De duurste huizen waar Snoop Dogg heeft gewoond

Inhoudsopgave:

De duurste huizen waar Snoop Dogg heeft gewoond
De duurste huizen waar Snoop Dogg heeft gewoond
Anonim

Snoop Dogg is een van de meest herkenbare gezichten in hiphop en een legende binnen het genre geworden. Door samen te werken met mensen als Dr. Dre (met wie hij door de jaren heen een gecompliceerde relatie heeft gehad), Tupac en Nate Dog in het begin van zijn carrière, zou Snoop een identiteit voor zichzelf uithouwen en op zichzelf al iconisch worden. Het succes van Snoop heeft hem natuurlijk een enorm fortuin opgeleverd. Een fortuin dat de succesvolle rapper heeft gebruikt om het leven voor hem en zijn gezin veel comfortabeler te maken.

Van de vele gemakken die Snoop heeft vergaard, zijn de meest indrukwekkende grote, mooie en – dure – huizen. De heer Broadus heeft in zijn tijd op nogal wat luxueuze landgoederen gewoond. Met een voorliefde voor de beste van de fijnere dingen en een steeds groter wordende bankrekening, heeft de rapper "Drop it Like it's Hot" menig uitgestrekt paleisachtig huis genoemd. Laten we een kijkje nemen naar de duurste, terwijl we ook de reis van de kunstenaar verkennen om bij die huizen te komen, zullen we?

6 Waar groeide Snoop Dogg op?

Cordozar Calvin Broadus, Jr. werd geboren in oktober 1971. De man die uiteindelijk Snoop Dogg zou worden, groeide op inLong Beach , Californië, net ten zuiden van Los Angeles. Snoop groeide op in een overwegend blanke buurt (volgens Classichiphopmagazine.com) en beleefde een bescheiden begin voordat hij uiteindelijk opkwam als een van de belangrijkste hiphopacts van de jaren 90. Een interessant feit over Snoop is dat zijn beroemde bijnaam/artiestennaam hem door zijn ouders werd gegeven, omdat hij een gelijkenis vertoonde met de beroemde hond uit de strip/cartoon Peanuts.

5 Wat is het netto vermogen van Snoop Dogg?

Het is redelijk om te zeggen dat Snoop het in de loop van zijn carrière behoorlijk goed voor zichzelf heeft gedaan. Snoops constante reeks hitalbums, evenals het verzamelen van legioenen fans (een van hen is Chris Stapleton, van alle mensen, die als tiener dol was op Snoop) heeft het mogelijk gemaakt voor de "Still Smokin"-rapper om zeer rijk. De rapper heeft inderdaad een nettowaarde van $150 miljoen verzameld. Hoewel fans denken dat de rapper zijn vermogen aan één ding verspilt, in het bijzonder, heeft Snoop ongetwijfeld geld te besteden, ongeacht van “dubieuze” bestedingspatronen.

4 Wat heeft Snoop Dogg anders dan onroerend goed gekocht?

Met enorme rijkdom tot zijn beschikking, heeft Snoop al meer dan 20 jaar de vrijheid om te kopen wat zijn hartje begeert. Wat heeft de rapper in de loop der jaren gekocht? Tot zijn meest luxueuze aankopen behoren mooie auto's (zowel vintage als modern), evenals verschillende sieraden. Omdat hij zich echter niet wilde beperken tot het kopen van auto's en ander speelgoed, waagde Snoop zich in de zakenwereld door te investeren in een in Californië gevestigde cannabisbezorgservice genaamd Eaze, enmedeoprichter digitaal mediaplatform Merry Jane in 2015. Hij heeft ook een productiebedrijf opgericht met de naam Snoopadelic Films. Maar genoeg daarover. Het is tijd om verder te gaan met huizen.

3 Snoop Dogg's Claremont, Californië Mansion

Snoop kocht zijn eerste luxe herenhuis in 1994. The Blaisdell Ranch House, gelegen in de uitlopers van Claremont, CA, werd gekocht door de rapper voor slechts $600 duizend (wow… gewoon… wauw.) Snoop, ooit de profiteur, zou het huis in '07 uiteindelijk voor bijna $ 2 miljoen verkopen. Vaak aangeduid als "Snoop's eerste huis", begon het Californische herenhuis als een bescheiden 3.700 vierkante meter groot met slechts 5 slaapkamers. Enkele van de luxere kenmerken van het huis zijn dubbele mastersuites met ultra-luxe badkamers, een thuisbioscoopruimte, opnamestudioruimte, marmeren open haarden, tal van hoogwaardige ingebouwde ins, zwembad en spa, poolhouse en verlichte tennis- / basketbalveld. In de loop der jaren breidde de "Drop it Like it's Hot"-rapper zijn voormalige verblijfplaats uit en voegde nog eens 6.527 vierkante meter toe met 8 slaapkamers en 5 en een half badkamers aan het pand. Met de steeds groter wordende roem en het fortuin komt er echter een behoefte aan grotere woonruimten (denk ik).

2 Snoop Dogg heeft ‘Tha Chuuurch’ gekocht

Snoop's opnamestudio buitengewoon bevindt zich in dezelfde straat als zijn vorstelijke landgoed. Het huis met twee verdiepingen werd niet al te lang na de aankoop van zijn primaire woning door de rapper gekocht. Het huis is veranderd van een normale drie-slaapkamer naar een volledig functionele opnamestudio. Zijn kerk; zijn kantoor; zijn thuis weg van huis, als je wilt. Hoewel er geen informatie lijkt te zijn met betrekking tot hoeveel Snoop heeft betaald voor "Tha Chuuurch",heeft dit kleine bundeltje huiselijke vreugde de rapper zeker een aardige cent gekost (of, gezien zijn geschiedenis, misschien kreeg hij het voor een koopje.)

1 Snoop Dogg's Diamond Bar Mansion

Snoop Dogg's Diamond Bar herenhuis werd gekocht voor een ongelooflijk koopje. De woning in Los Angeles werd in 1998 door de rapper weggerukt voor $720 duizend, en is nu $1 waard.7 miljoen Het huis beschikt over vier slaapkamers, vier badkamers en bevindt zich in een omheinde woning waar hij en zijn gezin al meer dan 20 jaar wonen. Tijdens de rustshow van de Super Bowl kregen kijkers een kijkje in het vorstelijke landgoed van Snoop (evenals bij een paar andere beroemde rappershuizen), iets wat de rapper zelden deed.

Aanbevolen: