De 10 meest eigenzinnige en excentrieke outfits van Lil Nas X

Inhoudsopgave:

De 10 meest eigenzinnige en excentrieke outfits van Lil Nas X
De 10 meest eigenzinnige en excentrieke outfits van Lil Nas X
Anonim

Lil Nas X werd populair nadat hij doorbrak in de muziekscene met Old Town Road met Billy Ray Cyrus, die negentien weken lang bovenaan de Billboard-hitlijsten stond. Hij maakte een gedenkwaardige entree als openlijk homoseksuele, zwarte hiphopartiest die niet bang was om zijn ware zelf aan de wereld te tonen. Zijn getalenteerde zanger- en songwritervaardigheden hebben hem geholpen verschillende hitsingles te schrijven die hem meerdere prijzen en onderscheidingen hebben opgeleverd.

Tijdens het bijwonen van deze spraakmakende awardshows en mode-evenementen, brengt Lil Nas X zijn kenmerkende stijl van glitter, patronen en levendig gekleurde outfits. Hij heeft onconventionele kleuren gecombineerd en gender-fluïde accessoires aangetrokken die elk hoofd in zijn richting hebben doen draaien. Van het dragen van een rok tot een talkshow tot pailletten in de Met, laten we eens kijken naar de meest eigenzinnige en excentrieke outfits van Lil Nas X.

10 2021 MTV Video Music Awards

Lil Nas X bracht zijn beste zelf naar de rode loper van MTV VMA 2021 toen hij gekleed kwam in een unieke prom-outfit. De zangeres droeg een op maat gemaakte lila Versace-look en een half toga, half pak. De outfit had een gestructureerde vorm van een smoking en broek aan de ene kant en een slepende stof met een elegante halslijn aan de andere kant. Bovendien droeg hij bijpassende laarzen om de look af te maken.

9 2021 Met Gala

Springend op de trend om meerdere outfits uit te trekken voor zijn debuut op de rode loper van het Met Gala, schitterde Lil Nas X in drie vorstelijke gouden outfits die bij het thema pasten: In America: A Lexicon of Fashion. Donatella Versace ontwierp zijn ensemble en de eerste outfit was een sierlijke cape met gouden kralen. Daaronder was hij gekleed in een gouden harnas en toen hij het afwierp, onthulde hij een zwart met gouden bodysuit.

8 2020 Grammy Awards

Een andere Versace-outfit op de lijst, Lil Nas X, channelde een oproep uit de jaren 90 in een knalroze cowboypak voor de Grammy's van 2020 om in het thema te blijven voor zijn hit Old Town Road. Zijn aangepaste outfit bestond uit een kort jasje, een cowboyhoed en een broek met hoge taille. Hij combineerde de look met cowboylaarzen, zijden sjaals en sieraden van John Hardy en Versace.

7 2021 BET Awards

Lil Nas X imponeerde op de 2021 BET Awards met een overweldigend modestatement. Ontworpen door Andrea Grossi, de oversized dramatische jurk die door de zangeres werd gedragen, had een korset met rits, een geplooide rok en een bijpassend jasje. Hij veranderde toen in een nieuwe outfit en kwam weer tevoorschijn in een broekpak met geborduurde bloemen van Richard Quinn.

6 10e jaarlijkse LACMA Art+Film Gala

Op het 10e jaarlijkse LACMA Art+Film Gala in 2021 droegen veel beroemdheden Gucci-outfits, en Lil Nas X was niet anders. Hij maakte een plons op het tapijt in een opvallend geel pak. Hoewel het pak zelf een opvallende verschijning was, had het ook zwaar gevederde mouwen, en de outfit werd gecompleteerd met een paar bruine loafers.

5 2019 Internet Live door Buzzfeed Performance

Als headliner voor Internet Live van Buzzfeed, werd het optreden van Lil Nas X lang verwacht door het publiek toen hij zijn nieuwe hit Panini live debuteerde. Hij kwam gekleed in een holografisch pak, ontworpen door het in New York gevestigde merk Krone. De outfit had een western-stijl franje op de mouwen en het juk. Hij koos ervoor om het pak zonder shirt te dragen en maakte de look af met brutale elektrische gele cowboylaarzen.

4 2021 The Tonight Show With Jimmy Fallon

Nadat Lil Nas X tijdens zijn SNL-optreden als muzikale gast een kleerkaststoring had opgelopen, deed hij de broek uit en koos hij ervoor om zich aan te sluiten bij de herenkledingrokbeweging. Samen met een oversized blazer droeg hij een geruite Louis Vuitton-rok uit de herfstcollectie van Virgil Abloh 2021 toen hij werd geïnterviewd tijdens The Tonight Show met Jimmy Fallon in de hoofdrol. Hij combineerde het ensemble met zwarte gevechtslaarzen.

3 2019 American Music Awards

Na het dragen van ruches en pailletten voor veel van zijn awardshow-outfits, koos Lil Nas X ervoor om prints te dragen voor de AMA's van 2019. Zijn fel neongroene pak, ontworpen door Christopher John Rogers, had een kort jasje over een top met zebraprint. Om de outfit af te maken, droeg hij bijpassende bedrukte handschoenen.

2 2020 Halloween Opstaan

Nicki Minaj was een inspiratie voor Lil Nas X om zijn ware zelf te worden en zijn muziek aan de wereld te laten zien. Om eer te bewijzen aan een van zijn favoriete muzikanten, ging hij voluit en channelde hij zijn innerlijke Nicki Minaj voor Halloween in 2020. Van de outfit tot het haar en de make-up, hij was verkleed als Minaj in haar muziekvideo uit 2011 voor de hit enkele Super Bass.

1 2019 MTV VMA Awards

Bij zijn eerste MTV VMA's in 2019 zette Lil Nas X de rode loper in brand met zijn outfit en het podium met zijn muziek. Hij stapte op de rode loper in een door Prince ontworpen kostuum ontworpen door Christian Cowan. De smoking in jaren 70-stijl werd geleverd met een overhemd van kant met ruches, vloeiende mouwen en een pak met lovertjes.

Hoewel zijn spel op de rode loper altijd top was, heeft Lil Nas X ook zijn beste ensembles laten zien voor zijn muziekvideo's, waar hij unieke concepten tot leven brengt met excentrieke outfits die moeilijk te vergeten zijn. Met zijn gedurfde en onconventionele modekeuzes wordt Lil Nas X een van de beste mode-iconen in de nieuwe golf van jonge muzikanten.

Aanbevolen: