Iggy Azalea's nieuwe albumhoes is geïnspireerd op deze klassieke film

Inhoudsopgave:

Iggy Azalea's nieuwe albumhoes is geïnspireerd op deze klassieke film
Iggy Azalea's nieuwe albumhoes is geïnspireerd op deze klassieke film
Anonim

Slechts enkele weken nadat ze haar aanstaande onderbreking van de muziekindustrie aankondigde, is Iggy terug en plaagt ze haar volgende album. Is dat raar voor iemand die zei dat ze stopt met muziek? Soort van.

Iggy's idee is dat ze het toneel gaat verlaten en meer tijd zal hebben met haar nieuwe zoontje NADAT ze nummers heeft laten vallen die ze al een tijdje op een laag pitje had staan. Ze komen volgende maand (tenzij ze een Kanye trekt en fans laat wachten) - en nu is er cover art om de toon te zetten:

Ze heeft zojuist haar derde studioalbumhoes laten vallen

Die toon ziet er DONKER uit, als de hoes iets is om langs te gaan! Het toont Iggy zelf liggend op een ligstoel (die in het midden van een zwembad drijft) en de lichamen van zeven mannen in pakken die om haar heen dobberen. De mannen zien eruit alsof ze voorbestemd zijn om dood te zijn, en Iggy's algemene uitdrukking suggereert dat zij de reden is waarom.

De hoes heeft ook stapels geld die rond het zwembad drijven, paarse en blauwe neonlichten en standbeelden die een wereldbol omhoog houden met de tekst 'THE END OF AN ERA'. Oef.

Fans dachten dat het door 'Gatsby' geïnspireerd was

Leonardo DiCaprio in 'The Great Gatsby&39
Leonardo DiCaprio in 'The Great Gatsby&39

Voor sommige fans zag Iggy's hoesopstelling er redelijk bekend uit. Ze vermoedden dat het gebaseerd was op een van de laatste scènes in 'The Great Gatsby' uit 2013, waar Leonardo DiCaprio (als Gatsby) dood wordt aangetroffen in zijn eigen superluxe buitenzwembad.

In een Tweet aan een nieuwsgierige fan liet Iggy doorschemeren dat Gatsby's esthetiek enige invloed had op de keuze van haar albumhoezen. Met een reactie van "Ook… het zal je misschien verbazen MAAR!… Hoor me eens…", leek ze te erkennen dat, hoewel Leo's film DID wat ideeën aan haar omslag gaf, er meer aan de hand is dan dat.

Het is eigenlijk geïnspireerd door 'Scarface'

Scarface nog steeds
Scarface nog steeds

Ja, Iggy's favoriete film 'Scarface' is waar ze voor ging met 'The End of An Era's esthetiek.

Met een soort persoonlijk verhaal van haar laatste album tot dit, legde Iggy uit dat het thema van wraak nemen nadat ze er in elkaar geslagen uitzagen, was geïnspireerd op de geldzware en gewelddadige reis die Al Pacino maakt in die iconische film uit de jaren 80.

"Ik wilde naar Scarface verwijzen omdat het iets is dat ik deed tijdens mijn 'hotel-iggy-tour'", tweette ze naar een fan met de vraag waar haar inspiratie vandaan kwam. "We dachten dat het cool zou zijn om wraak te nemen nadat we op de laatste cover waren verslagen en bloederig waren! Lol."

Fans vinden het geweldig

Ondanks al haar recente Blackfishing-controverses, heeft Iggy nog steeds een sterke fanbase die dol is op het concept van haar nieuwe album.

"Het zijn de kleine details zoals deze die dit geweldig maken", reageerde een fan op Iggy's uitleg op Twitter.

"Niemand doet het zoals iggy iggz!" een andere fan schreef, en een derde voegde eraan toe: "En het album is niet eens uit … ik kan het niet."

Aanbevolen: