Leven Amelia Gray en Delilah Belle Hamlin in elkaars schaduw?

Inhoudsopgave:

Leven Amelia Gray en Delilah Belle Hamlin in elkaars schaduw?
Leven Amelia Gray en Delilah Belle Hamlin in elkaars schaduw?
Anonim

Acteurs Lisa Rinna en Harry Hamlin hebben samen twee dochters - Delilah Belle, geboren op 10 juni 1998, en Amelia Gray, geboren op 13 juni 2001. Tegenwoordig zijn Delilah en Amelia getalenteerde modellen en sommigen zelfs beschouw ze als de nieuwe Kendall en Kylie Jenner.

Vandaag bekijken we hoe de relatie tussen de twee zussen echt is. Hoewel we weten dat ze heel dicht bij hun moeder Lisa Rinna staan, blijf scrollen om erachter te komen of Delilah Belle en Amelia Gray dicht bij elkaar staan!

Amelia Gray en Delilah Belle Hamlin verschenen op RHOBH

Amelia Gray en Delilah Belle Hamlin werden voor het eerst beroemd in 2014 nadat ze in een paar afleveringen van The Real Housewives of Beverly Hills waren verschenen - de reality-tv-show waarin hun moeder Lisa Rinna de hoofdrol speelt sinds 2014. Sindsdien zijn beide zussen erin geslaagd om hun carrière in de modellenindustrie te starten, en vandaag hebben ze het erg druk met werk.

Beide zussen staan erom bekend dat ze vaak openhartig zijn over hun gezondheidsproblemen in de hoop gesprekken over geestelijke gezondheid en eetstoornissen te normaliseren. Delilah Belle schreef over haar gezondheid prioriteit geven in een Instagram-bericht waarin ze zei:

"Op sociale media zien we wat mensen willen dat we zien. Ik wil dat je ziet dat ik niet perfect ben. Lange tijd heb ik om vele redenen mijn lichamelijke en geestelijke gezondheid niet genomen serieus. Ik nam het niet serieus, omdat het mensen en zelfs mezelf soms in de war brengt omdat ik er goed uitzie of ik er gezond uitzie, zodat mensen niet volledig begrijpen wanneer ik me niet goed voel. Op dit moment moet ik prioriteit geven aan mijn fysieke en geestelijke gezondheid, hoewel ik me daar vreemd schuldig over voel. Het begint een beetje eng te worden. Dus als ik niet zo aanwezig ben op sociale media, als ik deadlines niet haal, als ik mezelf niet [lijk], als ik niet op berichten reageer, is dit de reden."

Amelia Hamlin vertelde over het worstelen met een eetstoornis door de jaren heen, en ze ging zelfs over dat onderwerp in The Real Housewives in Beverly Hills. Vorig jaar op Internationale Vrouwendag deelde het model op haar Instagram:

"Ik worstelde met een eetstoornis toen ik 14 was en ik heb zoveel geluk dat ik er aan de andere kant uit ben gekomen. Ik heb er zoveel geweldige dingen van geleerd die ik echt niet terug zou nemen. Ik heb nog nooit zoveel van mezelf gehouden als nu, wat zo belangrijk is. Ik denk dat het de belangrijkste kwaliteit is die een vrouw kan hebben, "vervolgde ze. "Het is gewoon zelfliefde, zelfrespect, zelfvertrouwen en lichaamspositiviteit."

Hebben Amelia Gray en Delilah Belle Hamlin een hechte relatie?

Beide zussen hebben hun eigen gezondheidsproblemen ervaren, en door ze in het openbaar aan te spreken, hebben ze zeker nog meer met elkaar omgegaan. Iedereen die Amelia en Delilah volgt op sociale media weet dat de twee zussen heel close zijn. De twee modellen hebben een leeftijdsverschil van drie jaar en toen ze opgroeiden, brachten ze veel tijd samen door.

Tegenwoordig zijn ze nog steeds net zo dichtbij en worden ze vaak gespot terwijl ze rondhangen in Los Angeles. Hoewel de zussen niet veel over elkaar praten, betekent het feit dat ze zoveel tijd samen doorbrengen zeker dat ze heel close zijn. Beide zussen werden tegelijkertijd beroemd en hadden vaak te maken met dezelfde problemen in de ogen van het publiek. Iemand hebben die precies weet wat je doormaakt, brengt je zeker dichter bij elkaar - en de band tussen Amelia en Delilah is nog sterker geworden dankzij het tegelijkertijd doormaken van soortgelijke ervaringen.

Omdat ze zussen zijn, worden Amelia en Delilah vaak samen gecast, en meest recentelijk werkten de twee zussen met het luxe merk Versace. Omdat de zussen een iets andere look hebben - aangezien Amelia een brunette is terwijl Delilah een blondine is - zien de twee zussen er meestal geweldig uit samen in campagnes.

Behalve dat ze close met elkaar zijn, staan de twee modellen ook dicht bij hun ouders en iedereen die naar The Real Housewives of Beverly Hills kijkt, weet al hoe ondersteunend Lisa Rinna en Harry Hamlin zijn voor hun dochters en hun carrières.

Lisa Rinna staat er echter ook om bekend dat ze haar dochters wat harde liefde geeft wanneer ze het nodig hebben. In december 2021 plaatste haar dochter Delilah een TikTok waarin stond dat haar ouders moesten betalen voor haar 'traumatherapie'. Een bron voor Us Weekly onthulde dat Lisa Rinna "[Delilah] als een volwassene behandelt" en "[Delilah] vertelt dat ze onafhankelijk kan zijn en dingen alleen kan betalen." Volgens de bron is Lisa Rinna er altijd voor haar dochters, maar ze laat ook "haar dochter erg onafhankelijk zijn" en ze zou nooit "weigeren haar [kind] geld te geven als ze het nodig had."

Aanbevolen: