Britney Spears-fans prijzen haar 'Crossroads'-co-ster Justin zolang hij hulde brengt

Britney Spears-fans prijzen haar 'Crossroads'-co-ster Justin zolang hij hulde brengt
Britney Spears-fans prijzen haar 'Crossroads'-co-ster Justin zolang hij hulde brengt
Anonim

Britney Spears is door haar voormalige co-ster Justin Long beschreven als "nuchter"

De 41-jarige acteur speelde samen met Britney, 38, in de cultklassieker Crossroads uit 2002. Long herinnert zich de zangeres "Oops…I Did It Again" en verbaasde haar hoe onaangetast ze was door haar roem en succes.

"Ik herinner me gewoon dat ze zo aardig was. Ze leek gewoon zo'n nuchter persoon", schreef de ster van He's Just Not That Into You bij een foto van hen uit de film.

"Ik herinner me dat ik zo ontwapend was door hoe normaal ze leek. Het was op het hoogtepunt van haar roem, en, net als iedereen, werd ik overspoeld door beelden van haar. Ze was zo populair, zo beroemd."

Justin speelde Henry, een nerdy vriend van Spears die een introverte afscheidsman speelde.

Ze sluiten een pact om met elkaar naar bed te gaan na het bal, maar kunnen er niet mee doorgaan.

"Ik herinner me dat ik een beetje nerveus was om met Britney Spears te werken - ze was zo'n enorme ster in 2002 (zoals ze nog steeds is), " ging Long verder met zijn throwback-post." Toen ze zichzelf aan me voorstelde in de make-up trailer, werd ik ontwapend door hoe lief en NIET beroemd ze leek - gewoon een aardig meisje (nog geen vrouw) uit Louisiana.. "p.s. wat is er ooit met HAAR gebeurd???" Lange grapte over de nu super succesvolle tv-producent en maker van Grey's Anatomy.

Eerder dit jaar vertelde Long aan Us Weekly: "Je gaat er altijd van uit dat [faam] mensen verandert, of dat ze, ik weet het niet, groter zijn dan het leven. Ze handelen op een grandioze manier - en dat deed ze echt niet."

"Ze was gewoon heel, heel lief en een beetje normaal. Dat is wat ik me herinner."

Fans of Spears waren dankbaar voor de post - te midden van haar voortdurende strijd om haar vader te laten verwijderen uit haar conservatorium.

"Je hebt hier nooit echt iemand die iets slechts over Britney zegt. Ik vind haar een lieve meid. Maar welke psychische problemen ze ook heeft gehad, het leek nooit weg te gaan. Ze mag niet eens meer over haar eigen geld beschikken. Ik denk niet dat ze ooit volledig hersteld is van haar inzinking", schreef een fan.

"Ik denk niet dat ze een smerig of slecht bot in haar lichaam heeft. Ik heb niets slechts over haar gehoord van mensen die met haar hebben gewerkt of met haar te maken hebben gehad. Gewoon een lieve meid die zich het meest heeft ingezet krankzinnige situaties, " voegde een ander eraan toe.

"Britney is een lieve meid en niemand is ooit naar buiten gekomen om iets anders te zeggen", beaamt een derde.

Aanbevolen: