The Inside Story over Ellen DeGeneres en Jennifer Aniston's Sismance

Inhoudsopgave:

The Inside Story over Ellen DeGeneres en Jennifer Aniston's Sismance
The Inside Story over Ellen DeGeneres en Jennifer Aniston's Sismance
Anonim

Als je een A-lister bent zoals actrice Jennifer Aniston en (misschien nog steeds) komiek en talkshowhost Ellen DeGeneres, is Hollywood een vrij kleine plaats. Sommigen zeggen dat Ellen en Jennifer elkaar voor het eerst ontmoetten op een van Ellen's 30-jarige verjaardagsfeestjes, lang geleden in de jaren negentig. Een paar jaar later 'crashte' Ellen Jen's 27e verjaardagsfeestje in The Buffalo Club. En die avond klikte het enorm. Laat de "sisance" (het vrouwelijke equivalent van een bromance) beginnen!

Nu zijn ze echte vrienden geweest, communiceerden ze regelmatig en hielpen ze elkaar door hun romantische ups en downs. Ellen was er voor Jennifer toen Brad Pitt haar dumpte voor Angelina Jolie. En in 2000, toen Ellens vriendin, Anne Heche, haar gewoon verliet, zorgde Jennifer voor een schouder om op uit te huilen.

Maar sommigen vragen zich nu af of de controverses rond Ellen en haar 'giftige werkplek' van een show ervoor zorgen dat Jennifer afstand neemt van haar oude vriend.

Laten we eens kijken naar de vriendschap tussen Ellen en Jennifer en kijken waar die vandaag staat.

In het begin

Toen Ellen DeGeneres en Jennifer Aniston elkaar tegenkwamen op Jen's 27e verjaardagsfeestje in 1996, was Ellen al een groot wiel, met in haar komische sitcom met de toepasselijke naam Ellen. Jennifer maakte net de overstap van tv naar films, met in de hoofdrol een matte film genaamd She's the One.

In 2018 bracht Jennifer een verrassingsbezoek aan The Ellen DeGeneres Show op Ellen's verjaardag. Ze haalden herinneringen op. En Jennifer vertelde Ellen over haar respect voor haar talent: "Ik herinner me dat ik absoluut ontzag voor je had. Je krijgt me in een deel van mijn … druk op mijn grappige knop zoals niemand anders … en mijn hart."

Jennifer Aniston en Ellen DeGeneres
Jennifer Aniston en Ellen DeGeneres

En raad eens wie de eerste gast was op The Ellen DeGeneres Show in 2003. Het was natuurlijk haar 'meest favoriete vriendin' Jennifer Aniston. En bij die allereerste show schonk Jennifer de nieuwe presentator van de talkshow een welkomstmat.

En sindsdien is Jennifer vaker in de show geweest dan we kunnen tellen. Ze heeft zelfs de show gehost. Jen en Ellen hadden een verstandhouding en wisselden geestige oneliners en zachte grappen uit. Zegt nickiswift.com: "Het zijn het soort vrienden die elkaar sms'en als iemand een riem nodig heeft, of die opduiken voor verrassingsbezoeken tijdens haarafspraken. DeGeneres belde zelfs Aniston (een paar keer) om advies te geven over hoe kom door quarantaine."

Vrienden met voordelen?

De wereld ging rechtop zitten en merkte op toen Jennifer Aniston in 2019 op Ellen's show verscheen en ze een kus deelden. Geen kusje op de wang of het luchtkusding. Dit was een volledige, frontale knuffel.

Jennifer Aniston en Ellen DeGeneres Kiss
Jennifer Aniston en Ellen DeGeneres Kiss

Het internet gonsde van de geruchten dat Jen-Jen en Ellen meer waren dan alleen vrienden.

Zei Aniston over de speculatie: "Er zijn Hollywood-vrienden, en Hollywood-vrienden die ze leuk vinden om dat luchtkusding te doen, en dan als je echte vrienden bent, doe je, weet je, [een echte kus]. Dat is wat echte vrienden doen."

Maar mensen vroegen zich nog steeds af wanneer Ellen en Reese Witherspoon debatteerden over wie Jennifers beste vriendin was, Ellen of Reese? Buiten de camera om liep Ellen rechtstreeks naar de telefoon en belde Jen om de vraag voor eens en voor altijd af te handelen. Natuurlijk vertelde ze Ellen wat ze wilde horen. Neem aan, Reese, leek Ellen achteraf te zeggen.

Reese Witherspoon en Ellen DeGeneres
Reese Witherspoon en Ellen DeGeneres

En, om een punt te bewijzen, Ellen was de eerste kameraad die Aniston belde nadat het vliegtuig dat ze naar Mexico nam in 2019 een nogal dramatische noodlanding moest maken.

We vragen ons af wat Ellens vrouw Portia de Rossi hiervan vindt.

Heeft Ellen's 2020-jaar vol schandalen dat allemaal veranderd?

De wereld weet dat er in maart 2020 een tweetstorm losbarstte met Ellen's staf en ex-stafleden die Ellen, haar show en haar producers uitschelden. Sommigen zeiden dat Ellen ze zelfs nooit erkende. Sommigen spraken over haar onredelijke eisen en tirades als er iets mis zou gaan. De vrouw wiens motto "Wees aardig" was geweest, werd "The Queen of Mean" genoemd.

Ellen DeGeneres Queen of Mean
Ellen DeGeneres Queen of Mean

Toen, in quarantaine in haar landhuis, beschreef Ellen de lockdown als alsof ze in de gevangenis zat. Velen dachten dat dit een "toondoof" opmerking was. Het personeel van DeGeneres waadde al snel door te zeggen dat ze verschrikkelijk was om voor te werken, en legde kleine vallen voor schoonmakers om ervoor te zorgen dat elke vierkante centimeter van haar landhuis werd schoongemaakt.

Toen beschuldigden sommige medewerkers het productieteam van de show van racisme en, erger nog, ongewenste seksuele aandacht.

Nou, Ellen was buiten zichzelf. Producenten werden ontslagen. Maar velen zeiden dat de schade was aangericht.

Sommigen stormden naar binnen om Ellen te verdedigen. Dit omvatte manager Scooter Braun, Katy Perry, Kevin Hart, Diane Keaton en Ashton Kutcher.

Jay Leno twitterde: "Ik verwerp een 40-jarige vriendschap niet op geruchten. De Ellen die ik ken heeft meer dan $ 125 miljoen dollar ingezameld voor het goede doel en is altijd een aardig en fatsoenlijk persoon geweest. Ik steun haar volledig."

En wat gebeurde er met de aanhangers van Ellen? Ze kregen veel flauwekul op sociale media.

Hoe zit het met Jennifer Aniston? Nou, publiekelijk heeft ze geen woord gezegd, haar vermeende bestie niet verdedigd.

Jennifer Aniston
Jennifer Aniston

Sommigen zeggen dat ze doelbewust de rug toekeert en afstand neemt van DeGeneres. Misschien is de sisance voorbij. Het is haar verdienste dat Ellen haar show blijft doen. Sommigen zeggen dat haar carrière zo goed als voorbij is. De tijd zal het leren.

Aanbevolen: