Alexis Bledel verlaat 'The Handmaid's Tale na vier seizoenen

Inhoudsopgave:

Alexis Bledel verlaat 'The Handmaid's Tale na vier seizoenen
Alexis Bledel verlaat 'The Handmaid's Tale na vier seizoenen
Anonim

Actrice Alexis Bledel stopt na vier seizoenen met de populaire Hulu-show The Handmaid's Tale. De ster gaf op 27 mei een verklaring af aan Variety over haar vertrek. "Na lang nadenken voelde ik dat ik op dit moment afstand moest doen van 'The Handmaid's Tale'. Ik ben Bruce Miller eeuwig dankbaar voor het schrijven van zulke waarheidsgetrouwe en resonerende scènes voor Emily, en voor Hulu, MGM, de cast en crew voor hun steun."

Bekend om haar werk aan Gilmore Girls, speelde Bledel het karakter van Emily/Ofglen. Tijdens haar vierjarige run ontving ze vier Emmy-nominaties en één overwinning voor haar rol in de door Bruce Miller gemaakte tv-bewerking van de iconische roman van Margaret Atwood. Ze heeft ook vier Screen Actors Guild Award-nominaties ontvangen.

Naast Gilmore Girls staat Bledel bekend om haar rol als Lena in de filmseries The Sisterhood of the Traveling Pants, Post Grad en Mad Men. Sindsdien heeft ze sinds 2019 niets meer gedaan buiten The Handmaid's Tale.

Er is niet veel bekend over hoe haar personage zal worden afgeschreven

Bledels personage Emily Malek is een voormalig universitair docent. Ze is goed bevriend met June Osborne/Offred (Elisabeth Moss) en heeft een vrouw en zoon die in Canada wonen. In de laatste scènes van de finale van seizoen vier vormen Bledels personage een band met June en andere voormalige dienstmaagden om wraak te nemen op Gilead.

Gebaseerd op het einde van de finale van seizoen vier, kan Emily's verhaal op verschillende manieren eindigen. Als haar nasleep is gebaseerd op het boek, kan haar karakter volledig worden gedood. Films en televisieprogramma's op basis van romans voldoen echter niet altijd aan die criteria, wat betekent dat het personage van Bledel het potentieel heeft om in leven te blijven. Op het moment van deze publicatie is het onbekend of ze in seizoen vijf zal verschijnen.

Sociale media is triest om de actrice te zien gaan

Sociale media waren diepbedroefd toen ze hoorden van het vertrek van Bledel, en sommigen vroegen zich zelfs af hoe de show zou doorgaan zonder haar. Een gebruiker twitterde zelfs over haar werk aan de show en zei: "ze gaf een geweldige prestatie gedurende haar hele ambtstermijn, als Emily."

Andere gebruikers willen de exacte reden weten waarom Bledel ervoor koos om de show te verlaten. Een gebruiker twitterde: "Wat is er gebeurd? Waarom heeft Alexis Bledel Handmaidens zo verlaten?" Er gaan echter geruchten dat het verband houdt met haar man Vincent Kartheiser en dat hij "ontspoord" is.

Kartheiser was vorig jaar onderzocht nadat hij was beschuldigd van wangedrag vanwege zijn gedrag in de show Titans. Hoewel hij de beschuldigingen ontkent, kreeg hij begeleiding en bleef een vertegenwoordiger op de set van de show om te controleren wat er op de locatie gebeurt. De acteur zal waarschijnlijk niet terugkeren voor een vierde seizoen.

Bledel heeft in haar verklaring geen aankomende projecten besproken en of ze het komende seizoen wel of niet zal kijken. Geen van haar voormalige co-sterren heeft gereageerd op haar vertrek vanaf deze publicatie. Seizoen vijf wordt opgenomen in Toronto en het is op dit moment onduidelijk of er nog andere castleden zullen terugkeren voor het komende seizoen. Alle afleveringen van The Handmaid's Tale kunnen worden gestreamd op Hulu.

Aanbevolen: