Fans vergelijken 'School Of Rock'-koppel met jonge Tony en Carmela Soprano

Inhoudsopgave:

Fans vergelijken 'School Of Rock'-koppel met jonge Tony en Carmela Soprano
Fans vergelijken 'School Of Rock'-koppel met jonge Tony en Carmela Soprano
Anonim

De nostalgie van begin jaren 2000 sloeg hard toe toen gebruikers van sociale media ontdekten dat twee van de kinderen uit de film School of Rock uit 2003 allemaal volwassen zijn en met elkaar uitgaan.

De film geregisseerd door Richard Linklater ziet Jack Black als hoofdrolspeler Dewey Finn, een ongelukkige muzikant die een prep school infiltreert als vervangende leraar om de eindjes aan elkaar te knopen.

Als hij daar is, maakt Dewey onverwacht contact met zijn klas en besluit hij zijn studenten te steunen terwijl ze deelnemen aan de Battle of the Bands, terwijl hij ze ook waardevol levensadvies geeft.

Marta "Blondie", een achtergrondzangeres gespeeld door Caitlin Hale, en Frankie "Tough Guy", de bodyguard van de schoolband gespeeld door Angelo Massagli, zijn twee van Dewey's studenten in de film. Een popcultuuronderzoek van TikToker bracht aan het licht dat Hale en Massagli aan het daten zijn, wat aanleiding gaf tot vergelijking met twee personages uit de cultshow The Sopranos.

Marta en Frankie van 'School Of Rock' zijn aan het daten

Volgens sociale media is het paar onlangs verhuisd naar NYC, waar Hale een OBGYN-echografietechnoloog is en Massagli is afgestudeerd in de rechten.

Het is onduidelijk hoe lang ze al samen zijn, maar hun eerste foto op Instagram dateert van maart 2018. De twee hebben ook regelmatig een inhaalslag gemaakt met hun School of Rock-collega's.

Fans van de film raakten in paniek bij het nieuws dat Hale en Massagli een stel zijn, en sommigen suggereren dat het paar lijkt op Tony en Carmela uit de populaire HBO-serie The Sopranos.

Gespeeld door wijlen James Gandolfini en verpleegster Jackie-ster Edie Falco, zijn Tony en Carmela het belangrijkste koppel uit de cultshow over in New Jersey gevestigde Italiaans-Amerikaanse gangsters. Massagli speelde eigenlijk in de serie als Bobby Baccalieri Jr., en verscheen in verschillende afleveringen van 2002 tot 2007.

“Frankie en Marta van School of Rock zijn aan het daten en ze geven veel Tony en Carmela-energie af”, reageerde een gebruiker op sociale media.

Hale en Massagli plaatsten een foto geïnspireerd door 'The Sopranos'

Caitlin Hale en Angelo Massagli poseren als Carmela en Tony Soprano op zijn Instagram-verhalen
Caitlin Hale en Angelo Massagli poseren als Carmela en Tony Soprano op zijn Instagram-verhalen

Massagli en Hale speelden mee met de vergelijking en plaatsten een hilarische foto geïnspireerd door The Sopranos op hun Instagram-verhalen.

Vandaag veel jonge 'Tony en Carm' op de tijdlijn gehoord. Tbh, ik zie het niet', schreef Massagli in zijn verhalen, onder bijschrift van een foto waarop hij en Hale duidelijk poseren als Tony en Carmela.

We kunnen niet wachten op meer schattige kiekjes van deze twee.

Aanbevolen: