9 Beroemdheden die recepten hadden, gaan viral op TikTok

Inhoudsopgave:

9 Beroemdheden die recepten hadden, gaan viral op TikTok
9 Beroemdheden die recepten hadden, gaan viral op TikTok
Anonim

De drukke levensstijl van beroemdheden verbiedt hen vaak om gewone taken zoals koken uit te voeren. Hoewel velen persoonlijke koks en assistenten hebben om hen te helpen, met hun veeleisende schema's, koken velen ook graag zelf. De lockdown tijdens de pandemie van afgelopen zomer leek de innerlijke chef te veroorzaken in verschillende celebs die extra tijd aan hun handen hadden. Velen hebben erover gepost op hun sociale mediaplatforms, vooral TikTok

Van de Kardashianclan tot zangers Taylor Swift en Lizzo, fans werden gek van deze recepten, ze nabootsten in hun eigen keuken en werden verrast met de heerlijke ma altijden die hun favoriete beroemdheden hadden verstopt! Blijf lezen om te horen over 8 recepten van beroemdheden die viraal zijn op TikTok.

8 Kylie Jenner

Je denkt misschien niet dat miljardairs van instant ramen genieten, maar blijkbaar wel! Kylie Jenner bracht haar ramenrecept voor het eerst uit in 2016 via Snapchat. Het kwam echter weer boven op TikTok, omdat het een veelbesproken onderwerp is over de app over wat je aan de noedels moet toevoegen. Kylie voegt boter, knoflookpoeder en een ei toe aan de hare, en mensen lijken er op deze manier van te houden. Zus Khloe Kardashian heeft ook haar ramen gedeeld, een gezondere optie met verse groenten en kip. Volgens Delish is Kylie's echter beter!

7 Gigi Hadid

Als je nog nooit van dit recept hebt gehoord, heb je in de zomer van 2020 vast niet op je telefoon gezeten. De pittige wodka-pasta van Gigi Hadid zou een goede dupe zijn van de pittige rigatoni van het New Yorkse restaurant Carbone, die $ 32 kost. een bord. Gigi plaatste het recept vorig jaar mei oorspronkelijk op haar Instagram-verhaal en het werd meteen de nieuwe kooktrend in quarantaine. Met tomatenpuree, slagroom, rode pepervlokken en een scheutje wodka is de saus de ster van dit gerecht. Veel mensen hebben het opnieuw gemaakt en iedereen lijkt er dol op te zijn!

6 Kourtney Kardashian

Kourtney beweert de afgelopen 5 jaar bijna elke ochtend haar avocadopudding te hebben gegeten. Gemaakt met slechts 3 ingrediënten (avocado's, kokosmelk en honing) zijn er gemengde beoordelingen over dit gezonde ontbijt. In Addison Rae's "Day in my Life With Kourtney Kardashian"-video die ze afgelopen zomer op YouTube plaatste, aten de besties de pudding na een training en Addison vond het geweldig om te zeggen dat het het beste was dat ze ooit had gegeten. Na die video besloten veel mensen op TikTok om het uit te proberen en er waren gemengde recensies. Sommigen vonden het lekker, anderen waren het er niet mee eens en zeiden dat het naar babyvoeding smaakte.

5 Lizzo

Lizzo is een frequente TikToker die haar ma altijden vaak deelt met haar fans. Ze doet mee aan veel trends, zoals de heerlijke naturen-muesli (letterlijk fruit en ijs in een kom met melk), en de niet zo heerlijke mosterd op watermeloen. Enkele van haar eigen recepten die enorm populair zijn geworden in de app, zijn onder meer haar veganistische mac en kaas gemaakt met Banza-kikkererwtenpasta en spruitjes-nacho's, waarin ze airfriend brussels overtreft met veganistisch vlees en queso. Als je thuis gezonde ma altijden wilt bereiden, is Lizzo een aanrader.

4 Taylor Swift

Voor het eerst gepost op Taylor's Tumblr-account in 2014, werden haar chai-advocaatkoekjes afgelopen december opnieuw viraal op TikTok met de release van haar Evermore-album. Het begint als een eenvoudig recept voor suikerkoekjes, maar voegt dan een chai-theepakket toe aan de droge ingrediënten om het die geliefde smaak te geven. Dan gebruikt ze in de kers, in plaats van melk, advocaat om nog meer een vakantiesmaak toe te voegen! De swifties waren er snel bij om deze te rennen en te bakken, en ze waren geobsedeerd.

3 Trisha Paytas

Youtuber Trisha Paytas heeft zich altijd uitgesproken over haar liefde voor eten. Haar mukbang-video's op zowel YouTube als TikTok hebben miljoenen views. Het afgelopen jaar heeft Trisha echter graag voor zichzelf gekookt en dat gedeeld met haar fans. In februari plaatste ze haar " Fancy Butter Noodles " waarin ze knoflook en zout toevoegt en het emulgeert tot een botersaus. Het recept is technisch gezien van Youtuber Babish, maar ze staan nu op TikTok bekend als Trisha's boternoedels.

2 Gordon Ramsay

Hoewel Gordon Ramsay een zeer professionele chef-kok is met honderden beroemde recepten, lijkt zijn veganistische bacon een rage op TikTok. Hoewel Ramsay oorspronkelijk kritisch was over plantaardig koken, is hij er de afgelopen jaren mee bezig geweest en beweerde dat "veganisme in opkomst is en dat we ons moeten aanpassen". Het "spek" is gemaakt van gemarineerde tofu, gevuld tussen twee rijstpapierstroken en gedrenkt in een gekruid botermengsel. Daarna wordt het in de oven gebakken tot het krokant is. Gebruikers die het opnieuw hebben gemaakt, lijken het redelijk goed te vinden en geven het een 8,5/10 en noemen het spectaculair.

1 Chrissy Teigen

Chrissy Teigen is de auteur van twee kookboeken " Cravings: Recipes for All the Food You Want to Eat" en " Cravings: Hungry for More." Ze heeft ook een website, Cravings van Chrissy Teigen, waarin ze recepten plaatst voor gemakkelijke doordeweekse ma altijden en een kijkje in haar leven met John Legend en hun twee kinderen volgens Insider. Het is echter haar bananenbrood dat het internet echt aan het praten heeft. Het werd begin 2021 een trend op TikTok en het geheime ingrediënt is een pakket vanillepuddingmix samen met kokosschaafsel. Fans noemen het levensveranderend.

Aanbevolen: