10 keer dat Kim Kardashian een Instagram-koningin was

Inhoudsopgave:

10 keer dat Kim Kardashian een Instagram-koningin was
10 keer dat Kim Kardashian een Instagram-koningin was
Anonim

De wereld kiest er met een reden voor om Kim Kardashian bij te houden. Ze is meer dan invloedrijk omdat ze adembenemend mooi is, goed geïnformeerd als het gaat om mode, briljant als het gaat om cosmetica, en uiteindelijk een van de meest interessante mensen om aandacht aan te besteden in de moderne samenleving.

Kim Kardashian's zussen - Kourtney en Khloe Kardashian en Kendall en Kylie Jenner hebben ook veel te bieden, maar aan het eind van de dag is Kim Kardashian absoluut de bekendste en meest bekende zus van allemaal. Op dit moment heeft ze 184 miljoen volgers op Instagram en meerdere zakelijke ondernemingen, waaronder een cosmeticalijn en een shapewear-lijn. Blijf lezen om 10 keer te zien dat ze een totale Instagram-koningin was.

10 Toen ze poseerde in slangenprint

Je moet een lichaam hebben dat helemaal in orde is om slangenprint te kunnen maken. Kim Kardashian is duidelijk een van die mensen. Mode is altijd haar ding geweest en het is iets dat heel belangrijk voor haar is.

Ze heeft eerder een cheetah-print, zebraprint en tal van andere dierenprints gehad. Haar keuze om slangenprint op Instagram te dragen, voegt alleen maar toe aan de lijst met prints die ze heeft gedragen en waarin ze er geweldig uitzag. Ze zag eruit als een totale koningin in deze outfit.

9 Toen ze deze Costa Rica-throwback plaatste

Kim Kardashian plaatste deze throwback-foto van zichzelf van haar vakantie naar Costa Rica. Ze staat bekend als een wereldreiziger, ze gaat waar ze maar wil met haar familieleden en haar vrienden.

Costa Rica is slechts een van de mooie en exotische reizen die ze maakte. Terwijl ze daar was, zorgde ze ervoor dat ze veel foto's maakte. Deze prachtige foto van haar die op de trap poseert, omvat meer dan wat dan ook haar "Instagram Queen"-status.

8 Toen ze mooi roze was

Kim Kardashian ziet er geweldig uit in elke kleur, maar roze is gemakkelijk een van haar beste kleuren. Het is zo'n lichte, zachte en vrouwelijke kleur die bij haar schoonheid past. Kim Kardashian is verre van saai omdat haar gelaatstrekken, zoals haar ogen en lippen, zo verbluffend zijn.

Als ze ervoor kiest om een zachte kleur zoals lichtroze te dragen, v alt al het andere aan haar zoveel meer op. Ze rockte deze outfit en deze Instagram-post!

7 Toen ze een gezichtsmasker er prachtig uit liet zien

Wie ziet er mooi uit met een gezichtsmasker? Kim Kardashian, blijkbaar! Huidmaskers doen de meeste mensen in de privacy van hun huis zonder dat de wereld het ziet.

Kim Kardashian schaamt zich niet als het gaat om haar huidverzorgingsroutine en ze verbergt niet veel voor haar toegewijde fans. Ze poseerde voor een selfie met een gezichtsmasker op terwijl ze gekleed was in comfortabele loungewear uit haar SKIMS-collectie. Kim Kardashian maakt huidverzorging mooi en dat kan niet iedereen zeggen.

6 Toen ze poseerde met haar familie

Hoewel er problemen kunnen zijn in het paradijs voor het huwelijk van Kim Kardashian en Kanye West, heeft Kim Kardashian toch altijd de tijd genomen om familiefoto's te plaatsen met degenen van wie ze het meest houdt.

Kanye West had onlangs een publieke ineenstorting en het publiek was verdeeld als het erop aankwam hem te steunen of te mijden. Kim Kardashian deelt nog steeds vier prachtige kinderen met Kanye West, of hun huwelijk nu doorgaat of niet. Deze foto die ze plaatste toont de gezichten van iedereen in hun dierbare clan.

5 Toen ze de blonde look in mei opnieuw bezocht

Kim Kardashian is eerder blond geworden, dus dit is niets nieuws! Maar het is nog steeds erg spannend voor haar fans wanneer ze iets nieuws probeert met haar look. Kim Kardashian staat erom bekend het te veranderen en de kleur van haar haar te veranderen wanneer ze daar zin in heeft om dingen fris, spannend en nieuw te houden.

Ze besloot in mei 2020 de blonde look opnieuw te bekijken en ze plaatste deze prachtige selfie op haar Instagram-account om het te laten zien aan haar toegewijde fans.

4 Toen ze poseerde met haar oudste neef, Mason

Hier afgebeeld, poseert Kim Kardashian met haar oudste neef, Mason Disick. Mason is de zoon van de oudere zus van Kim Kardashian, Kourtney Kardashian, en de ex-vriend van Kourtney, Scott Disick.

Mason is ongelooflijk slim en getalenteerd als het gaat om dansen. Hij heeft al furore gemaakt op sociale media voor het plaatsen van grappige TikTok-video's en Instagram-clips. Het lijkt erop dat de Kardashian-familie liever zou hebben dat hij van sociale media afblijft, maar op de een of andere manier sluipt hij steeds weer terug naar verschillende platforms.

3 Toen ze poseerde in deze groene jurk om 170 miljoen IG-volgers te vieren

Toen Kim Kardashian 170 miljoen volgers op Instagram bereikte, plaatste ze deze foto om het te vieren. De nauwsluitende groene jurk pronkt op een opvallende manier met haar rondingen!

Kim Kardashian weet dat ze absoluut prachtig is en dat haar goede uiterlijk een belangrijke reden is waarom ze zoveel toegewijde fans heeft die ervoor kiezen haar te volgen op sociale media. Het is geen verrassing dat ze 170 miljoen volgers kon bereiken, omdat ze zo populair is door haar reality-tv-show, make-uplijn en al het andere dat ze doet.

2 Toen ze eruitzag als een gouden godin op het strand

Kim Kardashian poseerde 's nachts op het strand en ze zag eruit als een absolute godin. Deze Instagram-foto bezegelt de deal als het erom gaat te beslissen of Kim Kardashian een Instagram-koningin is of niet.

Ze ziet er helemaal mooi en zelfverzekerd uit op deze foto, wat een reden is waarom veel mensen haar sfeer en haar stijl willen navolgen. Iets anders dat heel interessant is aan deze specifieke foto, is het feit dat, hoewel haar benen zichtbaar zijn, de textuur van haar haar haar fans aan een zeemeermin doet denken.

1 Toen ze poseerde met Kris Jenner om hun geursamenwerking te promoten

Toen Kim Kardashian en Kris Jenner samenwerkten voor een KKW Fragrance, poseerden ze samen voor een fotoshoot. Het is heel interessant omdat Kim Kardashian elke dag meer op Kris Jenner begint te lijken.

Het was lange tijd duidelijk dat Kim Kardashian de dochter van Kris Jenner was, maar qua uiterlijk hadden ze niet zoveel gemeen. Tegenwoordig lijken ze erg op elkaar en het kan zelfs moeilijk zijn om ze uit elkaar te houden naarmate Kim ouder wordt. De zwart-wit esthetiek voor deze fotoshoot draagt bij aan de algehele schoonheid ervan.

Aanbevolen: