Verlaat Dave Bautista echt de 'Guardians Of The Galaxy'-franchise?

Inhoudsopgave:

Verlaat Dave Bautista echt de 'Guardians Of The Galaxy'-franchise?
Verlaat Dave Bautista echt de 'Guardians Of The Galaxy'-franchise?
Anonim

De MCU is de grootste filmfranchise ter wereld, en dankzij de ene hitfilm na de andere die sinds Iron Man uit 2008 op het grote scherm verschijnt, staat er niets meer in de weg. De franchise heeft veel risico's genomen, maar deze risico's zijn berekend en hebben hun vruchten afgeworpen.

Dave Bautista maakte zijn MCU-debuut in 2014 als Drax in Guardians of the Galaxy en hij is sindsdien in de franchise. Hoe geweldig dit ook is geweest, de recente opmerkingen van Bautista over zijn toekomst in de MCU zorgen ervoor dat fans zich afvragen of Drax in de nabije toekomst tot het verleden zal behoren.

Laten we eens nader kijken naar Bautista's tijd als Drax en hoe zijn opmerkingen zouden kunnen leiden tot een vroege MCU-exit.

Bautista heeft Drax gespeeld in de MCU

Drax MCU
Drax MCU

In 2014 maakten de Guardians of the Galaxy hun debuut in hun eigen MCU-film. Ondanks dat het niet enorm populair was in de strips, wierp Marvel's beslissing om de dobbelstenen in het team te gooien op een diepgaande manier zijn vruchten af toen de film een groot succes werd. Dave Bautista speelde Drax the Destroyer in de film en hij was een integraal onderdeel van de eerste film die fans aansprak.

Als voormalig WWE-artiest had Dave Bautista veel ervaring met het entertainen van fans, maar hij had nog steeds relatief beperkte acteerervaring. Uiteindelijk werd hij perfect gecast in de rol van Drax, en zijn optreden leidde tot enkele van de grappigste momenten in de eerste film. Natuurlijk leidde het succes van Guardians of the Galaxy al snel tot een tweede film.

Guardians of the Galaxy Vol. 2, net als zijn voorganger, werd een nieuwe grote hit voor Marvel. Bautista was opnieuw geweldig in de film, en hoewel sommige mensen liever naar de eerste aflevering kijken, is Vol. 2 had er nog steeds veel om van te houden, en het deed een aantal uitzonderlijke dingen met zijn hoofdpersonages.

Bautista zou de rol van Drax in de MCU opnieuw opnemen in zowel Infinity War als Endgame, die beide de MCU miljarden dollars opleverden aan de kassa. Hoewel Drax het grootste deel van Endgame niet in de buurt was, waren fans nog steeds enthousiast om hem in actie te zien en Thanos neer te halen. Het lijkt misschien alsof Dave Bautista dit voor altijd zou kunnen doen, maar enkele recente opmerkingen trokken de aandacht van MCU-fans.

Wordt 'Guardians 3' zijn laatste MCU-film?

Drax MCU
Drax MCU

Fans van de MCU weten allemaal dat de Guardians of the Galaxy te zien zullen zijn in Thor: Love and Thunder en in hun eigen film, maar nadat de trilogie in zijn theaters is verschenen, zou Bautista klaar kunnen zijn met de MCU.

Bautista vertelde Ellen DeGeneres: "Ik zal 54 jaar oud zijn tegen de tijd dat 3' [GOTG Vol. 3] komt naar buiten en het shirtloze ding wordt steeds moeilijker voor mij; [en] de reis is rond en ik ben gewoon klaar om een stap opzij te zetten en het af te ronden."

Hij zei ook: Ik heb interviews gegeven en veel over Guardians gepraat, en ik dacht niet dat het nieuws zou zijn, omdat ik dacht dat iedereen ervan uitging dat het zo werkt. We werken in trilogieën en James Gunn heeft al aangekondigd dat het zijn laatste film is, en als James klaar is, ben ik klaar. En ik zal ook 54 jaar oud zijn tegen de tijd dat Guardians 3 uitkomt en gewoon, het shirtloze ding wordt steeds moeilijker voor mij. De reis is rond, en ik ben klaar om een stap opzij te zetten en het af te ronden.”

Als dit waar is, eindigt de tijd van Bautista in de MCU eerder vroeger dan later. Dit betekent echter niet dat hij het niet druk zal hebben.

Wat Bautista aan dek heeft

Dave Bautista Dune
Dave Bautista Dune

Zoals we al vermeldden, heeft Bautista nog steeds zijn twee MCU-films aan dek, en het lijkt er zeker op dat de acteur nog grotere stappen gaat maken met een paar grote projecten waaraan hij gehecht is.

Alleen al dit jaar zat Bautista in Army of the Dead, en hij zal ook in Dune zijn, dat later dit jaar uitkomt. Beide films hebben het potentieel om succesvol te zijn, wat een goed voorteken is voor Bautista en zijn toekomstige projecten.

Volgens IMDb is Bautista ook verbonden aan projecten als Knives Out 2, Groove Tails, Universe's Most Wanted en In the Lost Lands. Fans zullen goed in de gaten houden hoe ze allemaal spelen.

De recente opmerkingen van Dave Bautista zorgen ervoor dat het lijkt alsof Drax the Destroyer te zijner tijd tot het verleden zal behoren.

Aanbevolen: