Knott's Berry Farm brutaal geroosterde Rebecca Black en ze was niet gelukkig

Inhoudsopgave:

Knott's Berry Farm brutaal geroosterde Rebecca Black en ze was niet gelukkig
Knott's Berry Farm brutaal geroosterde Rebecca Black en ze was niet gelukkig
Anonim

Als internet op zijn best is, kan het mensen over de hele wereld samenbrengen, zodat ze hun gedeelde passies kunnen vieren en beseffen dat ze verre van alleen zijn. In sommige gevallen betekent dat het vieren van hun favoriete show, film of muzikant. Aan de andere kant gebruiken mensen soms het internet om samen te komen en bekende mensen te roosteren en soms gaat dat te ver. Soms kunnen memes bijvoorbeeld heel leuk zijn en mensen in staat stellen wat stoom af te blazen, terwijl andere memes te ver gaan bij het roosteren van beroemdheden.

Als iemand jarenlang hard werkt om beroemd te worden, bevinden ze zich vaak in een fatsoenlijke positie om te gaan met de druk om in de publieke belangstelling te staan. Helaas, echter, wanneer een willekeurig persoon uit de vergetelheid wordt geplukt en van de ene op de andere dag in een levende meme verandert, is dat een ongelooflijk intense zaak voor hen om mee om te gaan. Nadat bijvoorbeeld de videoclip voor Rebecca Black's "Friday" het internet stormenderhand veroverde en haar in een levende meme veranderde, was de manier waarop mensen reageerden wild. Zelfs Knott's Berry Farm deed mee met de wervelwind door Black te roosteren.

Hoe Knott's Berry Farm Rebecca Black heeft geroosterd

Elk jaar zijn er miljoenen mensen die op zoek zijn naar een plek om hun familie en vrienden mee te nemen voor de lol. Daarom zijn er overal ter wereld kermissen en themaparken van verschillende grootte. Voor het grootste deel zijn die themaparken en carnavals alleen bekend bij de mensen die in de buurt wonen. De meeste mensen hebben bijvoorbeeld nog nooit gehoord van de Western Fair in London, Ontario, Canada, maar mensen uit dat gebied kennen het heel goed.

Als het gaat om de beste themaparken ter wereld, is er een handvol die wereldberoemd is, waaronder Disneyland, Universal Studios en in mindere mate Knott's Berry Farm. Hoewel Knott's Berry Farm lang niet zo succesvol is als die andere twee parken, is het bekend geworden vanwege het jaarlijkse Halloween-seizoen. Er komen tenslotte massa's horrorfilmfans naar het themapark om de nieuwste versie van de beroemde Knott's Berry Farm Halloween Haunt te zien.

Na jaren van uitsluitend gefocust te zijn geweest op het bang maken van hun klanten, heeft Knott's Berry Farm de Halloween Haunt overgezet door verwijzingen naar popcultuurfiguren toe te voegen. Het was nadat die verandering plaatsvond dat de mensen achter Knott's Berry Farm besloten om Rebecca Black te roosteren toen ze nog een kind was. Immers, direct nadat "Friday" online een sensatie werd, werd besloten om de Halloween Haunt van 2011 te laten eindigen met het ophangen van Rebecca Black in beeltenis. Zoals echter werd onthuld in een Huffington Post-artikel over de Halloween Haunt, werd van dat plan afgezien nadat de moeder van Black het park had bereikt.

“Nu woont Rebecca in de buurt. En dit jaar was haar liedje 'Friday' viraal gegaan. Hoe dan ook, haar moeder had op de een of andere manier vernomen dat we Rebecca aan het eind van de Hanging van dat jaar zouden ophangen. Daarom belde mevrouw Black nu naar het park. Ze zei dat - hoewel de Black-familie niet blij was met het idee dat we Rebecca in beeltenis op Haunt zouden ophangen - ze het goed zouden vinden als we haar gewoon zouden doden als onderdeel van onze show. Omdat de Blacks dat herkenden - door Rebecca in onze show te laten zien … Wat zegt dat? 'Alle publiciteit is goede publiciteit?'

Wat Rebecca Black heeft gezegd over het verzet tegen haar

Toen Rebecca Black begin 2010 het lachertje van het internet werd, lachten de meeste mensen hoe slecht 'Friday' was als nummer en videoclip. In de meeste van die gevallen deden mensen hun best om Black te laten weten dat ze haar bespotten. Desondanks zou het voor Black onmogelijk zijn geweest om niet te weten dat miljoenen haar bespotten en dat sommige mensen wreed contact met haar opnamen om er zeker van te zijn dat ze het wist. Aangezien Black een kind was ten tijde van die gebeurtenissen, zou iedereen met empathie moeten begrijpen dat dit bijna onmogelijk voor haar zou zijn om mee om te gaan.

Hoewel het vanzelfsprekend zou moeten zijn dat Rebecca Black iets traumatisch heeft meegemaakt, was het toch verrassend om te lezen wat ze in 2020 op Twitter over haar ervaring schreef.

Vandaag 9 jaar geleden werd een muziekvideo voor een nummer genaamd 'Friday' geüpload naar internet. Bovenal zou ik willen dat ik terug kon gaan en met mijn 13-jarige zelf kon praten die zich vreselijk schaamde en bang was voor de wereld. Aan mijn 15-jarige zelf die het gevoel had dat ze niemand had om mee te praten over de depressie waarmee ze werd geconfronteerd. Aan mijn 17-jarige zelf die alleen naar school zou gaan om eten naar haar en haar vrienden te krijgen. Tegen mijn 19-jarige zelf, van wie bijna elke producer/songwriter me vertelde dat ze nooit met mij zouden samenwerken. ‘Verdorie, voor mezelf een paar dagen geleden, die walgelijk voelde toen ze in de spiegel keek!”

“Ik probeer mezelf er steeds meer aan te herinneren dat elke dag een nieuwe kans is om je realiteit te veranderen en je geest te verheffen. ‘Je wordt niet bepaald door een keuze of ding. Tijd heelt en niets is eindig. Het is een proces dat nooit te laat is om te beginnen. En dus, daar gaan we! Dit is misschien raar om te posten, maar de eerlijkheid voelt goed als niets anders.”

Aanbevolen: