jenni Rivera's vriend Fernando Ramirez nog in leven?
Anonim

Het v alt niet te ontkennen dat supersterzangeres Jenni Rivera een interessant leven had. Maar het was ook vol tragedie, zoals oude fans weten.

Lang voordat ze vroegtijdig overleed bij een vliegtuigongeluk, had Jenni veel hartzeer. Hoewel ze altijd vreugde vond in het opvoeden van haar kinderen, was haar liefdesleven niet bepaald ideaal.

Gedurende haar leven had Jenni drie huwelijken, die geen van alle goed afliepen. Een ex-man, Jose Trinidad Marin, werd veroordeeld voor mishandeling, niet alleen op Jenni's jongere zus, maar ook voor twee van Jenni's dochters (waaronder een van zijn eigen).

Jenni beschuldigde ook een van haar exen (Esteban Loaiza, met wie ze getrouwd was maar waarvan ze gescheiden was op het moment van haar overlijden) een relatie te hebben met haar dochter Chiquis.

Hoewel die beschuldigingen lijken te zijn overgevloeid in Jenni's nalatenschap, en haar familie schijnbaar ruzie maakt over het landgoed van de overleden zangeres, is er één lichtpuntje voor fans die de zangeres missen: haar vriend Fernando Ramirez.

Bijgewerkt op 9 april 2022: Volgens alle berichten blijft Fernando Ramirez tot op de dag van vandaag in leven. Het lijkt er echter op dat hij meestal uit het publieke oog blijft, en dus is er niet te veel bekend over wat hij tegenwoordig van plan is. Jenni Rivera's eerste echtgenoot zit een lange gevangenisstraf uit, haar tweede echtgenoot stierf in 2009 in de gevangenis en haar derde echtgenoot werd onlangs vrijgelaten uit de gevangenis en vervolgens gedeporteerd naar Mexico.

Wie was Jenni's vriendje toen ze stierf?

Hoewel Jenni getrouwd bleef met Esteban Loaiza op het moment van haar overlijden, waren de twee maanden eerder uit elkaar gegaan. Ze hadden ook formeel een echtscheiding aangevraagd, maar het bleek dat er geen tijd was voor een gerechtelijke procedure.

Ondanks de diepgang van Jenni's Wikipedia-vermeldingen is er echter niet veel bekend over met wie ze aan het daten was toen ze stierf.

Natuurlijk wisten Jenni's toegewijde fans, vrienden en familie met wie ze te maken had en waren ze blijkbaar van harte goedgekeurd. Het blijkt dat Jenni en Fernando Ramirez een lange geschiedenis van af en toe daten hadden die meerdere huwelijken van Jenni omvatte.

Wat is er gebeurd met Jenni Rivera en Fernando Ramirez?

Terugkijkend op de moeizame huwelijken van Jenni Rivera, is het bitterzoet dat ze de enige persoon achterliet die fans als haar ware liefde beschouwen.

Jenni was voor het eerst getrouwd in 1984 met Jose Trinidad Marin, van wie ze scheidde in 1992. Daarna was ze getrouwd met Juan Lopez van 1997 tot 2003. Ten slotte trouwde ze in 2010 met Esteban Loaiza, maar vanaf 2012 was ze van hem vervreemd toen ze stierf.

En toch beweert Fernando Ramirez -- AKA Fernie -- dat Jenni zijn zielsverwant was. De twee dateerden al meer dan een decennium, bevestigen bronnen, hoewel Ramirez opmerkt dat ze absoluut niet samen waren op enig moment terwijl Jenni getrouwd was (of in ieder geval getrouwd en niet officieel gescheiden).

Andere bronnen suggereren dat Fernie en Jenni alleen dateerden tussen 2002 en 2007, maar de tijdlijnen staan blijkbaar ter discussie op dit moment. Dat is natuurlijk niet het enige rapport dat tegenwoordig voor interpretatie vatbaar is.

Leeft Fernie Ramirez nog?

Ramirez, die ook de naam El Pelon draagt, is de afgelopen jaren blijkbaar het onderwerp geweest van valse overlijdensberichten. Het is een feit dat het moeilijk is om informatie over Fernie op te sporen, vooral omdat het laatste interview dat hij lijkt te hebben gegeven in 2019 was.

In die tijd was hij echter nog steeds erg verliefd op Jenni en noemde haar 'alles'. Verder legde Fernando uit: "Ze was mijn soulmate. Ze was mijn beste vriendin. Dat was het en ik mis haar heel erg."

Verder legde El Pelon uit dat zijn tijd met Jenni om verschillende redenen heel bijzonder was. De twee ontmoetten elkaar lang geleden, toen hij 23 was (Jenni was 10 jaar ouder dan hij). Over zijn overleden vriendin gaf Ramirez toe: "Het was mijn eerste serieuze relatie. Het ging over geduld. Het was soms moeilijk… om met iemand te zijn die zo bekend is."

Na die verklaring lijkt Fernie natuurlijk weer van de radar van de fans te zijn verdwenen. Een aan hem toegeschreven socialemedia-account is niet bijgewerkt sinds de aankondiging van zijn nieuwe muziek, "When I Dream About You", in augustus 2020.

Er gaan nog steeds geruchten dat Fernie is overleden, maar er is geen bevestiging van zijn familie, en fans hebben de neiging om ruzie te maken over het onderwerp over wat er bestaat uit zijn aanwezigheid op sociale media.

Wie is Fernie Ramirez?

Fernie's interview in 2019 met Billboard lijkt een van zijn laatste openbare chats met een journalist te zijn geweest. Ondanks de geruchten dat hij stierf, lijkt het erop dat Fernando Ramirez nog leeft, hij is gewoon gefocust op zijn carrière en houdt zich verder onopvallend.

In dat interview legde Fernando uit dat Jenni zijn inspiratiebron was geweest voor een muzikale carrière, hoewel hij eeuwen geleden was begonnen met zingen terwijl hij opgesloten zat in de jeugdgevangenis (goede akoestiek opende zijn ogen voor de mogelijkheid van een muziekcarrière, hij uitgelegd).

Fernie merkte op dat hij veel over het bedrijf van Jenni had geleerd en begon ook samen te werken met Rivera's voormalige manager (Pete Salgado). Maar al het andere deed hij alleen, zelfs toen Jenni's ster helderder werd en hun relatie grotendeels in de schaduw bleef.

Tijdens dat interview in 2019 zei Ramirez dat zijn muziek een "Chicano-twist" zou hebben, lenen van en zich overgeven aan banda op dezelfde manier als Jenni deed. Terwijl sommige fans zich afvragen of Jenni misschien nog leeft, lijkt het duidelijker dat Fernie dat wel is, en hij concentreert zich op zijn muziek en toekomst in plaats van stil te staan bij het verleden.

Aanbevolen: