Kim Kardashian kan trouwen met Pete Davidson: 'Fourth Time's The Charm

Inhoudsopgave:

Kim Kardashian kan trouwen met Pete Davidson: 'Fourth Time's The Charm
Kim Kardashian kan trouwen met Pete Davidson: 'Fourth Time's The Charm
Anonim

Kim Kardashian heeft misschien net haar scheiding van Kanye West afgerond, maar de realityster bespreekt al de mogelijkheid van een vierde huwelijk.

Tijdens een voorproefje van de aflevering van The Kardashians van donderdag, onthulde Kim of ze open staat om weer door het gangpad te lopen. In de scène bespraken de Kardashians de verloving van Kourtney met Travis Barker.

Kris zei dat ze niet denkt dat het paar "te lang zal wachten" voordat ze in het huwelijksbootje stappen, waarbij Kim erop wijst dat ze al een baby hebben geprobeerd met behulp van IVF. "Voor mij, een baby zit je voor het leven vast," zei Kim.

Hoewel ze drie mislukte huwelijken heeft gehad, verduidelijkte Kim dat dit niet betekent dat ze het idee heeft om opnieuw te trouwen. "Ik geloof in liefde, daarom is er hopelijk nog maar één bruiloft voor mij, de vierde keer is de charme", vervolgde ze.

De oprichter van SKIMS heeft niet duidelijk gemaakt of ze het heeft gehad over een relatie met haar huidige vriend, Saturday Night Live-ster Pete Davidson.

Kim en Pete worden serieus, kunnen binnenkort verloofd raken

Het paar werd afgelopen oktober voor het eerst met elkaar verbonden, maar het lijkt serieus te worden - Pete heeft verschillende tatoeages gekregen ter ere van Kim, waaronder een die de initiaal lijkt te zijn van de vier kinderen die ze met Kanye deelt. Een bron vertelde Us Weekly in januari dat de relatie van het stel "serieus wordt".

Kanye sprak eerder dit jaar op sociale media over zijn ongenoegen om Kim verder te zien gaan naast haar opvoedingsbeslissingen en hun voogdijschema. Desalniettemin zijn Kim en Pete de afgelopen maanden steeds meer bekend geworden met hun relatie.

Kim vroeg vorig jaar oorspronkelijk de scheiding aan van Kanye. Kim werd in maart van dit jaar legaal vrijgezel verklaard door de rapper, hoewel ze nog steeds bezig zijn hun vermogen te verdelen en een voogdijregeling uit te werken. Het voormalige koppel stapte in 2014 in het huwelijksbootje.

Kim was twee keer getrouwd vóór haar verbintenis met Kanye. Haar eerste huwelijk was met muziekproducent Damon Thomas en duurde van 2000 tot 2004. Gerechtelijke documenten beweren dat Kim tijdens hun huwelijk te maken had met huiselijk geweld.

Ze trouwde in 2011 met Kris Humphries tijdens een op televisie uitgezonden ceremonie. Hun huwelijk duurde slechts 72 dagen voordat Kim de scheiding aanvroeg, hoewel het pas in 2013 werd toegekend.

Aanbevolen: