Jennifer Lawrence heeft geheime 'TikTok' gewijd aan 'Farm Life' en babygeiten

Inhoudsopgave:

Jennifer Lawrence heeft geheime 'TikTok' gewijd aan 'Farm Life' en babygeiten
Jennifer Lawrence heeft geheime 'TikTok' gewijd aan 'Farm Life' en babygeiten
Anonim

Ondanks dat ze een stadsmeisje is, heeft Jennifer Lawrence onthuld dat ze een geheim TikTok-account heeft dat gewijd is aan 'het boerenleven' en babygeiten. De nieuwe moeder opende podcast 'Present Company' over haar weemoedige dagdromen op het platteland en onthulde dat hoewel ze misschien zelf geen inhoud voor het videodeelplatform maakte, ze een fervent gebruiker van de app was, vooral met betrekking tot alles wat met boerderijen te maken had.

De actrice gaf toe: "Mijn [TikTok]-algoritme is babygeiten. Het is eigenlijk gewoon het boerenleven, dus katten, dieren, het boerenleven, een paar recepten, maar eigenlijk zijn het vrijwel uitsluitend dieren.'

Lawrence onthulde dat ze geobsedeerd was door het 'TikTok'-account van boer Rebecca Pyle

Toen hem werd gevraagd of ze een favoriet account had, gutste Lawrence over Rebecca Pyle's profiel "@mommyfarmer". De ster riep uit: "Haar geit had een drieling. En er was een heel kleintje waarvan we dachten dat het de nacht niet zou halen.'

“En dat deed ze en haar naam is Ruthie en ze doet het prachtig.”

Lawrence staat niet alleen in haar liefde voor de boer in Missouri. Pyle heeft een indrukwekkende 2 miljoen Tik Tok-volgers verzameld, allemaal verleid door haar regelmatige uploads die haar dagelijkse leven en meer dan 50 boerderijdieren weergeven.

Jennifer's TikTok-verslaving voegt nog een opsommingsteken toe aan de lange lijst van waarom velen haar zo herkenbaar vinden. De 'Don't Look Up'-ster is onder andere ook een fervent kijker van reality-tv en was meerdere keren enthousiast over haar favoriete programma's.

De Oscar-winnaar is ook een fervent consument van reality-tv

In feite is ze zo'n reality-tv-fanmeisje dat op de vraag van Oprah Winfrey met wie de drie mensen met wie ze het liefst zou dineren, dood of levend zijn, de Oscar-winnaar verlegen biechtte: "Scott Disick [van], Luann [de Lesseps] van Real Housewives of New York, ", gaf Lawrence toe."En Bethenny Frankel."

“Daar ben ik niet trots op, maar dat komt uit mijn hart.”

Haar enthousiasme voor het genre kan haar op een dag zelfs helpen om een behoorlijk fortuin te verdienen. Lawrence vertelde Vanity Fair in 2018 dat ze "speelde met het idee om miljardair te worden en ik zou graag mijn eigen tv-netwerk willen beginnen."

Een van de eerste ondernemingen van haar toekomstige netwerk zou een tv-programma zijn dat ze zelf heeft uitgevonden, genaamd 'Breakup Island'. "Ik kan je de details niet vertellen, maar er zijn zeer verschillende castleden zoals The Bachelor, tussen de 20 en 50 jaar, bij wie je blijft en om wie je geeft."

“Mijn agent lachte me uit toen ik het hem vertelde. Maar ik ben duidelijk geobsedeerd.”

Aanbevolen: