Het kantoor: 10 tekenen dat jij de Kelly Kapoor op je werkplek bent

Inhoudsopgave:

Het kantoor: 10 tekenen dat jij de Kelly Kapoor op je werkplek bent
Het kantoor: 10 tekenen dat jij de Kelly Kapoor op je werkplek bent
Anonim

Het personage van Kelly Kapoor werd gespeeld door Mindy Kaling, een van de grappigste komische actrices ooit. Ze heeft veel andere films en tv-shows buiten The Office gedaan, waaronder The Mindy Project, Ocean's 8 en Late Night.

Het personage van Kelly Kapoor staat bekend als de roddel op kantoor die letterlijk geen enkel geheim kan bewaren. Ze staat ook bekend als de klantenservicespecialist op wie iedereen kan vertrouwen om klachten van klanten af te handelen. Een ander ding waar ze bekend om staat, is dat haar persoonlijke problemen haar volgen in de professionele setting van haar werkplek. Ben jij de Kelly Kapoor van je werkplek?

10 Uw bekende onder uw collega's voor het verspreiden van roddels op de werkplek

Kelly Kapoor
Kelly Kapoor

Kelly Kapoor stond op kantoor bekend als een grote roddel. Als iemand de bonen van een geheim voor haar zou morsen, zou het niet lang een geheim blijven! Ze leek op deze manier erg op Michael Scott. Als je collega's weten dat je niet met geheimen te vertrouwen bent omdat het te moeilijk voor je is om je lippen op elkaar te houden, dan ben jij de Kelly Kapoor van je werkplek.

9 Je collega's weten dat ze naar je toe kunnen komen als ze zich vervelen

Kelly
Kelly

Kelly Kapoor was er altijd voor haar collega's als ze zich verveelden. Een van de collega's met wie ze de meeste tijd doorbracht (van alle anderen) was Ryan Howard, haar af en toe vriendje. En bij elke scène is het duidelijk dat ze hem helpt zijn werkdag door te komen door een gesprek met hem aan te gaan! Als uw collega's het gevoel hebben dat ze naar u toe kunnen komen en u hen het gevoel geeft dat de uren van de dag sneller voorbijgaan, bent u de Kelly Kapoor van uw werkplek.

8 De servicevaardigheden van je klanten zijn geweldig

Kelly Kapoor
Kelly Kapoor

Kelly Kapoor was verantwoordelijk voor de klantenrelaties op kantoor, wat betekent dat ze telefoontjes aannam van klanten die klachten hadden. Ze was altijd super geduldig en zorgzaam met elke klant, ongeacht hoe overstuur ze waren. Als je echt goed bent in het omgaan met klanten en je geduld kunt bewaren, dan lijk je erg op Kelly. Het is gemakkelijk voor medewerkers van de klantenservice om hun geduld te verliezen als ze de hele dag door een heleboel mensen worden toegeroepen, maar sommige medewerkers van de klantenservice kunnen natuurlijk hun hoofd koel houden.

7 Je bent goed in het opvrolijken van de mensen met wie je werkt

kelly en erin
kelly en erin

Kelly Kapoor kon haar collega's gemakkelijk opvrolijken. Toen Erin Hannon (gespeeld door Ellie Kemper) bijvoorbeeld erg verdrietig was over Andy's relatie met zijn vriendin Jessica, stapte Kelly op en bracht Jessica in het bijzijn van iedereen op het kerstfeest in verlegenheid om Erin zich beter te laten voelen! Je lijkt erg op Kelli als je collega's weten dat ze naar je toe kunnen komen voor een stemmingsboost.

6 Je kleedt je graag schattig als je elke dag naar je werk gaat

Kelly Kapoor
Kelly Kapoor

Kelly Kapoor maakte er een punt van om elke keer dat ze naar haar werk kwam modieus schattig te kleden volgens haar eigen normen. Ze kleedde zich nog mooier toen ze wist dat Ryan Howard er zou zijn! Voor sommige mensen (die hun baan beu zijn), is het gemakkelijk om lui te worden met dagelijkse modekeuzes. Als je elke keer dat je naar je werk gaat nog steeds om je uiterlijk geeft, dan kun je je inleven in Kelly.

5 Je bent bevriend met de meeste van je collega's

de office-cast
de office-cast

Kelly Kapoor kon het goed vinden met vrijwel elke persoon met wie ze op kantoor werkte. Ze was cool met iedereen, van haar manager, Michael Scott, tot de receptioniste, Erin Hannon. Ze was ook cool met vrijwel alle verkopers en accountants.

Niemand op kantoor had ooit echt ruzie met Kelly Kapoor, behalve Dwight Schrute toen hij probeerde haar te laten ontslaan omdat ze loog over zijn en Jim's klantrecensies. Als je op vriendschappelijke voet staat met de meeste van je collega's, dan ben je net als Kelly.

4 Je hangt buiten de klok rond met je collega's

Kelly Kapoor
Kelly Kapoor

De eerste keer dat Kelly Kapoor en Ryan Howard met elkaar in contact kwamen, was op 13 februari, de avond voor Valentijnsdag! Ze ging met hem en zijn vrienden naar een bar… Wat betekent dat ze zich op haar gemak voelt met collega's buiten de klok. Als je collega's hebt uitgenodigd om rond te hangen na het werk of wanneer je maar wilt, dan ben je hoogstwaarschijnlijk de Kelly Kapoor van je kantoor!

3 Je bent eerder betrapt op het gebruik van je telefoon op het werk

Kelly
Kelly

Kelly Kapoor werd betrapt op het gebruik van haar telefoon tijdens de kerstfeestinterventie voor Meredith nadat het haar van Meredith in brand vloog. Ze legde uit dat ze haar telefoon gebruikte omdat het kerstfeest een totale sleur was geworden.

Als je je op je werk verveelt, ben jij dan het type persoon dat je telefoon tevoorschijn ha alt en door sociale media bladert of sms-berichten naar vrienden stuurt? Zo ja, dan ben je net als Kelly Kapoor!

2 Je persoonlijke drama volgt je soms naar je werkdag

Kelly Kapoor
Kelly Kapoor

Elke keer dat Kelli Kapoor een persoonlijk probleem had buiten de werkplek, uitte ze zonder enige aarzeling haar grieven aan haar collega's. De meeste van haar problemen draaiden om haar relatie met Ryan Howard. Hij heeft haar echt een aantal jaren door het belsignaal gestuurd. Elke keer als hij haar pijn deed, vertelde ze erover of praatte erover met iedereen die haar wilde horen. Als uw persoonlijke problemen u naar de werkplek volgen, bent u misschien wel de Kelly Kapoor van uw werkplek.

1 Je bent tevreden met wat je doet voor de kost

Kelly Kapoor
Kelly Kapoor

Kelly Kapoor was helemaal tevreden en blij met wat ze deed voor de kost als klantenservicespecialist op kantoor. Ze klaagde nooit over haar dagelijkse taken of iets dergelijks, omdat ze oprecht tevreden was. Als je het gevoel hebt dat je helemaal gelukkig en comfortabel bent in je huidige baan, dan ben je net als Kelly Kapoor - en misschien wel de Kelly Kapoor van al je collega's.

Aanbevolen: