Harry Potter: 10 beroemdheden die totale Potterheads zijn

Inhoudsopgave:

Harry Potter: 10 beroemdheden die totale Potterheads zijn
Harry Potter: 10 beroemdheden die totale Potterheads zijn
Anonim

Fans van Harry Potter hebben één belangrijk ding gemeen! Ze worden door iedereen ter wereld pottenbakkerskoppen genoemd. Fans van Harry Potter weten meestal alles wat er te weten v alt over de filmfranchise, van de personages tot de spreuken. Ze weten zelfs de details over welke acteurs en actrices elk personage hebben aangenomen.

True Potterheads kennen zelfs de grote verschillen tussen de boekenreeks geschreven door J. K. Rowling en de live-action films die in 2001 in première gingen. De laatste Harry Potter-film werd uitgebracht in 2011 en was verwoestend en hartverscheurend voor twee Potterheads allemaal over de hele wereld! Iedereen wilde het verhaal zien doorgaan, vooral de volgende beroemdheden.

10 Bella Thorne houdt van Harry Potter vanwege Emma Watson

Bella Thorne is een enorme Harry Potter-fan en op 9 november 2010 tweette ze dat ze opgewonden was om de volgende Harry Potter-film te zien en dat ze dol was op Emma Watson! Emma Watson is een mooie jonge actrice die gedurende de hele franchise de rol van Hermione Granger op zich nam. Interessant genoeg lijken Bella Thorne en Emma Watson in sommige opzichten eigenlijk een beetje op elkaar.

9 Camila Cabella kwam in 2015 bij de fandom

Camila Cabello is een andere geweldige beroemdheid die absoluut geobsedeerd is door de Harry Potter-franchise. Ze twitterde: "Is het te laat om lid te worden van de Harry Potter-fandom" op 16 januari 2015. De tweet leverde uiteindelijk meer dan 14.000 likes op, omdat veel mensen het duidelijk konden vinden! Om je vraag te beantwoorden, het is nooit te laat om lid te worden van de Harry Potter-fandom. Mensen kunnen lid worden van de fandom wanneer ze maar willen!

8 Selena Gomez en Daniel Radcliffe hebben allebei eerder tovenaars gespeeld

Selena Gomez is een andere getalenteerde schoonheid die helemaal in de Harry Potter-franchise is. Het is best grappig dat ze op een bepaald moment in haar acteercarrière ook een tovenaar heeft gespeeld in Wizards of Waverly Place op Disney Channel. Ze kan zich zeker inleven in Daniel Radcliffe, Emma Watson en Rupert Grint als het gaat om het zwaaien van een wind en doen alsof ze magische krachten heeft, omdat ze allemaal tovenaars en hun acteercarrière hebben gespeeld.

7 Niall Horan is "geobsedeerd" door Harry Potter

Niall Horan tweette over zijn liefde voor Harry Potter en zei: "Ik ga niet liegen, ik ben nu geobsedeerd door Harry Potter, ik heb in drie dagen vijf films bekeken sinds ik naar de studiotour ben geweest!" Het is zo geweldig dat hij openlijk zijn volledige en totale liefde en bewondering voor de Harry Potter-filmfranchise kon toegeven. Hij plaatste het op Twitter zodat zijn fans het konden retweeten!

6 Kit Harington Zelfs Rocks Harry Poster Kostuums

HBO's Game of Thrones hielp de wereld om een gedurfde en geweldige introductie te krijgen van Kit Harington, die de rol van Jon Snow op zich nam.

De wereld van Game of Thrones is vergeleken met de wereld van Harry Potter, omdat beide werelden magisch, donker en vol bovennatuurlijke gebeurtenissen zijn. Interessant genoeg is Kit Harrington een totale Harry Potter-fan. Hier afgebeeld, draagt hij zelfs een Harry Potter-kostuum!

5 Ariana Grande met een replica van Zweinstein

Ariana Grande is een grote fan van Harry Potter en hier afgebeeld, poseert ze naast een replica van het kasteel voor Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus. Ariana Grande is een enorm getalenteerde en populaire muzikante en het feit dat ze openlijk heeft gesproken over haar liefde voor de Harry Potter-filmfranchise, helpt alleen maar om vuur aan de vlam toe te voegen met hoe ongelooflijk het is.

4 Liam Payne met zijn Harry Potter-verjaardagstaart

Liam Payne is een ander voormalig lid van One Direction die helemaal geobsedeerd is door Harry Potter. Sterker nog, de foto hierboven is er het bewijs van! Zijn verjaardagstaart was een stapel boeken uit de Harry Potter-filmfranchise!

Welk bewijs hebben jullie Liam's fans nog meer nodig om te weten dat hij totaal geobsedeerd is door Harry Potter? Hij is de definitie van een pottenbakker.

3 Keira Knightley houdt van het litteken van Harry Potter

Keira Knightley sprak over haar liefde voor Harry Potter in een MTV-interview en zei: "Ik heb alle boeken gelezen. Harry, hij is best cool. Hij heeft een goed litteken." Keira Knightley heeft haar deel van griezelige, donkere en bovennatuurlijke films gedaan … Vooral als we denken aan de Pirates of the Caribbean-filmfranchise die door de jaren heen ook is vergeleken met de Harry Potter-franchise. Pirates of the Caribbean gaan over piraten, terwijl Harry Potter-films over tovenaars gaan, maar toch.

2 Chloe Grace Moretz in haar Bellatrix Lestrange-kostuum

Chloe Grace Moretz is een totale Potterhead! Hier afgebeeld, is ze net in een kostuum als Bellatrix Lestrange, een personage dat werd gespeeld door Helena Bonham Carter. Bellatrix staat bekend als super raar en griezelig. Het is bekend dat er veel kostuums zijn waarin mensen zich kunnen verkleden, maar wanneer ze ervoor kiezen om zich te kleden in een kostuum van Harry Potter, bewijst dit gewoon dat ze echte fans zijn! Chloe was ook niet verlegen over haar kostuum - ze plaatste het op sociale media.

1 Jennifer Lawrence Lees alle boeken

Jennifer Lawrence is ook een grote fan van Harry Potter. Ze zei: 'Ik was razend over Harry Potter. Ik heb ze allemaal gelezen. Ik schreeuwde tegen [Daniel Radcliffe] de eerste keer dat ik hem ontmoette!“Jennifer Lawrence is een andere actrice die deel uitmaakte van een filmfranchise die zwaar wordt vergeleken met de Harry Potter-filmfranchise. Ze was de ster van de Hongerspelen-saga. De sagen kunnen niet meer van elkaar verschillen, maar ze zijn allebei behoorlijk donker en serieus.

Aanbevolen: