Wat is er gebeurd tussen Milo Ventimiglia en Hayden Panettiere?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd tussen Milo Ventimiglia en Hayden Panettiere?
Wat is er gebeurd tussen Milo Ventimiglia en Hayden Panettiere?
Anonim

Milo Ventimiglia is al een tijdje vrijgezel. De laatste keer dat hij aan iemand werd gekoppeld was in 2017. Fans dachten dat hij met Kelly Egarian aan het daten was toen ze dat jaar samen de Emmy's bijwoonden. Zoals later bleek, was het nooit echt iets. Dat maakt zijn laatste "officiële" relaties die met zijn Gilmore Girls love interest, Alexis Bledel en zijn Heroes co-ster, Hayden Panettiere.

Veel fans weten van de relatie van de This Is Us-acteur met Bledel. Maar er is niet veel bekend over zijn tweejarige romance met Panettiere. Hier is alles wat je moet weten over het voormalige koppel.

Hoe hebben Milo Ventimiglia en Hayden Panettiere elkaar ontmoet?

Ventimiglia en Panettiere ontmoetten elkaar voor het eerst toen ze schitterden in de hitserie Heroes, waarin ze Peter Petrelli en Claire Bennet speelden. De twee begonnen te daten in 2007, een jaar na de première van de show. Zij was 18, hij 29. Het leeftijdsverschil maakte veel lawaai in de roddelbladen. "Het was nooit zo dat ik een beslissing nam en zei: 'Ik wil met oudere mannen uitgaan'", vertelde de Ice Princess-actrice aan Telegraph in 2013. "Maar ik voel me aangetrokken tot mensen die mijn spel maken, die me brengen tot hun niveau. Ik wil bij iemand zijn die wereldser is dan ik, iemand die me leiding kan geven en volledig veilig en comfortabel is met wie ze zijn."

Toen hem werd gevraagd naar hun relatie in een interview in 2008 met Cosmopolitan, zei Panettiere dat het "niemand anders aangaat". Maar ze deelde nog steeds de eigenschappen die haar naar Ventimiglia trokken en zei dat ze als het om jongens gaat, 'iemand wil die gedreven is en iemand met een goed gevoel voor humor, omdat ik heel droog en sarcastisch kan zijn."Ze voegde eraan toe dat vertrouwen een dealbreaker voor haar is. "Ik heb iemand nodig die heel veilig is," vervolgde ze. "In deze business sta ik constant naast prachtige mensen. Het is mijn taak om te zoenen met [aantrekkelijke] mannen. Zoals, hallo, wie zou daar niet volledig door worden bedreigd? Maar aan het eind van de dag moet je je realiseren dat het gewoon een baan is." We zijn er zeker van dat de Gilmore Girls-acteur het bij kon houden.

Waarom zijn Milo Ventimiglia en Hayden Panettiere uit elkaar gegaan?

Het is onduidelijk waarom de twee uit elkaar zijn gegaan. Maar jarenlang werd aangenomen dat dit kwam door de slechte krantenkoppen over hun relatie. In 2017 vertelde Ventimiglia aan The Journal wat hij leerde over zijn tijd bij Panettiere. "Doe het nooit meer. Er zijn dingen die je overkomen in je leven die bepalen wie je bent," zei hij. "Alles wat ik heb meegemaakt, van banen tot vriendschappen tot partnerschappen, alles heeft me gemaakt tot wie ik ben. Je leert ervan. Je leert een betere manier om dingen te doen. Het was pas halverwege tot eind twintig dat de baan op je drukt, relaties op je." Klinkt als een zware breuk.

Hij verduidelijkte echter dat hij er geen spijt van heeft dat hij met de actrice is uitgegaan. "Maar ik zou niets veranderen", vervolgde hij. "Als je in het leven over je hoofd wordt geslagen, bouwt het je perspectief op." In 2016 vertelde hij ook aan E! Nieuws dat hij klaar was met het daten van co-sterren. 'Slecht idee. Ga niet waar je eet,' zei hij. Hij verwees ook naar zijn driejarige relatie met Bledel die zich ontwikkelde op de set van Gilmore Girls.

Het klinkt ook alsof deze ervaringen Ventimiglia wijzer hebben gemaakt over relaties. "Wees jezelf. Als jullie een klik hebben, geweldig. Als je dat niet doet, is het oké. Het is niet de bedoeling dat je bij elkaar bent", adviseerde hij. "Draag zoveel bij als je wilt nemen. Dat zou een goede zaak kunnen zijn. Niet alleen nemen, nemen, nemen, nemen, nemen-geven, geven, geven, geven."

Wie zijn Milo Ventimiglia en Hayden Panettiere vandaag aan het daten?

Panettiere heeft sinds 2018 een knipperlichtrelatie met Brian Hickerson. Onlangs kregen ze een openbare vechtpartij in een bar die uitbrak toen hij "een opmerking maakte aan een persoon over het geven van een slechte fooi aan de serveerster. " Een insider voegde eraan toe: "Diezelfde persoon begon samen met de groep waar hij bij was Brian lastig te vallen en te duwen, waarna de beveiliging iedereen naar buiten duwde." De actrice raakte niet gewond tijdens de woordenwisseling en gelooft naar verluidt dat haar vriend ondanks het incident "ten goede is veranderd".

"Hayden zegt dat mensen van hun fouten kunnen leren", zei de bron, eraan toevoegend dat de actrice "anti-Brian" mensen uit haar leven heeft verwijderd. "Ze is geheimzinnig geworden met andere vrienden", onthulden ze. "Het duurt eeuwen voordat ze reageert en stuurt antwoorden van één woord per sms en cryptische berichten." Wat Ventimiglia betreft, hij blijft uit de problemen en heeft sinds Panettiere geen enkele relatie meer publiekelijk bevestigd. Hij heeft echter onlangs het internet verbroken.

Aanbevolen: