The Office': zijn John Krasinski en BJ Novak vrienden in het echte leven?

The Office': zijn John Krasinski en BJ Novak vrienden in het echte leven?
The Office': zijn John Krasinski en BJ Novak vrienden in het echte leven?
Anonim

Hollywood zit vol met nepvriendschappen, eenmalige BFF's die vijanden zijn geworden en gezworen vijanden die bijna alles zullen doen om elkaar neer te halen (inclusief over elkaar rappen op diss-tracks).

Maar fans van ' The Office' kunnen zich verheugen: B. J. Novak en John Krasinski zijn vrienden in het echte leven. Er is blijkbaar helemaal geen kwaad bloed tussen de twee, en ze hebben zelfs een interessant en schattig oorsprongsverhaal over hun langdurige vriendschap.

Dat is goed nieuws voor fans die absoluut alles willen weten over de relaties van de cast, zowel op als buiten het scherm.

TBH, de meeste mensen zouden een baan aannemen die $ 200K per aflevering betaalde voor het filmen van een show waar ze mee bezig waren met hun doodsvijand. Maar voor John Krasinski was het meer een reünie van de middelbare school op de set.

Voordat John beroemd werd, was zijn leven in veel opzichten anders. Maar een ding dat niet anders was, was zijn vriendschap met B. J. Novak. Zoals CheatSheet vertelt, gingen B. J. en John niet alleen samen naar de middelbare school, maar begonnen ze toen ook samen te acteren.

John Krasinki en BJ Novak in een throwback-foto
John Krasinki en BJ Novak in een throwback-foto

Novak schreef zelfs een seniorenshow voor hun klas, legde Krasinski eens uit in een interview. Het was niet bij John opgekomen om acteren voort te zetten, legde hij uit, dus in zekere zin was het allemaal B. J.'s invloed die hem op weg hielp naar 'The Office' (en ook talloze andere lucratieve projecten).

Zoals John zei: "Zoals ik het vertel, heb ik het gevoel dat ik hem een percentage schuldig ben van alles wat ik sindsdien heb gedaan."

Maar hun relatie wordt nog "bizar", vertelt B. J. in een interview. CheatSheet merkte op dat Novak Ellen DeGeneres ooit vertelde dat de twee elkaar hun hele leven op de "raarste, meest toevallige manier" kennen.

En fans beschouwen de gekheid misschien niet per se als een vriendschap.

Van het spelen in hetzelfde Little League-team (Novak stond niet op de teamfoto die zijn "hele leven" in zijn huis staat, maar Krasinksi wel) tot het bijwonen van de middelbare school in dezelfde klas, de twee acteurs brachten een veel tijd een parallel leven leiden. Later waren ze verrast elkaar tegen het lijf te lopen tijdens de audities van 'The Office'.

Vanaf daar bloeide hun vriendschap echter echt op. Het paar bracht heel veel tijd samen door op de set, maar voor B. J. was het gewoon "John van de middelbare school" die rondliep. De twee genoten echter naast elkaar een opwaarts traject, en dat telt duidelijk ergens toe.

Nu heeft de hele cast een nog belangrijkere band: ze hebben samen meer dan tweehonderd afleveringen 'aan het werk' bij Dunder Mifflin. Voor B. J. en John is het gewoon elke dag friendshipgoals.

Aanbevolen: