Fans gaan los op Madonna's 'Nirvana Rendition' van 'Smells Like Teen Spirit

Inhoudsopgave:

Fans gaan los op Madonna's 'Nirvana Rendition' van 'Smells Like Teen Spirit
Fans gaan los op Madonna's 'Nirvana Rendition' van 'Smells Like Teen Spirit
Anonim

Madonna is een echt tijdloze legende.

Alles wat ze doet, wordt op elke manier echt iconisch, en haar talent, zowel vocaal als door haar dansbewegingen, is absoluut onbetwist en wordt wereldwijd gerespecteerd. Telkens wanneer ze iets nieuws uitvoert of uitbrengt, is het een gewaagde uitspraak die een blijvende indruk achterlaat.

Door haar aanwezigheid stoutmoedig te verklaren met haar hete nieuwe roze haar en gekleed in kleding die zo strak was dat ze erop geschilderd hadden kunnen worden, demonstreert Madonna aan de wereld dat ze een iconisch nummer kan nemen, haar flair eraan kan toevoegen en het weer tot leven komt zoals alleen een muzikale goeroe dat kan.

Beweeg over iedereen heen, Madonna is weer opgedoken, en dit wil je niet missen.

Madonna's vertolking van tienergeest

Madonna's visuele weergave van Smells Like Teen Spirit staat ver af van de grunge-video die oorspronkelijk door Nirvana in 1991 werd uitgebracht. Kurt Cobain debuteerde in een grungy gymnasium met enthousiaste cheerleaders en een oranjekleurige video die veel aandacht besteedde aan de muziekinstrumenten die worden bespeeld. Madonna gaf haar eigen draai aan de visuals, toen ze uit een met graffiti bedekt draagbaar potje tevoorschijn kwam, met haar roze haar, visnetten en oversized laarzen.

Ze flirt door de eerste momenten van de video, zet haar been volledig in het zicht en springt in en uit het draagbare toilet met een zonnebril op, en dan met de tinten van haar gezicht. De hele tijd kunnen fans niet anders dan verliefd worden op haar ongelooflijke vertolking van dit razend populaire nummer dat de jaren 90 domineerde en Kurt Cobain de status van permanente superster bezorgde.

Fans Lap It Up

Madonna's kijk op dit nummer is drastisch anders dan het origineel, en fans genieten ervan.

Madonna kiest ervoor om een hek als achtergrond te gebruiken, drapeert zichzelf ertegen, leunt erop en wordt uiteindelijk provocerend tegen het hek geprikt door haar vriend Ahlamalik Williams.

Madonna's stem is rauw, helder en dieper dan wat haar andere liedjes laten zien. Er is een beklijvend gevoel dat samengaat met hoe ze de woorden verlengt en haar eigen suiker en kruiden aan het nummer toevoegt, en fans waarderen het dat ze er haar draai aan heeft gegeven, waardoor een geheel nieuwe energie ontstaat dan die van het originele nummer.

Reacties op haar fanpagina zijn onder meer "yaaas, Madonna, Queen" en "invented grunge". Vele anderen waren er snel bij om aan te geven dat ze geloven dat deze teaser een voorafschaduwing is van grote dingen die van deze legendarische artiest komen.

Madonna gaf terecht de eer aan KurtCobaine, terwijl fans aan boord sprongen van deze ongelooflijke trip down memory lane.

Aanbevolen: