Harry Jowsey laat deze vingertatoeage laseren

Inhoudsopgave:

Harry Jowsey laat deze vingertatoeage laseren
Harry Jowsey laat deze vingertatoeage laseren
Anonim

Harry Jowsey schaamt zich er niet voor om zichzelf van tijd tot tijd voor de gek te houden. In een van zijn meest recente TikTok-video's deed hij een duet met een video van twee vrienden die bijpassende tatoeages kregen en onthulde hij zijn eigen identieke tatoeage.

Hij kon de hele video niet stoppen met lachen en legde uit hoe graag hij het weg wilde hebben. Hij had er al een deel van weggelaserd en liet een verouderde, vervaagde vorm achter.

Tattoo Spijt

Jowsey kromp een beetje ineen toen hij zag dat twee jonge vrouwen dezelfde bliksemschicht-tatoeage als hij kregen, waarvan fans zich herinneren dat hij matchte met zijn ex-vriendin Francesca Farago. Zijn gezicht werd overweldigd door een zich uitbreidende, dieprode blos toen hij zijn gezicht bedekte met zijn getatoeëerde hand.

Kleur ontbreekt zichtbaar op de tatoeage, wat aantoont dat handtatoeages echt niet zo lang meegaan of hij betaalde om het te laten verwijderen.

De realityster onderschreef zijn video, "Voelde destijds als een goed idee", en liet een langere opmerking achter waarin hij zijn uitdrukkingen uitlegde: "Ik kreeg er een lasersessie op, maar kon mezelf er niet toe brengen om de rust, daarom is het er nog."

De bliksemschicht uitleggen

Jowsey en Farago publiceerden hun bijpassende vingertatoeages nadat Too Hot To Handle was uitgezonden en hun romance verhitte. Paren met bijpassende tatoeages hebben de neiging om soortgelijke, angstaanjagende scheidingen te hebben en de puinhoop tussen deze twee is niet anders.

Een fan probeerde de positieve kant van de situatie te zien en zei: "Het was tenminste niet haar naam", waarop Joswey antwoordde: "Ik heb de naam van iemand anders aan de binnenkant van mijn lip."

Harry-en-Francesca-ook
Harry-en-Francesca-ook

Wat is de reden waarom hij een hele video plaatst die is gewijd aan de tatoeage die hij deelt met zijn ex? Hoewel hun breuk jaren geleden aanvoelt, zijn quarantainemaanden het equivalent van magnetronminuten.

Ze gingen in 2020 uit elkaar, waardoor het aannemelijk is dat Jowsey herinneringen opha alt aan hun tijd samen, ondanks de juiste keuze om uit elkaar te gaan. We hopen echter dat hij zijn lesje leert dat tatoeages en nieuwe relaties niet de meest verenigbare beslissingen zijn.

De Australische influencer maakt stappen met zijn carrière en steekt zijn energie in zijn relaties met merken. We kunnen niet wachten om te zien hoe hij zich onderscheidt van andere dromers in Los Angeles.

Aanbevolen: