TikTok verbood deze beroemdheid zonder zelfs maar een waarschuwing te geven

Inhoudsopgave:

TikTok verbood deze beroemdheid zonder zelfs maar een waarschuwing te geven
TikTok verbood deze beroemdheid zonder zelfs maar een waarschuwing te geven
Anonim

TikTok is een krachtige app die iemands leven kan veranderen. Khaby Lame was ooit gewoon een normale man met normale banen, maar dankzij zijn TikTok-faam kon hij dankzij het platform miljonair worden. Hetzelfde geldt voor Aly en AJ Michalka, die dankzij de sollicitatie een enorme heropleving van hun carrière beleefden.

Dat geldt echter niet voor iedereen. Perez Hilton is een van die mensen, aangezien de beroemdheidsblogger altijd de krantenkoppen ha alt voor het aansteken van rundvlees naast Britney Spears. Het bleek dat TikTok er niets van had en ervoor koos om de influencer voorgoed van zijn platform te blokkeren. Laten we eens kijken hoe het allemaal is verlopen.

Waarom werd Perez Hilton verbannen door TikTok?

TikTok heeft eerder gebruikers verbannen, zelfs enkele van de meest populaire namen, zoals Addison Rae, die ook zag dat haar account kort werd opgeschort. Dat was een behoorlijk statement, vooral gezien alle volgers die ze op het mediaplatform heeft.

Perez Hilton daarentegen kreeg geen tweede kans. Hij baalde hier enorm van, vooral gezien zijn liefde voor TikTok. Hilton besprak samen met Forbes zijn onenigheid met het verbod: "TikTok heeft me altijd geholpen om vrienden te maken, mensen te vermaken en vreugde voor hen te verspreiden. Ik ben echt gekwetst en ik bid dat ze op zijn minst met mij aan de telefoon gaan zou het fatsoenlijke zijn om te doen. Om me de kans te geven om terug te gaan naar de app en dingen te doen zoals ze willen. Ik heb duidelijkheid van hen nodig en stuur me in de goede richting, ik zal dat doen."

Maak je geen zorgen, Perez Hilton heeft geen sociale media, want hij post nog steeds actief op Instagram, met een aanhang van 785.000 fans.

Het blijkt dat TikTok, ondanks het feit dat hij spijt had, er schijnbaar geen interesse in had om het influencers-account opnieuw te activeren, gezien de regels die hij had overtreden tijdens zijn tijd bij de applicatie.

Perez Hilton betwistte de beslissing en probeerde terug te komen op TikTok

Dus wat is er echt gebeurd? Volgens Insider heeft Hilton verschillende regels overtreden, waaronder het overtreden van de richtlijnen van de app, zoals zijn haatdragende toespraak, die gezien had kunnen worden als online pesten.

Er werd ook aangenomen dat Hilton achter de topproducenten van het platform aanging, wat volgens hem de ultieme reden was voor zijn verbod.

Hilton zou daar op ingaan, samen met de verklaring dat hij meer dan bereid was om zijn gedrag te veranderen als er aan het begin een waarschuwing was gegeven.

"Ik had het over TikTok-makers in die app. Ik pestte niet, maar ik deelde nieuws en meningen over hen. Als ze TikTok een plek willen houden die vrij is van kritiek voor hun makers, dan is dat hun recht."

"Als professional zal ik dat respecteren, als dat is wat ze willen. Ik zou me hebben afgewend van commentaar op TikTokers, of zelfs van politiek, en me alleen concentreren op het delen van video's van mijn familie en het doen van gekke dansen die maak me blij."

Verbannen van TikTok schrikte Perez Hilton niet financieel af, aangezien de insider van beroemdheden een nettowaarde heeft van $20 miljoen, volgens Celebrity Net Worth.

Ondanks het feit dat hij blij was met zijn zaak, was het niet de bedoeling. Het verbod van Hilton was een groot onderwerp van discussie en volgens de meeste meningen van fans heeft TikTok de juiste beslissing genomen door zijn account te verbieden voordat het te uit de hand liep.

Welke kant namen de fans?

“We zijn zeer toegewijd aan het handhaven van een gastvrije en ondersteunende gemeenschapsomgeving. Onze communityrichtlijnen zijn van toepassing op alles en iedereen die op TikTok wordt gedeeld, en we verwijderen accounts die ons beleid herhaaldelijk schenden. Dat was de verklaring van een vertegenwoordiger van TikTok, die het verbod besprak.

Andere TikTok-gebruikers zouden ook ingaan op de kwestie en voor het grootste deel waren ze het eens met de beslissing.

"Ik weet het niet, Perez, misschien is het tijd voor jou om gewoon naar Facebook te gaan of zoiets."

“Hij gebruikte zijn platform om alleen maar drama rond te gooien, wat niet goed was om zijn platform voor te gebruiken. Ik denk dat het een goede beslissing voor hem was om geschorst te worden."

Hoewel anderen wel zeiden dat het een gevaarlijke beslissing was om zo'n stap te zetten, waarbij bepaalde gebruikers op het platform werden bevoordeeld.

"Perez was en is een controversiële mediafiguur, maar dit voelt als een gevaarlijke stap in de richting van mediacensuur om prioriteit te geven aan de gevoelens van populaire makers."

Wat de cast ook was, TikTok kwam niet terug op hun beslissing en toonde geen spijt.

Aanbevolen: