Howard Stern ha alt uit naar 'narcistische' Johnny Depp in schokkende diss

Inhoudsopgave:

Howard Stern ha alt uit naar 'narcistische' Johnny Depp in schokkende diss
Howard Stern ha alt uit naar 'narcistische' Johnny Depp in schokkende diss
Anonim

Veel beroemdheden hebben hun twee cent gegeven over de aanhoudende lasterzaak van Johnny Depp tegen zijn ex-vrouw Amber Heard. Meest recentelijk bood Howard Stern zijn perspectief op de rechtszaak en hij is duidelijk niet in de hoek van Johnny.

Tijdens de maandag-aflevering van SiriusXM's The Howard Stern Show, beschuldigde de media-persoonlijkheid de Pirates of the Caribbean-acteur van het opvoeren van een show voor de wereld in de hoop de jarenlange zaak te winnen.

Op de schaal van narcisme denk ik dat Johnny Depp een enorme narcist is - en wat ik daarmee bedoel is, hij dacht: 'Ik zal dit op tv zetten',' verklaarde Howard. Hij vervolgde: 'En omdat ik ben zo overtuigend en ik ben zo slim, en ik ben zo'n geweldige kerel.'”

Narcisme is een persoonlijkheidsstoornis waarbij een persoon een opgeblazen gevoel van belangrijkheid heeft. Ze hebben ook een diepe behoefte aan aandacht en bewondering, een gebrek aan empathie voor anderen en hebben vaak problematische relaties.

Waarom Howard denkt dat Johnny's getuigenis een daad is

De radiopresentator was specifiek het oneens met Johnny's beslissing om de rechtszitting live te laten streamen zodat de wereld ze kan zien. Howard zegt dat dit deel uitmaakt van zijn plan om zijn reputatie te redden door het publiek aan zijn kant te krijgen.

"Maar dat is wat narcisten doen: 'Ik zal de broek van Amerika aftrekken tijdens het proces'", legde Howard uit.

Howard voegde eraan toe dat Johnny "overacteert" en "zijn eigen materiaal schrijft terwijl hij bezig is."

Johnny diende de rechtszaak oorspronkelijk in naar aanleiding van een opiniestuk dat Amber in The Washington Post publiceerde, waarin ze het overleven van huiselijk geweld beschrijft.

Het voormalige stel ontmoette elkaar tijdens het filmen van The Rum Diary in 2011. Ze trouwden in 2015 op de Bahama's, voordat Amber de scheiding aanvroeg en het jaar daarop een straatverbod kreeg. Beide partijen hebben sinds hun splitsing verschillende beschuldigingen van misbruik geuit.

Amber moet nog het standpunt innemen, maar vorige week toonde een audio-opname die als bewijs werd gebruikt, aan dat de Aquaman-actrice toegaf haar toenmalige echtgenoot te hebben geslagen. Johnny heeft ook gedetailleerd het misbruik beschreven dat hij in zijn jeugd heeft doorstaan, wat hem naar eigen zeggen motiveerde om in een relatie met Amber te blijven om te proberen er iets aan te doen.

Hoewel het getuigenis van de acteur zwaar was, werd het ook afgewisseld met een beetje komedie. Op een gegeven moment verloor de rechtszaal de controle nadat Johnny hen aan het lachen had gemaakt, waardoor de rechter dreigde aanwezigen die hun kalmte niet konden bewaren eruit te gooien. Het proces loopt nog steeds.

Aanbevolen: