20 foto's van de hoogte- en dieptepunten van Brad Pitt's carrière

Inhoudsopgave:

20 foto's van de hoogte- en dieptepunten van Brad Pitt's carrière
20 foto's van de hoogte- en dieptepunten van Brad Pitt's carrière
Anonim

Brad Pitt is ongetwijfeld een van de heetste celebs in Hollywood. Nee, niet fysiek (hoewel hij weliswaar een knappe man is), maar hot als in populariteit. Op de een of andere manier weet Pitt zijn relevantie als acteur nu al drie decennia vast te houden. Natuurlijk kwam niet al die relevantie voort uit goed nieuws.

In veel opzichten heeft Pitts carrière een veelvoud van stijgingen en dalingen meegemaakt. Zijn filmcarrière zelf is nog steeds succesvol met weinig tot geen tekenen van vertraging, maar er waren een paar gevallen waarin zijn publieke imago een klap of twee kreeg. Meer recentelijk heeft hij zowel voor als achter de camera een soort heropleving doorgemaakt, mede dankzij zijn laatste project met Quentin Tarantino (samen met nieuwe geruchten over Jennifer Aniston) dat hernieuwde interesse in de ster heeft gewekt. Hij heeft echt net zoveel hoogtepunten in zijn carrière als dieptepunten meegemaakt, en we zijn hier om te praten over hoogtepunten van beide kanten van het hek.

20 Hoogtepunten: Trouwen met Jennifer Aniston

Hoewel hun gelukkige verbintenis niet zo gelukkig eindigde, met slechts een huwelijk van vijf jaar, zouden zowel Brad Pitt als Jennifer Aniston in staat moeten zijn om met goede herinneringen op hun trouwdag terug te kijken. Een bruiloft zou de gelukkigste dag van het leven van een stel moeten zijn, ook al besluit het stel er jaren later mee te stoppen.

19 Low: Jen verlaten om bij Angie te komen

Er was eens, toen hij nog getrouwd was met Jennifer Aniston, Brad Pitt speelde in een film met Angelina Jolie genaamd Mr. and Mrs. Smith. Ze ontmoetten elkaar op de set als vreemden en tegen de tijd dat ze de set verlieten, was ze zwanger van zijn kind en Pitt scheidde van Aniston. De aard van deze nieuwe koppeling was genoeg om het publieke imago van Pitt te schaden.

18 Hoogtepunten: Trouwen met Angelina Jolie

Ongeacht hoe Brangelina tot stand kwam, hun huwelijk is nog steeds een gelukkige verbintenis en te oordelen naar hun trouwfoto's was hun privéceremonie in 2014 met hun kinderen op sleeptouw voldoende om een magische avond te maken. We zijn jaloers dat Pitt niet één keer, maar twee keer een prachtige bruiloft heeft mogen meemaken.

17 Laag: Scheiding van Angelina Jolie

De twee vroegen eind 2016 een echtscheiding aan vanwege onoverbrugbare verschillen. Pitt gaf een verklaring af aan People Magazine om te zeggen: "Ik ben hier erg bedroefd over, maar wat nu het belangrijkst is, is het welzijn van onze kinderen." Vervolgens vroeg hij de media om privacy en om ruimte voor hen te houden tijdens die "uitdagende tijd".

16 Hoogtepunten: SAG Awards winnen in dezelfde nacht, geruchten dat we weer samen zullen zijn

Vorige week nam Brad Pitt bij de SAG Awards een filmprijs mee naar huis voor zijn optreden in Once Upon a Time in Hollywood, terwijl Aniston een televisieprijs mee naar huis nam voor haar rol in The Morning Show. De twee hadden een levendige reünie backstage die genoeg was om geruchten te doen ontstaan dat ze weer bij elkaar zouden komen.

15 Laag: dronken longen naar zoon Maddox tijdens de vlucht

TMZ meldde oorspronkelijk in 2016 dat Brad Pitt en Angelina Jolie tijdens een privéjetvlucht in de lucht naar verluidt ruzie hadden met hun kinderen aan boord. De toen 15-jarige Maddox sprong op om zijn moeder te verdedigen, wat leidde tot een fysieke confrontatie met zijn vader. Bronnen vertelden TMZ dat de oudere Pitt op dat moment dronken was.

14 Hoogtepunten: Nuchter worden met Bradley Cooper

Tijdens de Golden Globe Awards 2020, tijdens zijn dankwoord voor het winnen van Beste Mannelijke Bijrol, schreeuwde hij specifiek collega-acteur Bradley Cooper uit en bedankte hij het MCU-aluin voor het helpen van hem onlangs nuchter te worden.

13 Laag: Per ongeluk, onhandig zoenen met Lena Dunham

Tijdens een opening voor Once Upon a Time in Hollywood had Brad Pitt een ongemakkelijke ontmoeting met acteur Lena Dunham op de rode loper. Het lijkt erop dat hij voor een knuffel ging terwijl zij een kus op de wang ging geven en, dankzij een slechte timing, gingen ze per ongeluk op slot. Hoe gênant.

12 Hoogtepunten: die Oscar-selfie

Terwijl Ellen DeGeneres gastheer was van de 2015-editie van de Oscars, verzamelde ze alle beroemdheden die het dichtst bij haar stonden (waaronder Brad Pitt en Angelina Jolie) voor een selfie die onder andere de meest geretweete foto in de geschiedenis van Twitter zou worden records gebroken. Iedereen leek het naar zijn zin te hebben, vooral toen de gastheer iedereen pizza serveerde.

11 Low: gekneusd na het vallen van de trap … Ja, UP

De paps konden een foto maken van een ruige Brad Pitt met een twijfelachtige blauwe plek op zijn linkerwang. Later legde hij aan Daily Mail uit dat hij de trap op was gevallen met teenslippers aan terwijl hij probeerde te rennen met zijn armen vol. Hoe vergezocht dat ook klinkt, er zijn vreemdere dingen gebeurd in het goede Hollywood. Ze noemen het niet voor niets "Hollyweird".

10 Highs: zijn grootste blockbuster tot nu toe krijgen op 50-jarige leeftijd

De meeste Hollywood-sterren verdwijnen in de vergetelheid wanneer ze een hogere leeftijd bereiken voorbij hun glorie, maar Brad Pitt niet. Op 50-jarige leeftijd realiseerde Pitt zelfs de meest succesvolle, winstgevende film van zijn carrière tot nu toe met World War Z, die wereldwijd $ 540 miljoen ophaalde aan de kassa. Het kind heeft het nog steeds.

9 Low: betrapt worden op het daten met Robin Givens door haar ex, Mike Tyson

Zoals Mike Tyson zich herinnerde in zijn one-man Broadway-show, Undisputed (evenals meerdere interviews sindsdien), ging hij in 1988 naar het huis van ex-vrouw Robin Givens, midden in hun echtscheidingsaanvragen, maar arriveerde voor haar in een intieme positie met Brad Pitt, lang voordat de jonge acteur met lovende kritieken in Hollywood groots uitkwam.

8 Hoogtepunten: zijn eerste grote doorbraak

Ze zeggen dat je je "eerste" nooit vergeet. De eerste in kwestie kan op alles van toepassing zijn en in dit geval hebben we het over de eerste grote filmrol van Brad Pitt. Het was een kleine, maar gedenkwaardige bijrol in Thelma and Louise van Ridley Scott. Het publiek was meteen gefascineerd door de charme en hypnotiserende schoonheid van de jonge knul. Voordat we het wisten, zouden we de komende jaren veel meer van Pitt op het grote scherm zien.

7 Low: de controversiële brief die zijn moeder in 2012 aan het lokale nieuwsstation schreef

In 2012 ontving een lokaal krantenstation in Springfield, Missouri, genaamd The News-Leader, een vervelende brief die, zonder de hardere vulgariteiten te noemen, pro-Romney en homofoob was. Brad Pitt sprak nooit over de kwestie, hoewel zowel Angelina Jolie als (vreemd genoeg) Jon Voight het recht van mevrouw Pitt om haar mening te uiten te steunen.

6 Hoogtepunten: toen hij Plan B Entertainment oprichtte

Zoveel succes als hij als acteur heeft gevonden, vond Pitt net zo veel succes nadat hij Plan B Entertainment had opgericht met Jennifer Aniston. Nadat ze waren gescheiden, werd Pitt de enige eigenaar. Plan B, een filmstudio, heeft verschillende veelgeprezen films uitgebracht onder zijn paraplu; Oscarwinnaars zoals Moonlight, The Departed en 12 Years a Slave.

5 Low: de Playgirl-foto's die hij niet wilde vrijgeven

In augustus 1997 bracht Playgirl een controversieel nummer uit met Brad Pitt als coverster. De reden dat het controversieel was, was dat in plaats van een volledig gespreide fotoshoot, het foto's waren die buiten zijn huis waren genomen door paps die Pitt fotografeerden terwijl hij zonder kleren door zijn huis zwierf. Pitt heeft er nooit mee ingestemd dat deze foto's of deze uitgave van dit tijdschrift werden vrijgegeven.

4 Highs: zijn eerste Oscar-nominatie

Zoals we eerder benadrukten, is geen enkel moment in het leven zo groot of waardevol als de eerste keer dat je het meemaakt, zoals het geval moet zijn geweest voor Brad Pitt toen hij zijn eerste Oscar-nominatie ontving: Beste Mannelijke Bijrol voor 12 Monkeys, waar hij een geestelijk gestoorde jongeman speelt. Na een hele reeks mooie jongensrollen, zagen critici hier een andere kant van Pitt en waardeerden zijn bereik.

3 Laag: toen Christina Applegate het uitmaakte met hem

Het wordt vaak vergeten dat Brad Pitt kort een relatie had met Christina Applegate van Married… with Children. Voordat hij zelf beroemd werd, vergezelde hij haar naar de 1989 MTV Movie Awards. Hun verbintenis eindigde echter nadat ze hem had gedumpt voor een andere man. Applegate bevestigde dit al lang bestaande gerucht op Andy Cohen's Watch What Happens Live, hoewel ze weigerde te onthullen met wie ze wegging.

2 Highs: toen hij eindelijk een Oscar won

De Oscars hebben een groot deel van zijn carrière naar Pitt verwezen, maar in 2015 won hij eindelijk een Oscar voor Beste Film na het produceren van 12 Years a Slave. Nu is er een goede kans dat hij zijn eerste acteer-Oscar kan winnen nadat hij dit jaar genomineerd was voor Beste Mannelijke Bijrol in Once Upon a Time in Hollywood.

1 Low: een slecht getimede fotoshoot met W Magazine

Aan het begin van hun relatie hielden Brad Pitt en Angelina Jolie hun relatie privé. Toen, zeven maanden nadat Pitt's splitsing van Aniston openbaar was gemaakt, deed Brangelina een fotoshoot met W Magazine waarin ze lieten zien hoe hun toekomstige gezin eruit zou kunnen zien, wat veel lezers als een harde steek zagen op de oude wens van zijn ex om een gezin met hem te stichten.

Aanbevolen: