Details over de buitengewone 'Top Gun: Maverick'-cast

Inhoudsopgave:

Details over de buitengewone 'Top Gun: Maverick'-cast
Details over de buitengewone 'Top Gun: Maverick'-cast
Anonim

Top Gun: Maverick verbaast eindelijk menigten over de hele wereld, na maanden van COVID-19-gerelateerde vertragingen, dankzij de aanhaalbare lijnen, adembenemende luchtopnamen en dramatische soundtrack. De kaskraker uit 1986, Top Gun, maakte sterren als Tom Cruise, Anthony Edwards, Meg Ryan en Val Kilmer bekende namen.

Top Gun: Maverick ziet Tom Cruise meer dan drie decennia later terugkeren, Pete 'Maverick' Mitchell, samen met een groot aantal jonge, getalenteerde acteurs. In het vervolg traint hij een nieuwe groep bekwame piloten voordat hij aan een speciale opdracht begint.

Maar wie doet mee met Cruise in de lucht? Hier is een wie is wie in de Top Gun: Maverick-cast, waar je ze misschien eerder hebt gezien en waar je ze de volgende keer kunt zien.

10 Glen Powell

Glen Powell heeft al op 33-jarige leeftijd een solide carrière opgebouwd. Met rollen in films als Hidden Figures, Set It Up en Everybody Wants Some denken we dat hij een van de grootste post-Top Gun: Maverick zal hebben carrières. Powell schittert als de eigenwijze Hangman, die een kruising is van Maverick en Iceman. Hij is een eenzame wolf die zijn eigen regels maakt met een ego dat bij Iceman past. "Hij weet dat hij de beste is, en hij is hier niet om vrienden te maken, hij is hier om teamleider te zijn", beschreef Powell. Powell werd oorspronkelijk ingeschakeld om auditie te doen voor Rooster, de rol die naar Miles Teller ging.

"Hij zou zichzelf waarschijnlijk beschouwen als het grootste wapen dat de marine ooit heeft geproduceerd", legde Powell uit. "Hij is een eigenwijs piloot die het leuk vindt om te vliegen. In een zeer intense film heeft hij de beste tijd van iedereen."

Bij zijn volgende baan gaat hij weer de lucht in. Zijn volgende rol zal zijn in Devotion, een film over een paar gevechtspiloten van de Amerikaanse marine die hun leven riskeren tijdens de Koreaanse Oorlog.

9 Miles Teller

Teller speelt Rooster, zoon van Goose, het personage van Anthony Edwards uit de originele film uit 1986. Teller is een van de meest herkenbare sterren van de nieuwe actiefilm. Hij is vooral bekend van zijn optreden in films als Whiplash, The Spectacular Now en de Divergent-franchise;

Hij speelt momenteel ook in de originele Paramount Plus-serie The Offer. Vervolgens speelt hij samen met Chris Hemsworth in Spiderhead, geregisseerd door Top Gun: Maverick-regisseur Joseph Kosinski en zal hij het titelpersonage inspreken in The Ark and the Aardvark.

Hij vertelde Men's He alth dat hij bang was om de rol op zich te nemen, omdat hij niet wilde dat het hem te beroemd zou maken. "Er was een deel van mij dat niet wist of ik deel wilde uitmaken van iets dat zoveel aandacht en succes voor mij zou kunnen brengen," zei hij. "Als Tom Cruise jou uitkiest om zijn co-ster in een film te zijn en de zoon van Goose te spelen, zijn dat grote schoenen om te vullen. Dus ik had gewoon het gevoel dat als Tom denkt dat ik de juiste man ben, ik denk dat ik ook de juiste man ben."

8 Lewis Pullman

Pullman speelt Bob, die opv alt tussen de hotshots door meer sociaal onhandig, stiller en niet zo overdreven zelfverzekerd in zijn vaardigheden. Ironisch genoeg heeft Pullman hoogtevrees en worstelde hij op de set. "Kerel, ik heb zo veel gekotst… ik zal de eerste zijn om het toe te geven," vertelde hij TMZ.

Lewis Pullman schittert momenteel in Outer Range en had eerder rollen in Catch-22 als Major Major, Bad Times at the El Royale naast Dakota Johnson en Chris Hemsworth en Battle of the Sexes.

Zoon van acteur Bill Pullman, de 29-jarige Lewis, speelt de hoofdrol in de aanstaande verfilming van Stephen King's Salem's Lot.

7 Monica Barbaro

Monica Barbaro speelt een piloot genaamd Phoenix, de enige vrouwelijke vlieger in de hele film.

Monica Barbaro is al jaren een vaste waarde op je tv-schermen en verscheen in shows als UnREAL, Chicago P. D. en Stumptown, om er maar een paar te noemen. Met Top Gun: Maverick maakt de 31-jarige haar eerste sprong naar het grote scherm op een grote manier.

In 2018 speelde Barbaro als Cora Vasquez, een rechercheur moordzaken in The Good Cop, naast Josh Groban en Tony Danza. Ze had later een terugkerende rol als Lisa Apple in de ABC-sitcom Splitting Up Together. Barbaro heeft verslaggevers verteld bij het promoten van het vervolg op Top Gun dat ze de eerste film op de universiteit zag en bij zichzelf dacht: "Man, het zou zo cool zijn om zo'n film te maken. Maar weet je, ik had nooit gedacht dat ik daar een plaats in."

6 Jay Ellis

Onzekere fans zullen Jay Ellis herkennen, die als Payback schittert in de nieuwe film. Zijn bekendste rol was die van Lawrence Walker in de HBO-komedie. Hij heeft ook rollen gehad in Escape Room, Mrs. America en The Game. Je kunt hem hiernaast zien in Somebody I Used to Know naast Alison Brie en Zoe Chao.

Voor Ellis was dit meer dan een filmrol, aangezien hij familie heeft met dezelfde ervaringen als zijn personage. "Mijn vader zat bij de luchtmacht, mijn grootvaders bij de luchtmacht, en het was gewoon om je heen, elke dag." Hij heeft ook gesproken over het leven op verschillende luchtmachtbases over de hele wereld, als kind.

5 Greg Tarzan Davis

Momenteel in de hoofdrol als Dr. Jordan Wright in Grey's Anatomy, zal Davis ook samen met Tom Cruise te zien zijn in de komende Mission: Impossible - Dead Reckoning.

De 28-jarige acteur was relatief onbekend voor zijn rol in het vervolg op Top Gun. Zijn eerdere rollen waren onder meer gastrollen in Chicago PD, Grand Hotel en Good Trouble.

4 Jennifer Connelly

Oscar-winnares Jennifer Connelly is een begrip sinds haar rol in Labyrinth uit 1986. Ze won een Oscar voor haar rol in A Beautiful Mind, speelde in Requiem for a Dream en blockbusters-looks Hulk en Blood Diamond. Meer recentelijk was ze te zien in de TNT-serie Snowpiercer.

In Top Gun: Maverick speelt Connelly Penny Benjamin, die een romantische geschiedenis heeft met Maverick. "Je krijgt het gevoel dat ze een soort van samenkomen, ze hebben dit soort vurige romantiek en dan v alt het uit elkaar. Maar ze blijven bij elkaar terugkomen."

3 Danny Ramirez

29-jarige Danny Ramirez speelt Fanboy, genoemd naar zijn enthousiasme en passie voor vliegen. Hij is vooral bekend door zijn rol als Wes in The Gifted en Mario Martinez in Netflix comedy On My Block.

Voor actiefans, je hebt hem misschien gezien in The Falcon and The Winter Soldier als eerste luitenant Joaquin Torres. De volgende projecten van de in Chicago geboren acteur zijn onder meer drama Root Letter, Plus/Minus met Lili Reinhart en Chesnut naast Natalia Dyer.

2 Manny Jacinto

Manny Jacinto was een van de uitbraken van NBC-komedie The Good Place, waar hij de lieftallige, zwakke Jason Mendoza speelde. Sinds het einde van de hitshow is hij druk bezig geweest met film en tv.

Hij speelde in Amazon's romcom I Want You Back, Netflix' horrorserie Brand New Cherry Flavour en Nine Perfect Strangers, naast Nicole Kidman en Melissa McCarthy.

Jacinto speelt Fritz in Top Gun: Maverick. Gezien hoe herkenbaar de acteur is, is zijn rol in de film gering. De in Filipijn geboren acteur is binnenkort te zien in The Knife, sportthriller Balestra en komedie Cora Bora.

1 Jon Hamm

Jon Hamm werd een internationale ster dankzij zijn rol als Don Draper in Mad Men. Hij speelde ook in Baby Driver en leidde een sekte in de komedie Unbreakable Kimmy Schmidt.

Hamm speelt de vijandige Cycloon, een stoïcijnse en strenge admiraal, die botst met de regelbrekende Maverick. "Het laatste dat je wilt doen als je iemand speelt die de man is die de regels maakt, is om het te spelen als een soort fuddy-duddy met één noot", zei Hamm in een interview met Esquire.

Hamm heeft gesproken over hoe hij de kans aangreep om in een Top Gun-film te spelen voordat hij het script of zijn salaris had gezien, omdat hij zo'n grote fan was van de originele film uit de jaren 80.

Aanbevolen: