Wat is er met Carrot Top gebeurd?

Inhoudsopgave:

Wat is er met Carrot Top gebeurd?
Wat is er met Carrot Top gebeurd?
Anonim

Scott Thompson, in de comedywereld bekend als Carrot Top, is een naam die zelfs als ze aan hem denken, degenen die hem herkennen, goed zullen lachen. De artiestennaam zelf is grappig, maar het echte talent komt van Thompsons meesterlijke vaardigheid in het toevoegen van rekwisieten aan zijn stand-upcomedy-optredens. Op televisie was hij gewoon overal. Als je een kind was in het midden van de late jaren '90, zou je zijn stem misschien zelfs herkend hebben als de Cartoon Network-omroeper, die diversiteit in zijn carrière voor kinderen en volwassenen presenteerde. Tijdens zijn periode bij Cartoon Network produceerde en speelde hij ook in een vroege ochtendshow genaamd Carrot Top's AM Mayhem. Naast komedie heeft Thompson zichzelf laten zien als een hilarische acteur, die in een aantal tv-shows en films verscheen.

Als er één show is waar hij absoluut in zou moeten verschijnen, dan zou het Wiens lijn zijn? want de show heeft een spel genaamd "Props", en het zou een gemiste kans zijn als hij niet minstens één keer verschijnt. Er is naar hem verwezen, maar als gastster zou het publiek net zo hard moeten lachen als Richard Simmons verscheen. Afgezien van die wens, wat v alt er te weten over Carrot Top en zijn nalatenschap als komiek? Dit is wat je moet weten over het roodharige komische genie.

Wat is er met Carrot Top gebeurd?

Van een plaatselijke zwemcoach kreeg Thompson de bijnaam "Carrot Top", als verwijzing naar zijn vurige, felrode haar. Het is niet verwonderlijk dat zijn rode haar een handelsmerk zou worden voor zijn carrière en tegelijkertijd een unieke artiestennaam zou verdienen. Het was niet alleen zijn rode haar waardoor hij opviel, maar zijn komische strategie om rekwisieten te gebruiken heeft hem een andere bijnaam opgeleverd, 'The King of Prop'. Thompson was eerst een student aan de Florida Atlantic University in Boca Raton, Florida toen hij zich in de komedie waagde. In zijn eerste jaar ging hij naar een comedyclub en zag hij voor het eerst live standup. Zijn kamergenoot overtuigde hem uiteindelijk om zich in te schrijven voor een open mic-avond. Met vallen en opstaan begon Thompsons carrière nadat hij verliefd was geworden op standup.

In zijn over-gedeelte van zijn officiële website hebben de kenmerkende rode sloten en het onmiskenbaar inventieve gebruik van rekwisieten de inwoner van Florida gewelfd tot het niveau dat de meeste komieken alleen maar kunnen hopen te bereiken "Niemand kan mijn act stelen." Hij kanaliseert voortdurend zijn creatieve genialiteit om nieuwe rekwisieten uit te vinden en de resultaten eindigen op een hoog niveau. Thompson was te gast in veel talkshows, met name in The Tonight Show met Jay Leno. Hij verscheen 31 keer met Jay Leno en keerde zelfs als een eer terug in de laatste aflevering. Zijn andere optredens zijn onder meer zijn televisiedebuut in 1991 in Comic Strip Live, Late Night With Conan O'Brien en The Late, Late Show met Craig Ferguson.

Carrot Top was ook een getalenteerde acteur

Carrot Top is gewoon te iconisch om als een ander persoon te spelen in tv-shows en films. Hoewel er een paar credits zijn waar hij als personage speelde, bestaat zijn line-up uit het portretteren van zichzelf. Hij verscheen in comedyshows zoals Family Guy, George Lopez, Robot Chicken en zelfs in CSI: Criminal Scene Investigation. Zijn meest recente krediet is voor Bar Rescue in 2021, een reality-tv-show die zich richt op Jon Taffer die falende bars behoedt voor het sluiten van deuren.

Thompsons opmerkelijke optredens in films zijn The Hangover, waar hij alleen te zien is in de aftitelingscène, en Sharknado: The 4th Awakens, die een cameo maakt als coureur. Zijn andere filmcredits zijn onder meer voorzitter van de raad van bestuur, Dennis the Menace Strikes Again en Swearnet: The Movie.

Wat doet Carrot Top vandaag?

Volgens zijn website doet Thompson al sinds 2005 zijn hoofdact in Las Vegas in Luxor Hotel and Casino. Sin City is al ongeveer 17 jaar zijn thuis en blijft fans en publiek dat zijn shows. Hij verscheen ook in een handvol podcasts, waaronder een met Joe Rogan en Chris Van Vliet. Opmerkingen over de komiek waren alleen maar positief en gezond, terwijl fans die hem ontmoetten lof zongen over hem.

Hij heeft misschien geen grote volgers op sociale media in vergelijking met andere comedians, maar hij heeft een respectabele hoeveelheid toegewijde fans die genieten van zijn talent en humor. Zijn nalatenschap mag niet worden genegeerd, aangezien hij opv alt met unieke handelsmerken en zijn methode om komedie te benaderen. Als je toevallig in Las Vegas bent, kun je een meet and greet met hem doen. Hij heeft ook tourdata in mei in de volgende staten: Wisconsin, Iowa, Illinois en Michigan. Tegen relatief goedkope prijzen in vergelijking met andere voorstellingen en meet & greets, wil Carrot Top elke dollar zeker waard zijn als je zijn show wilt zien.

Aanbevolen: