Waarom Angelyne Peacock's gelimiteerde serie over haar leven niet zal kijken

Inhoudsopgave:

Waarom Angelyne Peacock's gelimiteerde serie over haar leven niet zal kijken
Waarom Angelyne Peacock's gelimiteerde serie over haar leven niet zal kijken
Anonim

Angelyne wordt door velen beschouwd als de oorspronkelijke koningin van zelfpromotie. Het bonafide popcultuuricoon kreeg bekendheid in de jaren tachtig na het oprichten van een reeks verbijsterende billboards met alleen haar imago, naam en telefoonnummer in heel Los Angeles. Sindsdien heeft ze routinematig de straten van Los Angeles doorkruist in een wolk van felroze en verdiende ze de kost met het verkopen van gemarkeerde merchandise uit de kofferbak van haar iconische kauwgomroze Corvette.

Angelyne's roem escaleerde verder toen Peacock's beperkte serie Angelyne, met in de hoofdrol Emmy Rossum, op 19 mei 2022 beschikbaar werd gesteld voor streaming. De serie vertelt het leven van de raadselachtige L. Een diva wiens achtergrond decennialang in nevelen gehuld is gebleven. Ondanks de geweldige transformatie van Emmy Rossum in de serie, weigert Angelyne naar de show te kijken. Dit is waarom het zelfpromotie-icoon uit de jaren 80 ontevreden is over Peacocks vertolking van haar leven.

8 Angelyne en Emmy Rossum hadden uitgebreide gesprekken voordat ze Peacock's 'Angelyne' filmden

Emmy Rossum had langdurig overleg met Angelyne voordat ze haar vertolking van het leven van de billboarddiva uit de jaren 80 filmde. Tijdens hun discussies moedigde Angelyne Rossum aan om haar eigen unieke versie van Angelyne te ontdekken en te belichamen.

Rossum vertelde onlangs aan The Hollywood Reporter: "Het enige wat [Angelyne] me vertelde was dat ze een spiegel is, dus wat ik ook in haar zag, dat is het verhaal dat ik zou moeten vertellen, en daarom zou het mijn verhaal zijn en niet haar verhaal. En ik dacht dat dat zo krachtig was."

7 Emmy Rossum deed er alles aan om zichzelf te transformeren in Angelyne

De transformatie van Emmy Rossum tot een platinablonde diva in Angelyne was onmiskenbaar spectaculair. De voormalige Shameless-ster heeft zoveel aandacht besteed aan het belichamen van de billboard-koningin dat ze volledig onherkenbaar is in de Peacock-serie.

Rossum vertelde onlangs aan E! "Ik werkte met een zangcoach, een dialectcoach, een bewegingscoach. Heel veel coaches hebben me geholpen om erachter te komen wie mijn versie van Angelyne was."

6 Angelyne was niet onder de indruk van het optreden van Emmy Rossum in 'Angelyne'

Angelyne is misschien wel een van de meest iconische rollen van Emmy Rossum. Ondanks dat de show en het optreden van Emmy Rossum miljoenen fans verbluften, was Angelyne er verre van onder de indruk van.

In een recent interview met Inside Edition bracht Angelyne de onlangs uitgebrachte miniserie in diskrediet met de opmerkingen: "Ik heb er een glimp van opgevangen en ik weigerde ernaar te kijken. Het doet me geen recht."

5 Peacock's 'Angelyne' is Emmy Rossum's eerbetoon aan Angelyne

De biografische serie van Emmy Rossum was bedoeld om het raadselachtige fenomeen van de popcultuur Angelyne te vieren en meer waardering te krijgen.

Rossum reflecteerde op haar bedoelingen in haar interview met The Hollywood Reporter en zei: "Ik hoop dat ze weet dat dit een liefdesbrief is aan het plezier en de fantasie en het felroze, Corvette-rijdende enigma dat ze is. Ik hoop dat meer mensen verliefd op haar worden en waarderen haar voor wat een pionier ze is als voorloper van sociale media."'

4 Angelyne voelt zich verkeerd voorgesteld door Peacock's 'Angelyne'

Ondanks dat het productieteam van Emmy Rossum en Peacock zich buitengewoon inspant om Angelyne te betrekken bij productiebeslissingen en een nauwkeurig beeld te krijgen, voelt Angelyne zich vreemd genoeg verkeerd voorgesteld door de show. Angelyne vroeg onlangs aan een interviewer van Inside Edition: "Zou je gevleid zijn als iemand je zou spelen en je een verkeerde voorstelling zou geven?"

Deze vraag suggereert dat Peacocks flagrante verkeerde voorstelling van haar persoonlijkheid een van de redenen is waarom ze weigert naar de show te kijken

3 Peacock-producenten houden vol dat ze niet van plan waren Angelyne verkeerd voor te stellen

Ondanks het schijnbare ongenoegen van de echte Angelyne, hebben de producenten van Angelyne volgehouden dat de serie bedoeld was om het onderwerp te vieren in plaats van het belachelijk te maken.

De producers van de show reageerden op Angelyne's kritiek in een verklaring die luidde: Deze serie heeft de legende en erfenis van Angelyne vanaf het begin omarmd. Er zijn geen grotere voorstanders geweest om haar te vieren dan Emmy Rossum en het productieteam, die het vertellen met liefde, bewondering en respect benaderde.”

2 Peacock's 'Angelyne' onthult de waarheid achter Angelyne

In 2017 publiceerde The Hollywood Reporter een artikel dat eindelijk de waarheid achter Angelyne's zorgvuldig vervaardigde persona blootlegde. Volgens het artikel werd Angelyne als Renee Goldberg geboren als zoon van Holocaustoverlevenden in Polen.

In haar interview met Inside Edition ontkende Angelyne dat ze haar naam had veranderd en dreigde ze het interview te beëindigen toen ze geconfronteerd werd met beelden van haar vroegere zelf. Het is vrij waarschijnlijk dat de popcultuursensatie uit de jaren 80 ontevreden is dat Peacock's Angelyne is gebaseerd op dit artikel, in plaats van op het samengestelde beeld dat ze de wereld vier decennia lang heeft gepresenteerd.

1 Angelyne brengt in juni een documentaire uit over haar leven

Angelyne's eigenaardige reactie op Peacock's biografische show kan deel uitmaken van haar eindeloze zelfpromotie capriolen. Tijdens een ontmoeting met The Hollywood Reporter in 2017 bekende Angelyne dat ze details over haar verleden op haar eigen afgesproken tijd wilde onthullen. “Ik wil het bewaren voor mijn memoires; dat is mijn recht voor mijn eigen financiële belang.”

De L. A billboard-diva zou misschien ontevreden zijn dat de show details over haar leven onthulde voordat ze ze in haar aanstaande documentaire kon publiceren.

Aanbevolen: