Travis Scott is niet met Kylie Jenner om de juiste redenen, dit is wat de experts zeggen

Inhoudsopgave:

Travis Scott is niet met Kylie Jenner om de juiste redenen, dit is wat de experts zeggen
Travis Scott is niet met Kylie Jenner om de juiste redenen, dit is wat de experts zeggen
Anonim

De laatste tijd hebben fans het gevoel dat er iets mis is met de relatie van Kylie Jenner en Travis Scott. Het begon nadat de rapper een verwarrend Vaderdag Instagram-verhaal plaatste waarin de oprichter van Kylie Cosmetics werd gezien terwijl ze met haar rug naar de camera kookte. "Shawty hier en gooit dienaar beneden !!!!" onderschrift van de controversiële Astroworld-kunstenaar. De rapper wees de foto snel af.

Ondertussen plaatste de ster van The Kardashians voor de gelegenheid een gezond eerbetoon aan hem: een foto van hem met hun twee kinderen in bed. "Fijne vaderdag papa, we houden van je", schreef Jenner in het bijschrift. Volgens een relatie-expert laten hun sociale media-activiteiten een aantal serieuze verschillen zien tussen hun prioriteiten als ouders - een rode vlag, vooral als fans gelijk hebben dat ze in het geheim getrouwd zijn …

Kylie Jenner & Travis Scott's Instagram-berichten zijn te verschillend

In een gesprek met Nicki Swift legde relatie-expert en levenscoach Nicole Moore uit waarom de posts op sociale media van Scott en Jenner 'belangrijk' zijn in hun relatie. "Kylie en Travis posten zo weinig over elkaar op sociale media dat we moeten aannemen dat wanneer ze ervoor kiezen om over de andere persoon te posten, het er op de een of andere manier toe doet", zei ze. Ze citeerde voor het eerst het Vaderdag-eerbetoon van de realityster aan de muzikant. "Kylie ziet Travis als een geweldige vader. Ze ziet hem met 'hartogen' en wil dat de wereld hem ziet. Kylie deelde een foto van Travis liggend in bed met hun twee kinderen die op hem knuffelen", zei Moore over de foto.

"Deze foto was 100% bedoeld om een 'awww, Travis is een geweldige vader' gevoel bij de kijkers op te wekken," vervolgde ze."Het benadrukt hem in het best mogelijke licht, want er is niets waardoor een man er beter uitziet op sociale media dan hem af te schilderen als een goede vader." De oprichter van Love Works Method merkte op dat Scott's Instagram-verhaal van Jenner een heel andere boodschap verzendt. "Laten we dat contrasteren met de foto die Travis koos om te delen… en dat is een foto van Kylie die kookt, haar van achteren laat zien en haar prominente achterkant benadrukt," zei Moore. "Zijn bericht ging duidelijk over Kylie's lichaam en hij schepte erover op."

Travis Scott's prioriteiten lijken niet overeen te komen met die van Kylie Jenner

Volgens Moore laat wat de posts van Scott en Jenner "kozen om te benadrukken over de andere persoon" een "zeer duidelijk" contrast zien tussen hun opvattingen. De relatie-expert voegde eraan toe dat de ooit genoemde "jongste zelfgemaakte miljardair aller tijden" foto's van Scott deelt die "[demonstreren] … dat ze het beste in hem ziet, ze misschien zelfs het gevoel heeft dat ze de 'echte' Travis ziet." Volgens Moore toonde Jenner's vaderdagpost vooral "dat ze Travis waardeert om wie hij is als persoon" en "hem ziet als iemand die bijdraagt aan het gezin."

"Kylie kiest ervoor om Travis als persoon te benadrukken, zijn karakter te delen en de allerbeste aspecten van hem te benadrukken", vervolgde de levenscoach. Ondertussen lijkt de rapper gefocust op Jenner's uiterlijk wanneer hij over haar post. Hij "deelde niets over haar persoonlijkheid, haar moederschapsvaardigheden of andere goede eigenschappen", zei Moore. "Hij koos ervoor om haar seksuele aantrekkingskracht te benadrukken, wat aangeeft dat hij haar misschien eerst als een punt van seksuele bevrediging ziet, boven al haar andere kwaliteiten."

De liefdesexpert zei dat dergelijk gedrag "iets zegt over waar zijn prioriteiten liggen of op zijn minst, dat hij niet bewust nadenkt over hoe hij Kylie in het best mogelijke licht kan zetten." Ze voegde eraan toe dat "Travis er bewust voor kiest om te delen over Kylie's uiterlijk en wat ze voor hem doet, niet over haar karakter of andere positieve eigenschappen."

Zijn Kylie Jenner en Travis Scott in het geheim getrouwd?

In maart 2022 wekte Jenner verlovingsgeruchten op toen ze een foto op haar Instagram-verhaal plaatste met twee zeer symbolische ringen aan haar linkerringvinger: een met diamanten gevulde band en een kleinere gouden band. De zakenmagnaat heeft nooit gereageerd op de speculaties en heeft gezwegen over haar hernieuwde romance met Scott. De twee gingen in oktober 2019 uit elkaar en kwamen in juni 2021 weer bij elkaar. Volgens een insider zijn de twee "niet verloofd", laat staan getrouwd.

De "speculatie is helemaal niet waar. Ze zijn niet verloofd", vertelde de bron aan E! Nieuws. Ze voegden eraan toe dat het stel destijds gericht was op "twee kinderen tegelijkertijd opvangen". "Kylie en Travis doen het allebei heel goed samen en passen zich aan aan een nieuw schema", deelden ze. "Ze hadden hun routine niet meer met Stormi, dus ze moeten nu weer aan de slag met dingen zoals de hele nacht wakker moeten zijn en twee kinderen tegelijk opvangen."

Aanbevolen: