The Married At First Sight seizoen 15 koppels' eerste indrukken van partners

Inhoudsopgave:

The Married At First Sight seizoen 15 koppels' eerste indrukken van partners
The Married At First Sight seizoen 15 koppels' eerste indrukken van partners
Anonim

Married at First Sight is terug met een nieuw stel stellen! Deze keer besloot het castingteam van de Lifetime-show hun zinnen te zetten op de westkust, waardoor tien inwoners van San Diego de kans kregen om met een levenspartner weg te lopen. Zoals gebruikelijk wordt van elk castlid verwacht dat hij de sprong naar het huwelijk waagt, waarbij hij uitsluitend vertrouwt op de gedurfde matchmaking-inspanningen van het team van relatie-experts van Married at First Sight.

Na het trouwen krijgen de koppels acht weken de tijd om te beslissen of ze willen blijven of weglopen. Gezien het korte tijdsbestek, zijn deze beslissingen sterk afhankelijk van de eerste indrukken die de koppels van elkaar hebben. Laten we met dat in gedachten eens kijken hoe de pasgetrouwden van Married at First Sight seizoen 15 zich voelden toen ze hun partners voor het eerst ontmoetten.

10 Justin werd weggeblazen door Alexis

De drieëndertigjarige expert op het gebied van digitale marketing, Justin, had een grote glimlach op zijn gezicht zodra hij zijn bruid door het gangpad zag lopen.

Wat er op dat moment door zijn hoofd ging, vertelde Justin onlangs aan E! Nieuws, "Ik had zoiets van, 'Daaaaamn! Ik werd weggeblazen, maar toen ze haar mond opende [is] toen ze me echt kreeg. [Ze heeft een goede] persoonlijkheid en [ziet] er goed uit, het beste van beide werelden daar."

9 Alexis dacht dat Justin er bekend uitzag

Terwijl Justin druk bezig was met haar schoonheid te bewonderen, vond Alexis haar nieuwe echtgenoot vreemd vertrouwd.

Toen haar werd gevraagd naar haar eerste indruk van Justin in een interview met E! News, plaagde de 29-jarige logistiek specialist: "Toen ik door het gangpad liep om mijn man te zien, dacht ik: 'Hij ziet er heel bekend uit.' Dat is alles wat ik zeg."

8 Stacia was extreem nerveus voordat ze Nate ontmoette

37-jarige Stacia was een bundel zenuwen voordat ze door het gangpad liep. "Ik heb het zweet… ik wil overgeven, flauwvallen", vertelde ze aan E! News. "Ik wil dit gewoon achter me laten en mijn man ontmoeten."

Gelukkig dreven al deze zorgen weg zodra ze haar zeer knappe bruidegom bij het altaar zag.

7 Stacia bij het altaar zien was een opluchting voor Nate

34-jarige Nate kon het niet helpen, maar twijfelde aan de matchmaking-vaardigheden van Married at First Sight-experts op zijn trouwdag.

"Ik heb zoiets van, 'Waar heb ik me in godsnaam voor aangemeld?'", vertelde hij aan E! News. "Ik wacht nu bij het altaar en ik hoop echt dat Shrek dat niet doet kom door het gangpad." Gelukkig werden deze angsten tot rust gebracht toen hij zijn prachtige toekomstige levenspartner zag.

6 Binh was angstig voordat hij zijn geloften aflegde

De sprong naar het huwelijk maken kan extreem zenuwslopend zijn, zelfs voor stellen die elkaar al eeuwen kennen. Het is niet verwonderlijk dat Binh extreem nerveus was over het aangaan van deze levenslange verbintenis aan een volslagen vreemde.

De 29-jarige ingenieur opende zijn angsten in een recent interview met E! News, waarin hij onthulde dat hij "honderd verschillende gedachten in [zijn] hoofd" had voor de bruiloft.

5 Morgan ging door een achtbaan van emoties

Een huwelijk aangaan met een volslagen vreemde was net zo angstaanjagend voor Morgan als voor Binh. Gelukkig verdween Morgans angst zodra ze door het gangpad begon te lopen.

De 27-jarige geregistreerde verpleegster bekende E! Nieuws, "Ik was zo nerveus, ik was angstig, ik was een achtbaan van emoties. Maar als je uiteindelijk door het gangpad loopt, vergeet je dat allemaal een beetje."

4 Krysten was meteen aangetrokken tot Mitch

Net als haar collega-castleden was Krysten extreem nerveus op haar trouwdag. Wat betreft haar eerste indruk van Mitch, vertelde Krysten aan E! Nieuws dat ze "zich meteen tot [hem] aangetrokken voelde."

Het is duidelijk dat de beslissing van de 32-jarige verkoopvertegenwoordiger om door het gangpad te lopen, ondanks dat hij ongelooflijk ongerust was, zijn vruchten afwierp.

3 Mitch kon niet geloven dat hij echt ging trouwen

Voor Mitch was aanmelden voor Married at First Sight "tot de trouwdag een beetje leuk en leuk." De 41-jarige besefte de gevolgen van zijn beslissing pas volledig op de trouwdag toen "het hem allemaal heel hard raakte."

Wat betreft zijn indruk van Krysten, vertelde de pleitbezorger van het milieubeleid aan E! Nieuws, "Toen ik Krysten met haar vader door het gangpad zag lopen, dacht ik echt: 'Oh mijn god, dit is echt.'"

2 Lindy was enthousiast om met Miguel te trouwen

In tegenstelling tot de meesten in haar plaats, was de 29-jarige Lindy eigenlijk opgewonden om haar nieuwe echtgenoot te ontmoeten. Gelukkig maakte het zien van Miguel bij het altaar de arts van de fysiotherapie alleen maar blijer.

Lindy heeft onlangs toegelaten tot E! Nieuws, "De tweede keer dat ik Miguel zag, was ik erg opgewonden. Ik vond hem er zo knap uit zien. Ik hield van zijn pak. Ik was meteen verliefd op hem."

1 Miguel was er onmiddellijk zeker van dat zijn huwelijk met Lindy zou werken

In tegenstelling tot Lindy was Miguel begrijpelijkerwijs bezorgd op hun toegewezen trouwdag. Bij het zien van zijn bruid was de 35-jarige medisch directeur echter ervan overtuigd dat de relatie-experts van Married at First Sight de juiste keuze hadden gemaakt.

In zijn interview met E! Nieuws, Miguel herinnerde zich dat hij dacht: "OK, dit zou kunnen werken" zodra hij Lindy door het gangpad zag lopen.

Aanbevolen: