Hoeveel was humorist Jeanne Robertson waard toen ze stierf?

Inhoudsopgave:

Hoeveel was humorist Jeanne Robertson waard toen ze stierf?
Hoeveel was humorist Jeanne Robertson waard toen ze stierf?
Anonim

Door de geschiedenis van de wereld is één ding constant gebleven, dingen zijn altijd in een staat van beroering. Omdat zaken als oorlog, pandemieën en andere maatschappelijke en politieke kwesties erg verontrustend kunnen zijn, is het een opluchting dat iedereen kan lachen om er even tussenuit te zijn. Met dat in gedachten zou het voor niemand als een verrassing moeten komen dat sommige komieken veel geld verdienen als gevolg van hun carrière. Het is bijvoorbeeld bekend dat komiek Sebastian Maniscalco een gezond fortuin heeft en Jerry Seinfeld ongelooflijk rijk is.

Natuurlijk moet het vanzelfsprekend zijn dat de overgrote meerderheid van comedians nooit in de buurt komt van het soort succes dat Jerry Seinfeld heeft genoten. Hoewel ze bijvoorbeeld een zeer succesvolle carrière als humorist had, werd Jeanne Robertson nooit een begrip. Met dat alles in gedachten, roept het een voor de hand liggende vraag op: hoeveel was Robertson waard toen ze stierf?

Wie was Jeanne Robertson?

In deze tijd is men het er vaak over eens dat jongeren de popcultuur bepalen. Als we kijken naar de staat Hollywood en popmuziek, is het vrij duidelijk waarom mensen denken dat jonge mensen de baas zijn. De populairste acteurs en muzikanten zijn immers meestal jonge mensen of in sommige gevallen mensen van middelbare leeftijd die beroemd werden toen ze jonger waren.

Als we naar het levensverhaal van Jeanne Robertson kijken, bewijst het dat er een uitzondering is op elke regel, aangezien ze het grootste deel van haar meest opmerkelijke succes op oudere leeftijd behaalde. Natuurlijk, gezien Robertsons talent voor het vertellen van hilarische verhalen en haar extreme arbeidsethos en vastberadenheid, zou het niemand moeten verbazen dat ze zich niet liet tegenhouden door zoiets doms als leeftijd.

Jeanne Robertson, geboren in Massachusetts, viel al op jonge leeftijd op omdat ze erg lang was voor haar leeftijd en geslacht, waardoor ze een liefde voor basketbal ontdekte. Jeanne Robertson werd niet alleen een atleet, maar begon ook mee te doen aan schoonheidswedstrijden en ze werd zelfs uitgeroepen tot Miss Congeniality bij de Miss America-competitie. Net als andere deelnemers aan schoonheidswedstrijden die geld verdienen, verdiende Robertson geld met haar inspanningen, waardoor ze naar Auburn University kon gaan waar ze lichamelijke opvoeding afstudeerde. Na zijn afstuderen gaf Robertson acht jaar les in lichamelijke opvoeding in North Carolina.

Dankzij haar verkiezingservaring werd Jeanne Robertson een ervaren spreker in het openbaar. Bovendien gaf Robertsons tijd als leraar lichamelijke opvoeding haar meer tijd om het besturen van een kamer te perfectioneren. Met dat in gedachten is het logisch dat Robertson zich zeer op zijn gemak voelt om op het podium voor publiek te praten. Natuurlijk, hoe comfortabel iemand zich ook op het podium voelt, dat betekent niet noodzakelijk dat ze het publiek aan het lachen kunnen maken.

Gelukkig voor Jeanne Robertson lijkt ze geboren te zijn met het vermogen om hilarische verhalen te vertellen die mensen elke keer weer aan het lachen maken. Hoewel Robertson zichzelf niet als een komiek beschouwde, was ze er trots op een humorist te zijn zoals ze zichzelf beschreef. "De humorist weeft de langere verhalen met een punt. We gaan niet 'achter' iemand aan. Ik vertel mijn leven." Als gevolg van Robertsons wens om niemand achterna te gaan, zorgde haar komedie ervoor dat miljoenen gezinnen samen moesten lachen, vooral nadat ze clips van haar optredens op YouTube begon te uploaden.

Hoeveel is Jeanne Robertson waard toen ze stierf?

Op 12 augustus 2021 waren veel fans van Jeanne Robertson teleurgesteld toen ze hoorden dat sommige van haar aankomende shows moesten worden geannuleerd omdat ze aan een ernstige ziekte leed. Gezien de gebeurtenissen in de wereld op dat moment, verduidelijkten de vertegenwoordigers van Robertson dat ze niet aan COVID-19 leed. Helaas waren alle fans van Robertson negen dagen na de oorspronkelijke aankondiging over haar ziekte de grond ingeslagen. De reden daarvoor is dat op 21 augustus 2021 de wereld minder grappig werd toen Robertson overleed.

Als er één ding is dat altijd duidelijk leek over Jeanne Robertson, dan is het dit: ze hield ervan mensen aan het lachen te maken. Evenzo kwamen de fans van Robertson graag massaal opdagen om naar haar hilarische verhalen te luisteren. Als gevolg hiervan kon Robertson blijven optreden tot de aankondiging van haar ziekte en verdiende ze goed geld voor haar inspanningen. Toen Robertson stierf, werd ze zelfs geboekt voor verschillende aankomende shows die moesten worden geannuleerd.

Sinds Jeanne Robertson jarenlang voor een vol publiek optrad, verdiende ze tijdens haar leven veel geld. Bovendien heeft Robertson ook een aanzienlijk deel van de verandering van haar populaire YouTube-kanaal doorgevoerd. Dankzij beide inkomstenstromen was het vermogen van Robertson $ 1,9 miljoen op het moment van haar dood volgens idolnetworth.com, maar betrouwbare bronnen moeten dat cijfer nog bevestigen. Op basis van al het succes dat Robertson tijdens haar leven genoot, lijkt dat cijfer zeker geloofwaardig.

Aanbevolen: