Bill O'Reilly zorgde ervoor dat twee van 'The View'-hosts van de set liepen

Inhoudsopgave:

Bill O'Reilly zorgde ervoor dat twee van 'The View'-hosts van de set liepen
Bill O'Reilly zorgde ervoor dat twee van 'The View'-hosts van de set liepen
Anonim

Bill O'Reilly is een pottenroerder. Dat is hij altijd geweest. En hij heeft een absoluut fortuin verdiend door het te doen op zijn voormalige Fox News Show. Voorafgaand aan zijn lelijke en lopende rechtszaken rond de afschuwelijke beschuldigingen die tegen hem werden geuit, was Bill een van de grootste namen in conservatieve media. Shows als The Daily Show met Jon Stewart en The View boekten hem graag omdat hij een vurig contrasterende mening gaf over hun meer linkse politiek.

Bill was een vechter. Hij was luid, bombastisch en extreem snel op de been. Daarom zorgde hij voor uitstekend amusement. Maar bij één gelegenheid ging hij veel te ver en zorgde ervoor dat twee van de co-hosts van The View uit protest wegliepen. Dit is wat er gebeurde…

Wie liep van het uitzichtpunt af?

The View is nooit zonder vetes en controverses geweest. Het publiek eet het op, wat waarschijnlijk de belangrijkste reden is dat ze de show in de eerste plaats bekijken. Daarom noemde radiolegende Howard Stern The View "belachelijk". Het is geen goede plek om je nieuws te krijgen, maar het is een geweldige plek om te zien hoe mensen het verbaal uitvechten of bizarre opmerkingen maken. Meest recentelijk stapte View co-host Whoopi Goldberg in toen ze onnauwkeurige en grensverleggende antisemitische opmerkingen over de Holocaust zei. Het was een opmerking die ertoe zou hebben geleid dat veel mensen zouden opstaan en weglopen… net zoals ze ooit deed met Bill O'Reilly.

In 2010 stond Whoopi Goldberg, samen met Joy Behar, op en liep de set af nadat Bill O'Reilly een aantal beledigende opmerkingen had gemaakt die ze niet leuk vonden. Hoewel het overkwam als een groot protestmoment, keerden Whoopi en Joy uiteindelijk terug naar hun stoelen.

  • Bill O'Reilly bleef een semi-vaste gast op The View na zijn incident met Whoopi Goldberg en Joy Behar.
  • Bill O'Reilly zwoer nooit meer terug te keren naar The View nadat Joy Behar in 2016 kritische opmerkingen had gemaakt over voormalig president Donald Trump.

The View's head-honcho, Barbara W alters, was erg overstuur omdat Joy en Whoopi halverwege het interview weggingen. Ze riep zelfs haar collega's live in de lucht voor wat ze deden. Hoewel Barbara het ook niet eens was met wat Bill zei, wist ze dat het beter was om te gaan zitten praten dan weg te stormen.

Wat zei Bill O'Reilly over het uitzicht?

Bill O'Reilly ging in oktober 2010 op The View om zijn negende boek "Pinheads and Patriots" te promoten. Zodra hij naar buiten liep, was er duidelijk spanning in de kamer. Afgezien van de voormalige conservatieve co-host, Elisabeth Hasselbeck, had Bill eerder gespaard met elk ander lid van The View. Dus de ontvangst was koud, vooral van Whoopi. Dit is iets wat Bill besloot te roepen zodra hij ging zitten…

"Elke keer als ik hier naar buiten kom, zit ze daar, 'Hoe is dit gebeurd?'", zei Bill spottend.

"Bill, ik heb een krat benzine, dat is alles wat er mis is met mij. Jij bent het niet", grapte Whoopi.

Nadat hij had gesproken over de tussentijdse verkiezingen, maakte Bill de opmerking die niet alleen veel kijkers thuis boos maakte, maar zowel Whoopi als Joy deed opstaan uit hun stoel en wegstormden. Ze hadden het over de mogelijke ontwikkeling van Park51, een moslimgemeenschapscentrum met een moskee, twee blokken verwijderd van Ground Zero in New York City. In 2010 was het een hot-button kwestie omdat voormalig president Barack Obama de plannen publiekelijk steunde.

"Natuurlijk hebben ze het recht om [het te bouwen]. En de grondwet [ondersteunt het]. Maar het is ongepast omdat veel van de 9/11-families die ik ken zeggen: 'Kijk, ik niet wil dat. Dat zou er niet moeten zijn, '" beweerde Bill.

"Dit is Amerika", schreeuwde Joy Behar terug. "Dit is Amerika!"

"Hou vol, hou vol -- luister naar me, want je zult iets leren," zei Bill, die meteen boegeroep kreeg van het publiek. Maar op de typische manier van Bill O'Reilly ploegde hij door het onmiskenbare verbale ongenoegen heen. Hij bleef president Obama's steun aan Park51 bashen en beweerde zelfs dat '70 procent van de Amerikanen die moskee daar niet wil hebben'.

"Waar is die peiling?" Vreugde antwoordde.

Bill ging weer door en beweerde dat het bouwen van een moskee in de buurt van de plaats van de gruwelijke aanslagen van 11 september "ongepast" was.

"Waarom is het ongepast?" vroeg Whoopi, duidelijk boos. "70 [moslim] families stierven [op 11 september]."

"Omdat moslims ons op 9/11 hebben vermoord."

"NEE! Oh mijn God! Dat is zo'n stier," schreeuwde Whoopi.

"Moslims hebben ons niet vermoord op 9/11? Is dat wat je zegt?"

"Extremisten! Pardon! Extremisten hebben dat gedaan!"

Op dit punt schreeuwde iedereen tegen elkaar. Maar Joy kon je horen zeggen: "Ik wil hier niet zitten. Ik wil niet!". Ze stond snel op, met Whoopi op sleeptouw, en stormde het middensegment van de set af.

Barbara was duidelijk woedend en richtte zich onmiddellijk tot het publiek door te zeggen: "Wat je zojuist hebt gezien, is wat niet zou mogen gebeuren. We zouden discussies moeten kunnen hebben zonder onze handen te wassen en te schreeuwen en van het podium af te lopen. Ik hou van mijn collega's, maar dat had niet mogen gebeuren."

Toen wendde de voormalige co-presentator van View zich tot Bill en zei: "Laat me me nu gewoon tot jou wenden. Het waren extremisten. Je kunt niet zeggen dat het een hele religie was en hen vernederen vanwege wat sommige… -"

"Ik verneder niemand--"

"Ja dat ben je!"

"Nee, dat ben ik niet."

Tegen die tijd probeerde zelfs Elisabeth Hasselbeck Bill zover te krijgen zijn opmerkingen te verduidelijken en specifieker te zijn met zijn taalgebruik. Terwijl hij nog steeds op de kwestie hamerde, bood Bill een quasi-excuses aan waardoor Joy en Whoopi terugkeerden naar het podium.

Volgens fans was het allemaal een grote puinhoop. Het was beledigend. Het was onvolwassen. Maar het was verdomd goede televisie.

Aanbevolen: