Hier is hoe Amelia Hamlin uit de schaduw van haar ouders stapte

Inhoudsopgave:

Hier is hoe Amelia Hamlin uit de schaduw van haar ouders stapte
Hier is hoe Amelia Hamlin uit de schaduw van haar ouders stapte
Anonim

Degenen die de popcultuur bijhouden, weten zeker wie Amelia Gray Hamlin is. De dochter van The Real Housewives-ster Lisa Rinna en acteur Harry Hamlin. In feite werden Amelia Gray en haar oudere zus Delilah Belle beschouwd als de nieuwe Kylie en Kendall Jenner, maar dat is iets waar ze nog steeds naar moeten leven.

Vandaag bekijken we hoe Amelia Hamlin erin slaagde uit de schaduw van haar beroemde ouders te stappen en een eigen carrière op te bouwen. Van het daten met een beroemde reality-tv-ster tot het vertellen over haar gezondheidsproblemen - blijf scrollen om erachter te komen hoe het model zo populair werd!

8 Amelia Hamlin begon meer te verschijnen op 'The Real Housewives Of Beverly Hills'

Amelia Hamlin's moeder Lisa Rinna is sinds seizoen vijf te zien in de reality-tv-show The Real Housewives of Beverly Hills. Momenteel wachten fans reikhalzend uit naar seizoen 12 van de show om in première te gaan, en degenen die de laatste paar seizoenen hebben gekeken, weten dat Amelia (evenals haar zus Delilah) nogal wat optredens heeft gehad. Vooral Amelia's liefdesleven is een hot topic van het laatste seizoen.

7 Amelia Hamlin is getekend als model met vrouwen 360 Management

Hoewel Amelia Hamlin veel bekendheid kreeg dankzij The Real Housewives of Beverly Hills, is de jonge ster eigenlijk een zeer getalenteerd model. Amelia, die eerder werd ondertekend door IMG Models, trad in 2020 toe tot Women 360 Management in New York. Sinds haar doorbraak in de mode-industrie heeft Amelia met tal van merken gewerkt en sierde ze zelfs de covers van sommige tijdschriften. Het lijdt geen twijfel dat de 20-jarige door zal gaan met het verkennen van banen in de mode-industrie.

6 Amelia Hamlin gedateerd reality-tv-ster Scott Disick

Amelia Hamlin werd voor het eerst gelinkt aan Keeping Up with the Kardashian's ster Scott Disick in oktober 2020, en kort daarna werden de twee overal samen gespot. In februari 2021 werd het koppel officieel Instagram en ondanks hun leeftijdsverschil van 18 jaar leek het goed met hen te gaan.

Amelia maakte het echter uit met Scott in september 2021, kort nadat Younes Bendjima screenshots deelde van DM's naar verluidt van Scott Disick waarin hij schrijft over Kourtney Kardashian's PDA met Travis Barker.

5 Amelia Hamlin heeft momenteel meer dan 1,1 miljoen Instagram-volgers

Het is geen geheim dat een groot aantal volgers op sociale media je helpt om nog beroemder te worden, en momenteel heeft Amelia Hamlin meer dan 1,1 miljoen trouwe Instagram-volgers. Op het populaire platform voor het delen van foto's plaatst het model regelmatig foto's van haar reizen, outfits die ze strijdt en feesten die ze bijwoont. Aangezien Amelia Hamlin nog steeds een nieuwe naam is in de wereld van beroemdheden, is het veilig om te zeggen dat het aantal van haar volgers alleen maar zal groeien.

4 Amelia Hamlin doet veel sponsoring met merken

Degenen die de jonge ster op Instagram volgen, hebben zeker gezien dat Amelia Hamelin geen onbekende is in merkdeals. Sommige merken waarmee het model gesponsorde inhoud heeft gedaan, zijn Motorola, L. A. Collective, Hudson Jeans, Finishing Touch Flawless en meer. Naast model is Amelia Hamelin ook een succesvolle influencer.

3 Amelia Hamlin is openhartig over haar eetstoornis-strijd

Hoewel Amelia Hamelin een succesvol model is, is de jonge ster openhartig over de eetstoornis waarmee ze op jonge leeftijd worstelde. Het delen van iets persoonlijks als dit maakte de ster zeker herkenbaarder, en het hielp haar om nog meer contact te maken met haar volgers.

"Ik worstelde met een eetstoornis toen ik 14 was, en ik heb zoveel geluk dat ik er aan de andere kant uit ben gekomen. Ik heb er zoveel geweldige dingen van geleerd die ik eerlijk gezegd niet zou terugnemen. Ik heb nog nooit zoveel van mezelf gehouden als nu, wat eerlijk gezegd zo belangrijk is, ik denk dat het de belangrijkste eigenschap is die een vrouw kan hebben, het is gewoon zelfliefde, zelfrespect, zelfvertrouwen en positiviteit van het lichaam."

2 Amelia Hamlin en haar zus Delilah lanceerden het kledingmerk 'DNA'

In de herfst van 2019 lanceerden Amelia en haar zus Delilah hun gezamenlijke modecollectie genaamd DNA, die verkrijgbaar was bij L. A. Collective. De collectie was gericht op mensen van hun leeftijd en Amelia onthulde zelfs dat zowel zij als haar zus elk stuk zouden dragen.

"Delilah en ik zijn altijd enorm geïnteresseerd geweest in nieuwe trends en stijlen… Er zijn geen stukken in deze collectie die we onszelf niet zouden zien dragen."

1 Amelia Hamlin is op de belangrijkste modeweken

Natuurlijk is het lopen op landingsbanen een groot deel van het leven van een model, en Amelia Hamelin is er zeker een pro in. Tot nu toe heeft ze talloze modeshows gelopen en enkele van haar belangrijkste vonden plaats tijdens de New York en Milaan Fashion Week. Een van de meest memorabele catwalks van Amelia Hamelin was ongetwijfeld de show van Bronx en Banco in New York Fashion Week, die plaatsvond een dag nadat het nieuws over haar breuk met Scott Disick bekend werd.

Aanbevolen: