De 8 meest interessante fantheorieën over Regina George van gemene meiden

Inhoudsopgave:

De 8 meest interessante fantheorieën over Regina George van gemene meiden
De 8 meest interessante fantheorieën over Regina George van gemene meiden
Anonim

Stop met proberen 'ophalen' mogelijk te maken! Als het gaat om theorieën over het altijd aangehaalde en totaal iconische Mean Girls queen bee-personage Regina George, zijn er veel fans die proberen hun hypothesen opgemerkt. De diva van de middelbare school is beroemd berekenend en manipulatief, maar er is nog steeds ruimte voor fans van de film om te proberen verborgen diepten te vinden in deze - op het eerste gezicht - zeer oppervlakkige persoonlijkheid.

Dus wat zeggen fans over Queen of The Plastics, Regina George? Laten we een overzicht geven van de grootste theorieën over haar karakter…

8 Regina Is Queer

Ja, dat is wat sommige fans echt speculeren, met de theorie die onlangs viraal ging op TikTok. Hoewel Regina een voorliefde lijkt te hebben voor knappe mannelijke klasgenoten zoals Aaron Samuels en Shane Oman, suggereren theoretici dat dit allemaal een ingewikkelde list is om anderen voor de gek te houden door te denken dat ze helemaal hetero is.

Haar agressieve meisjesachtige esthetiek, gewoonte om anderen te pesten vanwege hun seksualiteit - waardoor ze afleidt van haar eigen, schijnbare gebrek aan oprechte interesse in haar vriendjes en neiging om andere meisjes te bekijken - ogenschijnlijk vanwege hun modekeuzes, hebben ertoe geleid dat sommigen fans met adelaarsogen concluderen dat Regina haar rol vertolkt en in het geheim een lesbienne in de kast is.

7 Regina wees Janis af vanwege een stom misverstand

Weet je nog dat Regina aan Cady uitlegde waarom zij en Janis Ian geen vrienden meer waren? Regina zei dat ze Janis moest afsnijden omdat ze dacht dat ze lesbisch was, en dus niet wilde dat ze naar haar poolparty voor alle meisjes ging.

Nou, een slimme fan heeft afgeleid dat dit allemaal te wijten kan zijn aan het feit dat Regina de betekenis van een klein woord verkeerd begrijpt. Aan het einde van de film beschrijft Janis zichzelf als Libanees. Dit betekent, zoals Sabrina stelt: "Het hele uitgangspunt van de film was gebaseerd op het feit dat Regina het verschil tussen Libanees en lesbiennes niet begreep."

6 Cady is Regina's dubbelganger

Eén uitgebreide fantheorie suggereert dat de hele Mean Girls-verhaallijn een soort duister sprookje is.

In de film begint Cady als het tegenovergestelde van Regina - ze hebben vrijwel niets gemeen. Dit suggereert dat Cady Regina's 'schaduw-zelf' is, een soort kwaadaardige tegenhanger van Regina's engelenbeeld. Cady's zeer enge Halloween-kostuum ondersteunt ook de theorie - ze is een duister beeld dat Regina achtervolgt en haar uiteindelijke ondergang orkestreert.

5 Regina George is letterlijk een dictator

Een andere fascinerende theorie rond dit iconische tienerpersonage is dat haar gedrag tijdens de film een soort blauwdruk is voor het opbouwen van een dictatoriaal regime. Regina's nadruk op haar eigen legitimiteit als bijenkoningin, door haar uiterlijk, levensstijl en populariteit, haar vermogen om te coöpteren (rivalen of bedreigingen zoals Cady onder haar controle brengen), en agressieve repressie van degenen om haar heen die individualiteit uitroeit ("Op woensdag dragen we roze!"), ze dienen allemaal om de mensen om haar heen te controleren en te manipuleren. Verdorie, haar naam betekent 'koningin' in het Latijn, en ze slaagde er zelfs in haar ouders uit hun slaapkamer te schoppen omdat ze het wilde. Dat is kracht.

4 Regina zou het niet overleefd hebben om door die bus te worden aangereden

Bij het einde van de film wordt Regina aangereden door een grote gele schoolbus terwijl ze Cady uitscheldt. Hoewel ze de botsing overleeft en later wordt gezien met een uitgebreide rugbrace en sport omarmt tijdens haar herstel, denken sommige fans dat Regina het nooit zou hebben overleefd om geraakt te worden. Een fan beweert dat de bus ruim boven de 25 mph snelheidslimiet rond de school leek te rijden, en dus lijkt Cady's verklaring dat Regina alleen "haar ruggengraat had gebroken" ongeloofwaardig. Een expert woog in op de discussie en bevestigde in feite de grimmige prognose als dit in het echte leven was gebeurd: "De snelheid van de filmbus zou waarschijnlijk fataal zijn geweest en zo niet, zou enorme verwondingen hebben veroorzaakt." Ze zou Spring Fling ook niet hebben gehaald: "Het zou maanden duren om te genezen en te herstellen van het busongeluk."

3 Regina is niet de schurk van 'Mean Girls'

Denk je dat Regina de slechterik van de film is? Denk nog eens na. Hoewel er wordt gezegd dat 'het kwaad zijn menselijke vorm aanneemt in Regina George', is ze eigenlijk niet de echte schurk van Mean Girls. Dus, wie is het? Cady? Greetje? Glen Coco? Nee, het is Janis. Regina's capriolen zijn klein in vergelijking met de schema's die Janis kookt, en actrice Lizzie Caplan die het personage speelde is het daarmee eens: “Ze was een beetje sluwer dan de andere, de andere gemene meisjes. Ze was als een gemeen meisje met spionageplannen… met een doel.”

2 Er is een echte Regina George

Dit is niet zozeer een fantheorie als wel een grappig toeval. Toen April Turner haar oudere foto's op Twitter plaatste, wist ze niet dat ze van de ene op de andere dag een internetberoemdheid zou worden vanwege haar opvallende gelijkenis met Regina George. De tweet heeft meer dan 36.000 likes en het is gemakkelijk te zien waarom. Bewonderaars begonnen onmiddellijk te antwoorden op April en vroegen of haar 'haar verzekerd is voor $ 10.000'. Een fan bracht het echter naar een hoger niveau en plaatste 'Samenzweringstheorie: Regina kwam echt om het leven bij het busongeluk, maar werd toen uitgewisseld door dit meisje, April.' Plausibel?

1 Regina heeft een persoonlijkheidsstoornis

Een professioneel artikel over persoonlijkheidsstoornissen bij populaire tv-personages beweert een echte psychologische aandoening bij Regina George te hebben gediagnosticeerd. De schrijfster beweert dat de tiener iets heeft dat 'historische persoonlijkheidsstoornis' wordt genoemd en ha alt verschillende aspecten van haar gedrag aan als bewijs. Volgens het artikel is Regina 'een aandachtsjunkie… Deze honger naar aandacht heeft spanningen gecreëerd tussen Regina en haar vriendengroep', en dit is zeer symptomatisch voor een psychische stoornis. Haar interacties met anderen 'worden vaak gekenmerkt door ongepast seksueel verleidelijk of provocerend gedrag', en ze is ook 'zeer beïnvloedbaar' en wordt beïnvloed door de mening van anderen. Hoewel het bijna onmogelijk is om een fictief personage nauwkeurig te diagnosticeren, lijkt deze auteur redelijk dichtbij te zijn met zijn conclusie van histrionische persoonlijkheidsstoornis met narcistische trekken.

Aanbevolen: