Wie is de vrouw van Quentin Tarantino, Daniella Pick?

Inhoudsopgave:

Wie is de vrouw van Quentin Tarantino, Daniella Pick?
Wie is de vrouw van Quentin Tarantino, Daniella Pick?
Anonim

Pulp Fiction-regisseur Quentin Tarantino verwelkomde onlangs zijn tweede kind met zijn vrouw van drie jaar, Daniella Pick. Het nieuws verraste veel fans die niet eens wisten dat hij getrouwd was. Hier is alles wat je moet weten over de vrouw en kinderen van de controversiële filmmaker.

Wie is de vrouw van Quentin Tarantino en wat doet ze?

Pick is een Israëlische zangeres, model en tv-persoonlijkheid. Ze komt uit een bekende familie van muzikanten, wat haar ertoe bracht om op jonge leeftijd samen met haar zus, Sharona Pick, de industrie in te gaan. Haar vader, Svika Pick, is een zangeres, terwijl haar moeder, Mirit Shem-Or, een songwriter is. Naast muziek is Tarantino's vrouw ook gaan acteren. Volgens IMDb speelde ze Daphna Ben-Cobo in de eigen Oscar-winnende film van haar man, Once Upon a Time in Hollywood. Ze verscheen ook in reality-series zoals Big Brother VIP en Goalstar.

Als een ster in haar eigen recht, heeft de 38-jarige een nettowaarde van $ 4 miljoen vergaard volgens Idol Net Worth. Naast het werken als zangeres, model en influencer, beschouwt Pick haar rol in het filmproces van Tarantino ook als een andere fulltime baan. "Als Quentin een film opneemt, is dat een groot probleem", onthulde ze. "Het is duidelijk dat ik er actief aan deelneem en [het beïnvloedt] de hele sfeer in huis."

Ze vervolgde: "Het is een heel intensief half jaar en elke dag is erg belangrijk. Het is alsof je bij iemand bent die traint voor de Olympische Spelen, of zoals Quentin altijd zegt, het is alsof je de Everest beklimt. Quentin is een kampioen hij is zo charmant, zorgzaam en professioneel. Hij zorgt ervoor dat iedereen zich geweldig voelt op de set. Ik voelde me echt trots om dat te zien."

Hoe ontmoette Quentin Tarantino zijn vrouw Daniella Pick?

Tarantino ontmoette zijn toekomstige vrouw in 2009 toen hij Inglorious Basterds promootte in Israël. Ze begonnen kort daarna te daten, maar de relatie duurde niet lang. Zeven jaar later gaf het stel hun romance een tweede poging. In 2017 stelde de maker van True Romance de zanger voor. Ze hadden een verlovingsfeest in New York bijgewoond door beroemdheden met wie hij heeft gewerkt, zoals Uma Thurman, Bruce Willis, Samuel L. Jackson en Diane Kruger. Acteur Harvey Keitel grapte zelfs: "Als je een film als Inglourious Basterds maakte, kreeg je niet alleen een Oscar, maar ook Daniella."

In 2018 stapten de twee in het huwelijksbootje tijdens een intieme ceremonie met slechts 20 gasten. Twee jaar later verwelkomden ze hun eerste kind, een zoon genaamd Leo. "Daniella en Quentin Tarantino zijn verheugd de geboorte van hun eerste kind aan te kondigen", kondigde Tarantino's vertegenwoordiger destijds aan. "Een jongetje geboren op 22 februari 2020."Twee jaar later, op 2 juli 2022, beviel Pick van een dochtertje. "Daniella en Quentin Tarantino zijn verheugd aan te kondigen dat Daniella op 2 juli 2022 is bevallen van hun dochtertje", aldus het paar in een gezamenlijke verklaring. voor Mensen, "een zusje van Leo, hun eerste kind."

Het gezinsleven van Quentin Tarantino en Daniella Pick

Ondanks Tarantino's geschatte fortuin van $ 120 miljoen, zei Pick dat ze als gezin een "bescheiden" leven leiden. "We zijn erg gezinsgericht, we zijn graag thuis, gaan graag uit eten [en] om films te kijken, zowel thuis als in de bioscoop", vertelde ze. "Daarnaast kook ik graag en nodig ik vrienden uit, en ik kook ook elke dag. Quentin houdt echt van koken en ik maak dingen die ik van thuis ken en ook nieuwe dingen, ik hou van de keuken." Ze voegde eraan toe dat ze "de hele dag veel tijd met elkaar doorbrengen, lachen, praten."

"Hij is een heer, romantisch, grappig en een hunk… Hij is een genie en een ongelooflijke echtgenoot", zei Pick over de Oscarwinnaar. De twee woonden de afgelopen jaren in Israël, weg van de schijnwerpers. "Het idee was dat we drie tot vier maanden in Tel Aviv en drie tot vier maanden in Los Angeles zouden doorbrengen en toen sloeg COVID toe", vertelde Tarantino in 2021 aan Jimmy Kimmel Live. "Dus drie tot vier maanden werden negen tot twaalf maanden."

Aanbevolen: