10 van Billie Eilish's beste Instagram-outfits

Inhoudsopgave:

10 van Billie Eilish's beste Instagram-outfits
10 van Billie Eilish's beste Instagram-outfits
Anonim

Billie Eilish heeft het spel volledig verpletterd sinds haar debuut in 2018. Hoewel de ster sinds 2016 originele muziek uitbrengt, verwierf de ster internationale bekendheid en succes nadat ze haar debuutstudio-album When We Fall had uitgebracht. In slaap, waar gaan we heen?

Sindsdien is Billie niet alleen een van de meest spraakmakende zangers in de muziekindustrie geworden, maar ook een van de meest succesvolle. Ze scoorde zelf een aantal Hot 100-nummers, een nummer één-album en natuurlijk 5 Grammy's tijdens de awards-show van 2020. Als haar stem niet het onderwerp van discussie is, zijn haar ongelooflijke ensembles dat wel!

Billie staat erom bekend wijde en oversized kleding te dragen, maar daar is een reden voor! Haar excentrieke stijl, die vaak wordt verwerkt in op maat gemaakte Gucci-, Louis-, Burberry- of Chanel-outfits, is gemakkelijk een nietje geworden voor de 'Bad Guy'-zangeres. Dat gezegd hebbende, hier zijn 10 van Billie's beste outfits op Instagram.

10 Grammy Godin

Billie Eilish Grammy's
Billie Eilish Grammy's

Billie Eilish is relatief nieuw in de muziekscene, maar het lijkt erop dat ze al naam heeft gemaakt. De ster kende een snelle opkomst na het succes van haar debuutstudioalbum When We Fall Asleep Where Do We Go?, Billie scoorde zelf een handvol Grammy-nominaties. Hoewel er van haar werd verwacht dat ze er een paar mee naar huis zou nemen, had niemand kunnen vermoeden dat ze ze allemaal zou hebben gewonnen! De zangeres liep weg met 5 Grammy's en zag er prachtig uit. Billie plaatste haar gedenkwaardige avond op Instagram terwijl ze haar kenmerkende Gucci-look volledig grijnzend van oor tot oor droeg.

9 Overeenkomend moment

Billie Eilish heeft zo ongeveer alles gedaan sinds haar album uit 2019 uitkwam, maar een van haar grootste wapenfeiten van vorig jaar was het verschijnen op Saturday Night Live. De zangeres bezocht de show afgelopen september samen met haar broer en muziekproducent Finneas O'Connell. Billie maakte deze foto en plaatste deze op haar Instagram met bijpassende Gucci-ensembles. Het duo had net "I Love You" uitgevoerd en deed dat allemaal terwijl ze een voetbrace droegen vanwege een eerdere blessure.

8 Chanel channelen

Billie Eilish heeft nogal ingewikkelde en creatieve ensembles gedragen, maar er gaat niets boven haar rode loper-look bij de 2020 Academy Awards. Het is geen verrassing dat Billie dol is op luxegoederen, maar de "Bad Guy"-zangeres bracht de zaken naar een hoger niveau toen ze op de Oscars verscheen met Chanel van top tot teen. Ze plaatste de show op haar Instagram-feed en fans waren geobsedeerd! Van de nagels, kanten handschoenen, meerdere broches tot aan haar jas, deze algehele look was een meesterwerk.

7 Druipend In LV

Afgelopen april hebben Billie Eilish en Spotify de handen ineen geslagen om een interactief evenement met 29 kamers te creëren dat bekend staat als The Billie Eilish Experience. Tijdens het evenement, dat slechts één weekend in Los Angeles plaatsvond, drupte Billie in Louis Vuitton!

De ster droeg een prachtig LV-ensemble van top tot teen waarbij het ontwerp als verf van haar kleren leek te druipen. Dit is weer een van Billie's favoriete modehuizen en we kunnen zeker zien waarom!

6 Oranje is echt het nieuwe zwart

Hoewel Billie Eilish de kleur groen misschien heeft genoemd als het gaat om haar persoonlijke stijl, lijkt het alsof ze ook van oranje houdt. Van de oranje gedetailleerde high-top Air Force Ones tot haar neonoranje bril, Billie raakte deze look helemaal uit het park. Als je bedenkt hoe moeilijk een kleur oranje is om mee te werken, vooral als het om mode gaat, lijkt het alsof Billie Eilish echt geen kwaad kan!

5 Wit op wit

Terwijl sportieve witte witte outfits niet iets zijn dat we Billie Eilish vaak zien dragen, moet dat misschien binnenkort veranderen! De ster droeg een Louis Vuitton wit ensemble naast Bevyck Bull voor hun samenwerking aan Billie's nummer en muziekvideo "Hostage". Het duo, dat paste bij hun gouden kettingen, zette de toon voor Billie's carrière en zorgde voor een onvergetelijke look, helemaal tot aan haar lavendelkleurige haar.

4 Blinged Out In Burberry

Als er één persoon is die een volledig monochrome look in beige kan neerzetten, dan is het niemand minder dan Billie Eilish. De zangeres van "Ocean Eyes" verscheen op de Brit Awards 2020 met een prachtig Burberry-stuk, maar dit was absoluut een stuk dat alleen iemand als Billie kon dragen.

Van hun kenmerkende trenchcoat tot de versierde versieringen en bijpassende zonnebrillen, Billie ziet er niet alleen fantastisch uit, maar won ook haar allereerste Brit Award voor International Female Solo Artist.

3 Zeker namaakbont

Billie Eilish stelt nooit teleur! De ster plaatste dit shot op haar Instagram en fans aten het op. Hoewel er veel gaande is, is Billie erin geslaagd om deze drukke maar toch in elkaar gezette look te laten werken alsof het niemand iets aangaat. Van haar Louis Vuitton-vest, neongroene zonnebrillen en bijpassend overhemd, helemaal tot aan haar blauwe nepbontbroek die de aandacht volledig steelt. Als er één ding is dat waar blijft, kan Billie geen kwaad doen als het gaat om haar modekeuzes.

2 Groen van afgunst

Als er één kleur is die Billie Eilish zeker tot haar handelsmerk heeft gemaakt, dan is het wel groen! De zangeres verfde niet alleen haar haar groen, maar neigt nogal eens naar de kleur. Ze maakte deze foto van haar met neongroene zonnebrillen en een bijpassende top met een waanzinnig aantal kettingen om haar nek. De foto legt elementen van Billie's persoonlijkheid en stijl vast en laat zien dat ze de helderste kleuren echt briljant kan laten werken, waardoor wij, op onze beurt, heel groen van jaloezie worden!

1 Anime-echtheid

Het is geen verrassing dat Billie Eilish dol is op anime! De zanger is gespot met een aantal anime- en cartoon-geïnspireerde outfits. Of het nu Sailor Moon, Rick & Morty of The Powerpuff Girls zijn, Billie Eilish heeft ze niet alleen allemaal gedragen, maar zag er ook nog eens geweldig uit. Billie ondertitelde de foto met een simpel "Dank je wel", maar ze besloot er haar eigen draai aan te geven en ondertitelde de foto oorspronkelijk in het Russisch.

Aanbevolen: